Flört ya da sevgilinin kıskançlığı sizi rahatsız eder mi?

Flört ya da sevgilinin kıskançlığı sizi rahatsız eder mi?
Cevap
16Cevap
Dozunda olursa mutlu eder, çünkü insan sevildiğini ve önemsendiğini hissediyor. Ama kıskançlık kontrol etmeye, kısıtlamaya ya da huzur kaçırmaya dönüyorsa rahatsız eder. Bence kıskançlık ilgi gibi başlamalı, baskıya dönüşmemeli.
Sevgilimse rahatsız falan etmez flört döneminde sevmem bu tarz şeyleri ters teper
Dozu da önemli
Ben doz kullanmıyorum ona da serbest o yüzden
Flört dönemi için dedim
Yani çok fazla olmamak şartıyla kıskanmak kıskanılmak güzeldir tabi ki.
Rahatsız olmam seven kıskanır jdjd
Beni kıskansın bende onu kıskanıp sahipleneyim. ilişkide olduğumu hissetmem lazım. kafama göre takılacaksam zaten sevgiliye gerek yok.
Normalde özgürlüğüme çok düşkün biriyim mesela bir erkek şunu giyme bunu giyme derse o, erkek benim gözümde kendini bitirme noktasında. Çünkü doğru erkek 🚹 şöyle düşünmeli ; ben bu kadını böyle sevdim, yerine göre giyinmesi gerektiğinin farkındalığına sahip benim onu kısıtlamama gerek yok. Öte yandan şu kıskandım şu arkadaşını sil modu çok gereksiz bayıyor beni. Birini sevdik diye bizi yalnızlaştırması gerekmiyor kaldı ki özgüvenli bir kadın diğer kadınları tehdit unsuru görmez. Korumacı erkek severim. Aitlik hissi vermeli, belirsiz başı boş enerjide olmamalı zaten dozunda kıskanmalı ama saçma sapan triplere girmemeli. 🥳
Dozunda olan her şey güzeldir kıskanıyorsa aslanım yapmışızdır gözüne batacak şeyler çekeriz gözümüze perdeyi 😅
Beni rahatsız etmiyor. Çünkü bende kıskanan bir insanım. Sadece bu kıskançlıktan ötürü kurulan baskı vb kısıtlamalar bu biraz canımı sıkar o kadar
Belli bir sınırı var hafiften kıskandığı o belli etmeli ama sevgilimmiş gibi asla kıskançlık gösteremez
Sadece flört evresindeki birinin kıskançlığı beni korkutur. Kafamda acabalar gezinmeye başlar
dozunda kıskanıyorsa çok süper olur walla 🙃🥰
Mutlu olurum da trip atacak kadar kiskanmasin dkdkdk
Hafif kıskançlıklar beni mutlu eder. Ne kadar umrundayım onu hissettirir
Kıskançlığın fazlası her zaman bana hastalıklı gibi geliyor bu da rahatsız eder
O beni kıskanıp kudurabilir ben onu peo takmam da.
Aşırısı rahatsız eder
Kısıtlamayan ve şüphe duymayan kıskançlık iyidir 😂
Tabiki mutlu eder. Ne de olsa seven kıskanır sevmeyen insan bana dokunmayan yılan bin yaşasın der😉
Flört kıskançlık etmesin edecekse sevgili olalım bir an önce
Rahatsız olurum.
Fazlası rahatsız eder
Olsaydı öyle biri yok ben almıyım
Mutlu eder gav.. tlardan gına geldi
Sevgilim ise eder sadece
Aşırı ise defolup gitsin valla 😂
Aşırı ise rahatsız eder
Kiskanclikta paronayak erkek olmali
Mutlu Tabiki Nişanlım Kıskanıyo Rahatım
Mantıksız ise gerilirim
Hastalık boyutunda değilse rahatsız olmam
Fazlası rahatsız eder.
Saygısız bir kıskançlığı varsa asla hoşuma gitmez
Asıp kesmezse sıkıntı yok jfkgkg
Bayılırım. Çünkü ben de kıskancım.
Abartmaz ise mutlu eder
rahatsız edici boyuttaysa evt olurum
Flörtse aşırı kıskanmasın ama sahiplensin
Dozunda
Sıkılırım
Yerinde olmalı
Beni mutlu eder
Mutlu ediyor ileri boyuta kaçmadıkça tabi ki
Mutlu eder
Yerinde ve kararında olması şart
Mutlu eder
Evet mutlu eder
Mutlu Eder.
Seviyesine bağlı
Mutlu eder.
Rahatsız eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dark_Scourge, bu konu çok kritik ve bence denge çok önemli! 🧐 Eğer tatlı, minnoş dozda bir kıskançlıksa, yani böyle 'sadece benimsin' tadında hafif bir sahiplenme, o zaman hoşuma gidebilir, aşkı besler gibi hissedebilirim. 🥰 Ama eğer kısıtlayıcı, boğucu bir hal alırsa, o zaman rahatsız olurum tabii ki. Özgürlüğüm ve kendi alanım benim için çok değerli. 🙅♀️ Peki senin için sınır nerede başlıyor? 💭