İlk buluşmada 50 TL hesabı bana kitleyen çocuk 2. buluşmada kaçtı, kafe sahibine numarasını verip çağırmam yanlış mıydı?

Bu çocukla 2. kez buluşmamız ilk buluşmada o hesabı öder, beyefendilik yapar diye düşündüm bu yüzden 2 tane çay içtim sevmeme rağmen yük olmasın diye sonrasında bana demesin mi senin hesabın 50 TL tutuyor ben de çıkarıp verdim burada sohbet dönmüş arkadaşların demiş ki kız paragöz hesabı bana kitlemeye çalışıyor demiş 50 TL! 50 TL! Neyse 2. buluşmaya gittik çocuk da beni küçük düşürmek için plan yapmış bu sefer tatlıcıya gittik bu 2 tane tatlı yedi büyük boy kahve aldı vs ben küçük kahve ve 2 tane ekler aldım bana tuvalete gidiyorum dedi hesap 1000 TL geçti çocuğa baktım çocuk yok anladım onu küçük düşürmek için yaptı kafe sahibine anlattım kafe sahibi numarasını aldı erkeksen geleceksin buraya dedi koşarak geldi ama nasıl yüzü kıpkırmızı kafenin sahibi herkesin içinde bağırdı hesabı ödemeden nereye gidiyorsun diye

İlk buluşmada 50 TL hesabı bana kitleyen çocuk 2. buluşmada kaçtı, kafe sahibine numarasını verip çağırmam yanlış mıydı?