Bir buçuk yıldır boşandım 23 yaşındayım güven sorununu nasıl yenerim?

evet 21 de boşandım. bir tutku üzerine evlilikti. ondan kaynaklı sorunlardan ayrıldık. yüzüm fiziğim güzel herhangj bir problemim yok şükür bir kız bebeğim de var. ama bir yanlış evlilikten dolayı kalbimi tamamen kapatmak istemiyorum kapıyı aralayanlar oluyor.. kesinlikle dikkatimi çekmiyor taaki aralarında fav exim vardı 7 ay konuştuk her şey güzeldi int. tanışmıştık kocamdan öncede tanıyodum kesinlikle evlendikten sonra aklımdan geçmedi boşandıktan sonra yazdım ona 7 8 ay konuştuk ilişkide yaşayacaktık görüşmek istiyordum o sürekli beni kendi olduğu şehire gelmemi istiyordu ona çok nezaketli kibar ilgili davrandım fb ilişkisi gibiydi zaten o arayış ilişkisiydi belliydi nudeleşiyorduk da arada kayboluyordu geri geliyordu kendimi kötü hissediyordum en sonunda 3 ay araya koydu sonra yazdı tutarsız hareketleri kafamı karıştırnca en son biraz fazla tepki verdim küfetti sildim o da sildi ona karşı hala duygularım var o her yerden silmiş sadece araya 5 ay girdi yazacağını da sanmıyorum tek isteğim telefonda kalmasın istiyordum görüşelim derdim o da sen gel buraya derdi.. sonra sildi beni.. erkeklere güvenim tekrardan kayboldu.. etrafımda kimseden olmaz olursa uzaktan olur diye düşünürdüm eski de olduğu için benden yana farklı bir yerde benim için.. o değil de her erkeğe güven olmaz tabi ki bilemiyorum.. duygularım ne zaman geçer bilmiyorum.. çünkü se xting de olsa bile iyi hissettirordu bana..
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Bir buçuk yıldır boşandım 23 yaşındayım güven sorununu nasıl yenerim?