Kimseye güvenmezdim bu benim için çok önemliydi ama sana çok rahat güvendim, yıktırmam dediğim tüm duvarlarımı sabırla yıktın, sevemem zannediyordum sevginin en güzel hâlini yaşattın bambaşka bir insan tanıdım sonu hüsranla da bitse o kadar güzel hisler yaşadım ki buna değerdi demek yeterdi ve cümlemin devamında benim söylemediklerimi sen anlarsın çünkü biz birbirimizin yüreğini bildik konuştuklarımızdan çok susuşlarımızı dinledik sen beni anlarsın yazamadıklarım yüreğimden yüreğine aksın 🖤
Ya çok güzel bi soru fakat vedalardan asla hoşlanmıyorum. Veda girmişse işin içine o veda asla iyi bir hoşçakal olmuyor, hep bi buruk hep bi can yakıcı oluyor. Bu yüzden son gecemiz olduğunu bildiğim birisine yazacağım şeyi son saniyede yazar öyle son bulsun isterdim. O da sadece beni merak etmesin ya da aklına başka şeyler getirmesin diyedir. Sebepten bağımsız geri dönüş alabilme ihtimalim var ise bile geri dönüş almak istemem..
"Her ne olursa olsun bana ne kadar kızgın ya da umursamaz her ne olursan ol , seni önemsiyorum, iyi ol, çok mutlu ol ve hayat dilediğin gibi olsun Romeo" derdim🙂
Çok şey söylemek isterdim ama faydasız kalırdı ki çoğunu yazdım ettim ben ona zaten iyi ki var iyi ki onu tanımışım iyi ki bir kez olsun kokusunu içime çektim iyi ki onunla vakit geçirdim uyudum uyandım. İyi ki benim oldu iyi ki ben onun oldum. Ne kadar çok yaksa da canımı onsuzluk ben onunla olmak için herşeyi denedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aklıma Leven Yüksel bu gece son şarkısı geldi. Birlikte söyleyelim mi derdim😅
Çok romantik , azıcık da ateşli olabilir çok tehlikeli 😂
Valla bilmiyorum ne derdim. Gitme olabilir di ya.
Söyleyeceğim birisi yok.
Kimseye güvenmezdim bu benim için çok önemliydi ama sana çok rahat güvendim, yıktırmam dediğim tüm duvarlarımı sabırla yıktın, sevemem zannediyordum sevginin en güzel hâlini yaşattın bambaşka bir insan tanıdım sonu hüsranla da bitse o kadar güzel hisler yaşadım ki buna değerdi demek yeterdi ve cümlemin devamında benim söylemediklerimi sen anlarsın çünkü biz birbirimizin yüreğini bildik konuştuklarımızdan çok susuşlarımızı dinledik sen beni anlarsın yazamadıklarım yüreğimden yüreğine aksın 🖤
Ya çok güzel bi soru fakat vedalardan asla hoşlanmıyorum. Veda girmişse işin içine o veda asla iyi bir hoşçakal olmuyor, hep bi buruk hep bi can yakıcı oluyor. Bu yüzden son gecemiz olduğunu bildiğim birisine yazacağım şeyi son saniyede yazar öyle son bulsun isterdim. O da sadece beni merak etmesin ya da aklına başka şeyler getirmesin diyedir. Sebepten bağımsız geri dönüş alabilme ihtimalim var ise bile geri dönüş almak istemem..
Bildim zaten. Yolun açık olsun dedim yapacak bir şey kalmamıştı çünkü güzellikler dilemekten başka.
Umarım gittiği yerde mutlu olur
bende öyle demiştim orspu oldu :/
Yaaa Allah seni 😂
Neyse Allah herkesin yardımcısı olsun yine de 🙏🏻
Maalesef öyle oldu ya üzücü ama en azından evldendi sonra :D
Önemli olan da sonunda mutlu olabilmek , umarım sana da uğrar 🤗🙏🏻
En azından benim orspu olma gibi bir lüksüm yok :D o yüzden uğrayacağına eminim teşekkür ederim <3
Tövbe yarabiii 😂
Amin inşallah 🙏🏻💕
Çok pardon lütfen sana da uğrasın :D
Sadece mutluluk dimi 😂😂
:D artık neyi çekersen bak ben güzel dilekler ile göndermiştim :D
Tamam tamam sustum 😂
"Mutluluk " umarım herkese uğrasiiin 😂🙏🏻
Çok güzel dua ederim sanada edicem söz :D Tamam mutluluk olsun :D
Teşekkür ederim 🤗🙏🏻
Rica ederim çok cana yakın muhabbetin var ayrıca teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim , sevindim böyle düşünmenize 🙏🏻
Gördüğümü söyledim efenim :)
🙏🏻😌
"Her ne olursa olsun bana ne kadar kızgın ya da umursamaz her ne olursan ol , seni önemsiyorum, iyi ol, çok mutlu ol ve hayat dilediğin gibi olsun Romeo" derdim🙂
Çok şey söylemek isterdim ama faydasız kalırdı ki çoğunu yazdım ettim ben ona zaten iyi ki var iyi ki onu tanımışım iyi ki bir kez olsun kokusunu içime çektim iyi ki onunla vakit geçirdim uyudum uyandım. İyi ki benim oldu iyi ki ben onun oldum. Ne kadar çok yaksa da canımı onsuzluk ben onunla olmak için herşeyi denedim
Pişman olacaksın derdim
seni çok seviyorum ama gidiyorsun yinede ömrüm son bulana kadar seveceğim seni derim
O diye biri yok
İsteseydin olurdu
Nasip
Nasip
Allah aşkına uyuma ya yether ha derdim😅
Keşke kıymetimi bilebilseydin…
O diye biri yok
Her son yeni bir başlangıçtır 🫡
Onu çok sevdiğimi
Yutmani istiyorum derdim
Seni gerçekten sevmiştim
Senleyken sana doyamadım ayrılık ölümden beter