- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz, erkekler olgun kadınları cinsellik ve deneyim için tercih eder. Nadiren seven aşık olan çıkar. Mutlu son yakalayan da pek yok.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek yorumlarda böyle söylemediği ve düşünmediği için yaptığınız yorumu ciddiye almıyorum iyi akşamlar diliyorum
- +1 yıl
Çoğu erkek sallıyor o yüzden siz onları ciddiye alın. Gerçekler acıdır, işinize gelmediği için olsa gerek ve cevabım siI tatmin etmemiş olsana gerçek bu..
İyi geceler... - +1 yıl
Sizi* olsa da***
Soran+1 yılHanımefendi ben burada çoğu erkekten aldım cevabımı zaten. Çoğu erkek olur gözüyle bakıyor burada olumlu cevaplar veriyor. Ben erkeklerin görüşleriyle daha çok ilgileniyorum ve cevaplarımı aldım siz neyin kafasını yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Kafa yaşayan sizsiniz üslubumuzu dikkat ediniz. O zaman soruyu sadece erkeklere sorsaydınız. Daha fazla uzatmayalım siz tatmin olduğunuz cevaplarla yola çıkın. Bu hayatın gerçeklerini yaşayınca ağlamayın...
- +1 yıl
O işlere ben bakmıyorum yardimcim var🤣🤣 size kolay gelsin
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bu durumda bazen kadınlar sevebiliyor kadınlar sevebildiğine göre tabii ki erkeklerde sevebilir ama mesela şöyle bir şey en fazla bir 5 yaş büyük olması ya da 4 yaş büyük olması tercihim olur ama böyle 10-20 yaş büyük kadından hoşlanmam yani en az böyle birkaç yaş fark olabilir o da mesela hoşlanma derken aşık olma anlamında değil böyle olgun davranışları beni anlamasın bana iyi gelmesi şeklinde olabilir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kadın o yaşta hala bir erkek mastürbasyon yapmazsa, kendisine değer verdiğini anlayamıyorsa, o kadar canım aklı başında bir erkek gelecek düşünmemeli zaten bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bende kendimden büyük kadınla evlenmek isterdim.. Tecrübe: Yaşça büyük kadınlar, daha fazla yaşam deneyimine sahiptir. Bu deneyim, onlara daha fazla bilgi, bilgelik ve öz güven kazandırır. Bu özellikler, erkekler için çekici olabilir. Güven: Yaşça büyük kadınlar, kendinden emin ve güvenilirdir. Bu özellikler, erkekler için önemli olabilir. Fiziksel çekicilik: Yaşça büyük kadınlar, fiziksel olarak çekici olabilir. Ancak, bu çekicilik sadece fiziksel olarak sınırlı değildir. Kişisel tarz, giyim ve saç modeli de çekiciliği etkileyebilir. Ebeveyn rolü: Bazı erkekler, yaşça büyük kadınları anne rolünde görebilir. Bu da, ilişkiyi başlatmakta veya sürdürmekte zorlanmalarına neden olabilir.
Sosyal baskı: Bazı erkekler, kendilerinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olmaktan utanabilir. Bu da, ilişkiyi gizli tutmalarına veya terk etmelerine neden olabilir.12 Yorumla
Soran+1 yılPeki hem çok olumlu hem çok olumsuz şeyler yazmışsınız. Hangisi daha ağır basacak?
- +1 yıl
Ben gerçekten sevdiğim aşık olduğum için yaşça büyük kadın tercih ederim.. başka bir amacım yok. ama diğer kişileri bilemem.
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bakımlı ve hayata bakış açısı yönünden çok olgun kadınlar var. Böyle şarap misali derler ya aynen öyle yaş aldıkça güzelleşen kadınlar var. İşte onlarla bir ömür geçer.
