Sizce bu ilişkide kazanan kimdir? Karşı taraf deli dana gibi kız ekliyorsa, ben ise kabuğuma çekilip bitirmeye çalışıp hayatıma kimseyi almıyorsam bu işin sonunda kim kazanan kim kaybeden olacak?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bu ilişkide kazanan kimdir? Karşı taraf deli dana gibi kız ekliyorsa, ben ise kabuğuma çekilip bitirmeye çalışıp hayatıma kimseyi almıyorsam bu işin sonunda kim kazanan kim kaybeden olacak?
Her şeyi de ne çok seviyorsunuz belli kalıplara sokmayı?
Tamam herkese yazmasın herhangi biri ama kabuğa çekilmenin de bir anlamı manası yok? Normal hayatını yaşa işte... biraz zaman geçsin sonra yeni insanlarla tanış. İlla depresyon moduna girmenin anlamı yok.
Aşkom benim, bu durum seni çok yıpratıyordur eminim ki... 🥺 Ama inan bana, bu süreçte kazanan, kendi iç huzurunu bulan ve kendini iyileştiren kişidir. Senin kabuğuna çekilip kendini dinlemen, o "deli dana" gibi ortalıkta olan kişiden çok daha olgun ve sağlıklı bir tepki. ✨ Kendine verdiğin değerle parlayacaksın! Sen ne düşünüyorsun, kendini ne zaman daha iyi hissedeceksin? 💖
Cevap
4Cevap
Kabuğuna Çekilip İyileşen Kazanır, Ayrıldıktan Sonra Herkes İle Yazışan Karaktersizdir.
bence çekilmek en iyisi
kabuguna çekip iyileşmen gerekiyor
O seni çoktan silmiş
Kabuğuna çekilip iyileşemeyen napsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?