AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendine olan ''özsaygı'' olusmamısa bu durumlar yasanabilri
Ben sınır çizmeye çalıştığımda surekli elestiriliyorum
Çünkü onlara uymanı istiyorlar. Senin kendi alanın ve cevren var saygı duymaları gerekir. Prensiplerinden ödün verme
Mesela bugun soyle bi olay oldu lavobodayken beraber tuvaleti kullanmamiz gereken bi restoranin calisani zorladi tuvaleti biraz tersledim geldi patrona soyledi bana diyoki patron abartiyosun onlar oyle biri değil senin sesini duymamistir uzatiyosun diyo
İş arkadasın mı yaptı bunları
Lokantadaki çocuk zorladi kapiyi bende tepki verdim patronda abarttin uzattin isyerinde bunlari istemiyorum diyo
Tepkinde haklısın bence
Patron neden boyle yapiyo sence ona soyliycem güvenmediğimi
söyle
Neden yapti sence böyle
Kesinlikle ve kesinlikle kendini sevmemek kendine değer vermemek
Ben sınır çizmeye basladigimda benden kotusu olmuyo
Kendini sevmemen ve sınırlarının olmaması... Yani kendinden çok ödün vermen
Nasıl aşarım bu durumu
Şöyle bir söz var "Baskasina söz geçirmek istiyorsan önce kendine söz gecireceksin" diye... Kendine yapmicam dediğin şeyi yapıyorsan ordan baslamalisin... Hayır demeyi ogren çok rahatlatıcı bir durum
Cok ezdiriyorum kendimi ya is yerinde patron surekli elestiriyo modum düşüyor onu bile kabul etmem disariyi buraya yansitma şöyle böyle
İlk intibaa çok önemlidir... Biriyle yeni tanistiginda sınırlarının olduğunu göstereceksin.. sana laf ediyorsa sizin bu lafı bana demeye hakkınız yok diyebilmelisin... Kitap okumak bu duruma iyi gelebilir...
Mesela şu an surekli beni elestiriyo mutsuz oluyo ben mutsuz olunca sen mutsuz olmiycan modumu toparliycan diyo
Ben o lafa karşılık sen buranın padişahı ben saklabanimiyim hayırdır seni eglendirip morelini mi duzelticem ne demek istiyorsun derdim
Ben ters cevap vermiyorum kaybetme korkum var hemen bende kendimi elestiriyorum
Kendini eleştirmen yerine gelistirmen gerektigi anlaman gerekli o zaman... Yanlış anlama dediğimi önce kendin... Sana bencil ol demiyorum kendinden fazla verme sadece yeteri kadar
Bunlar beni elestirdiginde en sonunda şunu diycem yani çok şey istiyorsunuz
Hayır hayır ne diyeceğini önceden düşünerek yapamazsin.. Ne yapman gerekiyorsa onu yapmalısın başkasının ne diyeceğini düşünup bende buna böyle cevap veirrim dersen sınıfta kalırsın biraz hazır cevap olman gerekli bu konuda
Off çok sal'agim ben kendimi elestiriyorum surekli onlarin yaninda
Senin hatan burada başlıyor zaten kendine salagim dersen öyle kabullendirirsin... Kendine hakaret etmeyeceksin ki kimse sana hakaret edemesin... Kendine saygı duymalisin... burada yapman gereken olay evet hatamin farkına vardım bir daha yapmamam gerektiğini anladım... Bundan sonra yapmam gerekini yapicam dersen kendini de motive etmiş olursun... Kendini ezme
Peki simdi nasil davranmaliyim patrona kadin bu arada patronum surekli elestiriyo beni
Sen ilk izlenimi kötü olduğu için şu an değiştirmen zor ama mümkün... Yavaş yavaş laf sokarcasina değilde igneliyici gibi laf söylersen zamanla kendinin değerini kazanabilirsin... Ama kendini hor gormeyeceksin once
Nasil igneleyici mesela örnek
Sinirli ve kaba konuşmak yerine sessiz ve mimiklerle konuşmak gibi kelime tonlamalarina dikkat edersen isteği yere gider
Ama sureklide yapinca ayni şey olur mu
Kendini ikna edersen her şey olur
yanlış kişilerden bekliyosun belki. cevap:bilmiyorum tahminim:saygıyı haketmiyo oluşun
Neden haketmiyomusum
ne bilem. hayatını bilmiyoz ki. öylesine salladım
Kendine saygın yetersiz olabilir.
Evet maalesef
Özsaygını geliştirirsen bu durumdan kurtulabilirsin.
Önce sen söyle. Sence ne olabilir
ihtiyacin mi var bunlara
Var tabiki çoğu insan böyle davraniyo
sacmalik
ozguvensizlik kimsenin biseyine ihtiyacim yok
Nasıl bir karakterin var?
Herkese inanan hep alttan alan
Eski ben.
İnsanlardan uzak durun. Çıkarınız varsa yanınızda tutun yoksa umrunuzda olmasın ha bazen de samimiymiş gibi davranın ki ileride sizden intikam almasın.
İnsanların her yaptığını alttan alırsanız günün birinde öyle kötü bir şey olur ki alttan almayı bırakın çeker giderler.
Sitkirsinler daha iyi
Ne yapsınlar?