14 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi görüş seçmek istiyorum sanırım
- +1 yıl
24 yaşındayım iki yaş küçükler deyim kullanıcam ağzımın içine bakıyor
Soran+1 yılBenim altı yedi yaş küçükler bakıyor vallahi de billahi de 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bakarlar öküzler 😂 beğeniyorsan şans ver bi hareketlerine bak yaş sadece bi rakam
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aklı başında oluyorlar ne istediğini biliyorlar ciddi ilişki için gayet güzel
19 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısınız ben de genç bir erkek olsaydım kendimden yaşça büyük kadınlar daha çok ilgimi çeker ve hoşuma giderdi
Soran+1 yılHayırlısı olsun inşallah yaa Allah yazarsa her şey olur
Soran+1 yılOlabilir hayatta her şey olabilir
Soran+1 yılPeki olduğu yaştan bir altı yedi yaş küçük görünen bir kadın hakkında ne düşünürsün sence ya da senin yaşında erkekler ne düşünür genel olarak
+1 yılBen kendimden büyüklerden hoşlanıyorum genelde yasitlarim çocuksu geliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun ve düşünüyorsun biliyor musun
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😄
Soran+1 yılRica ederim 😃
- +1 yıl
Yoruma cevap var dmye yok mu :)
Soran+1 yıl
Çok yazıyorlar ordan ya
Evet. Yaş, ırk, din, millet bunlar artık önemli değil. Önemli olan kadının verdiği güven, hissettirdiği dişil enerjisi, samimiyeti bana özel mı değil mi? Bir kaç yaş büyük olmuş, anlaşıp uyuşuyorsam oda beni istiyorsa bunu sorun etmem ki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet isterim, ben olgun bir insanım ve yaşça büyük biriyle daha mutlu olurum bence
19 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşında neyin olgunluğu 😂
Soran+1 yılPardon 23
Müş- +1 yıl
Yaşım 21, ama tanımadan bilemezsin, ön yargıyla yaklaşma derim
- +1 yıl
Olgun karakterli demek istedim yanlış yazmışım
Soran+1 yılNerelisin sen
- +1 yıl
İzmir
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Sen nerelisin
+1 yılOlabilir neden olmasın ki! Daha olgun yatakta yatak bilirler. Sevismenin kıymetini bilirler zamanın kıymetini bilir
10 Yorumla
+1 yılBelli olmaz olabilir yetiskinde olabilir çıtırda ama yetişkinler daha cana yakın istekli ve ne yaptığının farkında çıtırlar öyle değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBenim tercihim her zaman olgun olmuştur çünkü tercübe önemli
18 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi tecrübeler? Sizce?
- +1 yıl
Şimdi cinselik anladım tercübe diye sorarsan her zaman kendine özen gösterir temiz olur bakımlı olur ne yapacağını bilip partnerini en güzel şekilde memnun eder sohbet veya ortam için soracak olursan her zaman düşünceli ağır olur plansız iş yapmaz kendinide senide zor durumda bırakmaz
Soran+1 yılYani her anlamda iyidir diyorsunuz
- +1 yıl
Evet her konudan 1.0 öndeler
Soran+1 yılPeki ya kendi yaşından 5 6 yaş küçük gösteren bir kadın erkeklerin ilgisini çeker mi
- +1 yıl
Erkeklerde mekanizma farklı çalışıyor ya yaşça büyük erkekler genelde kendinden küçük kadınlar isterler oda azgınlığın isteği tabi ama dış görünüş diye sorarsan erkekler genelde yanında ki kadının kendisinden genç durmasını ister
Soran+1 yılYani aslında sorumu tekrar okusanız
- +1 yıl
Soruyu doğru okudum 2 seçenek olarak cevapladım genç durmasını ister dediğim şey bu zaten kendini yaşından daha genç durması
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden 9 yaş büyük kız ile evlenen arkadaşım var insan gerçekten sevince yaşın önemi yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenden birkaç yaş büyük tanıdığım bir kız var. Birkaç aydır sanırım ondan hoşlanmaya başladım.
10 Yorumla
+1 yılDüşün 60 yaşında nene ile 20 yaşında çocuk olur mu olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu demek istedim ben şimdi
- +1 yıl
Yakın yaşlar sorun olmaz. Erkekle kadın aynı ya da erkek kadın 5 yaş büyük gibi bunlar sorun olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kendinden büyük kadınları belli bir zamana kadar sever sonra yaşlandın diyerek aldatır
010 Yorumla
Soran+1 yılYa kadın yaş olarak erkekten büyük ama aynı zamanda da kadın yaşından bi beş altı yaş küçük gösteriyorsa
- +1 yıl
İlerleyen zamanlarda bunu koruyamazsa problem onu anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılNeden koruyamasın
- +1 yıl
Çocuk olunca kadınlar biraz çöküyor
Soran+1 yılHer kadın için geçerli değil
- +1 yıl
Çok iddialı görüyorum seni umarım sende başarılı olursun
Soran+1 yılİddialı olmak için söylemedim 🙂
- +1 yıl
Ne için o zaman?
