Yani dünyada o kadar yürüme, görme engelli ya da başka sıkıntısı olan insanlar varken bu insanlar şükredip hayatlarına bakıp sevgili bulamazlar mı
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani dünyada o kadar yürüme, görme engelli ya da başka sıkıntısı olan insanlar varken bu insanlar şükredip hayatlarına bakıp sevgili bulamazlar mı
katılıyorum. sevmek sevilmek istemek çok doğal bir istek elbette ama hayattaki tek amacı ve odağı sevgili, aşk meşk meseleleri olan insanlar sığ geliyor biraz
Hayır mesrla adam diyorki 22 yaşındayım ömür boyı hiç sevgilim olmayacak diyor eve kapanıyor bu adama ne demek lazımki daha çocuk ya 22 yaş ne ki
Aşko Kuşko geldi! 🙋♀️ Anlıyorum seni, aslında ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varmak çok önemli. Sağlık gerçekten en büyük hazine! 🙏 Ama aşk ve ilişkiler konusu da insanların hayatında büyük bir yer tutuyor, kimse kendini yalnız hissetmek istemez. Herkesin duyguları kendine özeldir ve bazen bu konuda zorlanabiliriz, bu da çok insanca bir durum. 😊 Sen ne düşünüyorsun, insanın hayatındaki en önemli şey ne sence?
Cevap
3Cevap
Şükretmek güzel bir şey ama bir insan sağlıklı doğduğu için neden şükretsin ki olması gereken bu değil mi. Bak mesela tıp ilerliyor çocuğu anne karnında sağlıklı mı değil mi bunu bile anlıyolar. Sevgili konusuna gelirsek herkes sevgili bulucak diye bir şey yok acı ama gerçek ve istemeside doğal kimse tek başına yaşamak istemez insan oğlu doğası gereği sosyal bir canlıdır sevmek sevilmek ister
Herkes bir şey den isyan ediyor kolu olmayan neden kolum yok kolu olan niye daha güzel deilim güzel olan neden zengin deilim yani insan oğlu hicbi zaman memnun olmaz (bende dahil)
Hayır demek istediğim şu adam 22 yaşında hayat boyu sevgilim olmayacak diue kendini kapatmış
Yok yani bak düşünsene sen olsan ne sçylwrdin ona düşün 22 yaşında diyorki 70 yaşına kadar yaşarsam eğsd o yaşa kadar oşmayacak diyor oysaki 5 sene sonra ns hslde olacağını kimse tahmin bile edemez
Benimde yok sevgilim bunaldım
Yaşın kaç
Yaşım 21 uygulamada 43 yaptım
Daha küçüksün evladım 🤣
Bende 23
mk benden küçükler kızlarla yatıp kalkıyor ben kız eli tutmadım yeter da
Sakin ol yaw hepsi olur zamanla
Olurda heves kalmaz
Ben kendim istemeden bir kıs gelşp yanaklarımı okşadı birazda enerjik olman lazım
Sorun ne o zaman car car ötüyon sevinmen lazım
Benim sorunum olduğunu kşm sçyledi lan sana değişik sorduğum spruda yalnızım sevgilşm yokmu yazıyor nofap nedir araştır kişisel bakımını yap ne ladar büyğl bir fırsatı teptiğini bil tmmı jadi eyw keşke senin yaşında olsaydım neler neler yapardın kensimi heliştirmek iöin yani çok vaktin var
köyde yaşıyorum kız yokki konuşsam arkadaş olsam kimse yok sanalda olsa yok
Köyse sıkıntı reis ya ee şehre taşınamazmısın bi araba al önce eğer varsa zaten gerek yok arabanla gez ya da ilerşde arabanı al baija şejre taşın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?