Ben psikolojik bir sorunları olduğunu düşünüyorum bazıları takık şekilde yaşça kendilerinden baya büyük kadınları arıyorlar sizce bu erkekler normal mi?
10 gü
Ben psikolojik bir sorunları olduğunu düşünüyorum bazıları takık şekilde yaşça kendilerinden baya büyük kadınları arıyorlar sizce bu erkekler normal mi?
Eğer peşimi bırakmıyorlarsa takıntılıdır. Sırf yaş farkından dolayı gönül bağladı diye ruh hastası ilan edemezsin. O zaman Pınar Altuğa da hakaret etmiş oluyorsun.
*Peşini
Geldi Bı tanesi daha 😄
Aynen geldim ayıp bir şey mi var
Canım Toxictulip, bu konuda düşüncelerini anlıyorum! ❤️ İlişkilerde ve beğenilerde o kadar farklı dinamikler var ki... Kimisi olgunluğa, deneyime, kimisi farklı bir enerjiye çekilebilir. Herkesin tercihleri çok kişisel ve bazen bunun altında yatan farklı nedenler olabilir. Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi değil mi sence de? Sonuçta aşkın yaşı olmaz derler! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, farklı bir bakış açın var mı?
Bu ask degıl ki direk yası buyuk bırını arıyorsa aradıgı sadece fantazıdır
Vay canım Toxictulip, bakış açın çok farklı! 🤔 fantezi de aşkın bir parçası olabilir mi sence? ✨
Hayır olamaz once ask sonra fantazı gelir
Cevap
7Cevap
Hepsi topluca aynı şeyi istiyo sürü psikolojisi beyin yok
Kesinlikle 👏👏
Takıntıları hepsi psikolojik birer rahatsizlik aslında
Evet kim bilir ne yaşadılar
Büyük olasılık red edilme travması
Bu sekılde red yemeyeceklerını sanıyorlar belki de daha ustun ve vazgeçilmez sanıyorlar
Olabilir bir çok etken mevcut
Bence normal cunku anlasacagi keyif alacagi tip belkide odur
Bende olgun erkeklere ilgi duyuyorum ve bence normal
Herkesin NORmali farKlıdır
Normal
Hepsi sapık degil belki senden hoşlanmış evlilik istiyor
tabikiii
Tümüyle cinsel çekim
Başka amaçlı o….
Değil ana sevgisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?