Soran+1 yılÖylesine
- +1 yıl
Oke.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kaç yaş farktan bahsediyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanır çünkü genç ilgi bekler ama olgun ilgi verir o da buna karşılık olarak sevgi gösterir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle cinsellik olur ama öyle çok fark yoksa 2-3 yaş gibi evlenebiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama nadirdir genelde seks amaçlı yaklaşılıyor
00 YorumlaBen kendimden büyük birisine hiç bir anlamda ilgi duymadım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılSevmez sadece amaca yönelik bir ilişki yaşamayı tercih ederler
00 Yorumla
+1 yılHayat ne getirir belli olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir
Yorum bu böyle- +1 yıl
Ama öyle büyük konuşup başına çok şey gelen insanlar mevcut. O yüzden hayatın ne getireceği yaşanılarak görülür. .
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum yapmışsınız gerçekten çok beğendim
+1 yılYaşça büyük kadınlar daha etkileyici geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılGenelde erkekler sevebiliriz daha ilgimizi çeker falan demiş aldım ben cevabımı sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama evlilik düşünmez evlense bile bir süre sonra hatasını anlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılNe hatası Allah aşkına çok mutlu olacaklar belki çok bilmiş gibi konuşmayın
Cevap sahibi+1 yılBen bir erkek olarak genel durumu belirttim sen hemcinslerimi benden daha mı iyi bileceksin? Ayrıca büyük kadın genç erkeği olgun bulmayacak ben istisnaları değil kaideyi konuşuyorum asıl siz benim cevabıma gelip konuşmayın lütfen.
Soran+1 yılYahu hem benim sorumun altına yorum yapıyorsunuz hem de benim cevabıma gelip konuşmayın diyorsunuz bi akıl noksanlığı falan yoktur inşallah siz de tövbe bismillahirrahmanirrahim
Cevap sahibi+1 yılMutlu olacaklar derken? Soru sahibi olmasını düşündüm
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür akıl olarak sıkıntım yok fakat sizde nezaket eksikliği olduğu kesin
Soran+1 yılVallahi bilmiyorum gerçekten tuhaf geldiniz
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi gayet normal bir cvp yazdım neden çok bilmiş gibi konuşmayın ve aklı meleklerim yerinde değil gibi şeyler yazarak çirkinleştiriyorsunuz ki? Üstelik dediğim gibi soru sahibi değil gibi yazdınız. Şimdi tutup size akıl yaşınız küçük o yüzden küçük erkeklerle çok mutlu olursun desem hoş olur mu? Sizin hoşunuza gitse bile ben kendime yakıştırmam ve böyle bir şey diyerek yüz göz olmak istemem 👍 aynı şekilde sizde bana çok tuhaf geldiniz.
Soran+1 yılSize cevap vereceğim de veremedim
Cevap sahibi+1 yılCvp vermek zorunda değilsin =)) kendinden küçük bir erkekle sevgili olmak istiyorsan bir şey diyemem bu sizin kararınız fakat olayın özü dediğim gibi 👍
Soran+1 yılYahu beyefendi hayat bu her an her şey olabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir ama pazarda bile meyve sebze alırken en iyisini seçiyoruz eş seçerken neden yanlış seçim yapalım? Erkekler geç olgunlaşır o yüzden evliliklerde istisnalar hariç erkek büyük olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla senin saf taklidini s*k*iyim yeter. Beyaz tenini de s*k*iyim telefonda boşalmanı da s*key*im aaa yeter ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5-6 yaş ise olur daha fazlası da olabilir de nadir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpartnerlerin birbirine yaklaşma moduna göre değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkekler gençlik beklerler kadından. Ama bu büyük bir kadına da aşık olamayacakları anlamına gelmez
11 Yorumla
Soran+1 yılYa kadın olduğu yaştan bir beş altı yaş küçük gösteriyorsa ve kadını gören herkes de bunun farkındaysa
Benim hep bir hayalim olmuştu hep arzuladım
111 Yorumla
Soran+1 yılKendinizden yaşça büyük kadınları mı
Soran+1 yılEvet 24
Gibisin zaten. Neden 32 yazdın?
