3 yıllık ilişkimde sürekli tekrar eden kavgalar ve güven sorunu varken ayrılmalı mıyım yoksa bir şans daha mı vermeliyim?

3 yıllık bir ilişkim var, 2 gün önce ayrılık derecesine gelecek kadar kavga ettik, aramızda aylardır bitmeyen sorunlar vardı, beni defalarca kırdı, üzdü, sinir problemleri vardı, değmeyecek konularda sesini çok yükseltiyordu, saatlerce telefonlarına bakmamalar, buluştuğumuz zamanlarda da hep bir isteksizlik, zorlama, üşengeçlik vardı, her sorun yaşadığımızda özürler diliyordu, bir daha olmayacak diyordu, 2 gün düzeliyor, sonra yine aynı sorunlar başlıyordu, ben bunları hiç sorun etmemiştim, onu sevdiğim için katlandım, değişir dedim ama değişmedi, en sonunda doldum taştım, kavga ettik, yine özür diledi, bana 1 şans daha ver, söz değişeceğim dedi, ben de rahat kafa ile düşünmek istiyorum, gözden geçirmek istiyorum, bana yazma da arama da dedim, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, iyi anılar ve kötü anılar içimde savaş veriyor

Güncellemeler
12 gü
Lütfen yardım
3 yıllık ilişkimde sürekli tekrar eden kavgalar ve güven sorunu varken ayrılmalı mıyım yoksa bir şans daha mı vermeliyim?