3 yıllık ilişkim var hala güvenemiyorum sorun sizce bende mi?

Kiz arkadasim var yaklaşık 3 sene oldu ama hala güvenemiyorum. kız kendini guvendirmek için cok caba sarf etti ama asiri detayci bir insan oldugum icin ufak tefek yalanlarini yakaladim. En ufak bir mevzu bile benim kafami tırmalıyor. Kizin aldatma gibi bi hatasi olmasindan korkuyorum. Farkli bir kiz tarafindan aldatilmistim zamaninda. Kizi uzmekte istemiyorum. Ayrilmayi denedim ama o kiz olmadan da hayatim bombos gibi hissediyorum. Korkum daha iyi bir cocukla karsilasmasi degil. Kizin anlik hatalar yapabilme potansiyeli. Alkol içmez ama alkole cok hevesli ve cok cabuk sarhos oluyor. Bende sadece benim yanımda icebilirsin dedim ve bu konuda cok katiyim. Kizin konusma tarzi cok samimi ayni gun tanistigi cocuga asiri samimi konusabilir. Bu konuda beni rahatsiz ediyor. Ben kimseye guvenemezken bu kizin 1 gunluk cocuklara guvenmesi beni öldürüyor. Herkese cok iyimser bakiyor. Bende aksine kimseye güvenmediğim icin en kotu senaryoyu kafamda yaziyorum. Simdiye kadar onu aldatma ihtimalini gec herhangi bi kiz barindirmiyorum etrafimda. Cocukluk arkadasim var bitane kiz ondan baska kimse yok. Kizdan onceki hayatim playboy gibiydi. Bu kiza alışınca hayatimi köklü değiştirdim. Düşüncelerimle kendimi parçalıyorum. Kendimi cok sorguluyorum. Uzun zamandır rahat uyku uyuyamiyorum. Kizla oturup konuştum ama sana karsi hicbir hatam olmadi olmayacakta dedi. Ama güvenemiyorum. Profesyonel destek aldim ama hala ayni. Bana ne onerirsiniz?
3 yıllık ilişkim var hala güvenemiyorum sorun sizce bende mi?