Soran+1 yılEvet ben beyaz tenliyim
Soran+1 yılBeyaz teni genelde erkekler çok beğeniyor zaten
Soran+1 yılYaaa, teşekkür ederim çok naziksin
+1 yılErkekler sadece s. mek için sever morukları yoksa onun haricinde napsinlar moruğu
25 Yorumla
Soran+1 yılSen sus da bir erkekler konuşsun haddini aşacak yorumlar yapabileceğin bir yer mi burası sence
- +1 yıl
Kaç yaşındasın teyze 40 falan mı ne bu fıtıfıtı madem öyle soruyu sadece erkeklere acsaydin şimdi asabimi bozma benim sus.
Soran+1 yılTeyzeye benzemediğim henüz genç kız olduğum için bu yorumu üzerime alınmıyorum. bu birincisi. Ayrıca sen hiçbir kadına “moruk” diye tabir edemezsin. Bu da ikincisi. Tekrardan haddini
Bilmeni öneririm. Bu da üçüncüsü. Şimdi gidebilirsin- +1 yıl
İstediğimi söylerim hayırdır? "Moruk" tabirinde ne varmış sen moruğun anlamını biliyor musun? Ha eğer ki bilmiyorsan anlamını açıklayayım o vakit.
Moruk yaşı ilerlemiş insanlara denir. Bu kötü bir tabir değildir bir küfür bir hakaret değildir. Şimdi sus.
Soran+1 yılGerçekten kalbi çok çirkin insanlar var hayatta.
Sorsalar insansınız.
Gönül sonuçta olabilir normal bir şey
10 YorumlaEvet sevebilir. Örneği de var.
10 YorumlaSevebilirler de tabi neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılTamamen aradaki uyuma ve kafaların uyuşmasına bağlı
00 Yorumla
+1 yılNe kadar farl olduğuna bağlı
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım, tekrar düzgünce yazar mısınız
- +1 yıl
Ne kadar yaş farkı olduğuna bağlı.
Soran+1 yılYani peki mesela şeye inanır mısınız? Bir kadının yaşından 5
6 yaş küçük göstermesine- +1 yıl
Evet 10 yaş küçük gösteren de var tanıdığım
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim efendim. İyi geceler.
Soran+1 yılİyi geceler 🧚♀️
+1 yılEvet neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Niye cinsellik bakışli düşünülür? Sever tabii
00 Yorumla
+1 yılSevebilir akıl yaşta değil başta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet sevebilirler kesinlikle 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce cinsellik sonrasına sonra bakılır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Cinsellik yaşadığım bile oldu 15 yaş fark vardı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgenellikle cinsellik oldu hep
00 Yorumla Evet konu cinsellik olur zevk alırlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeveni de var da genel de cinsellik olur.
00 Yorumla
+1 yılSevedebilirim. Sekste olabilir..
00 Yorumla
+1 yılBir sınırı var bunun
00 Yorumla
+1 yılevet ama kalıcı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverde cinsellikte olabilir
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen çokmu yaşlısın
Soran+1 yılÇıtırım gayet
Cevap sahibi+1 yılçıtır olman etkileyici
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bende
+1 yılAşıkta olabiliriz kişiye bağlı
10 Yorumla
+1 yılBüyük olmasın aksine küçük olmalı yaşı kadının
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sevebilir ama uzun süreli bir ilişki olmaz
00 Yorumla
+1 yılKendimden yedi yaş büyük bir kadına aşık olmuştum
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, hayat bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılO birisi sensen ben sevebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Sev beni 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor ama oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sevebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evet evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Denebilirim
00 YorumlaErkekler tecrubeli ve olgun kadin sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevemem
00 Yorumla
+1 yılEvetttt
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım