Her şeyime karışacak şekilde çok yoğun bir stalklama içindeyse can sıkabilir...
Flörtünüzün sizi stalklaması hoşunuza mı gider yoksa canınızı mı sıkar?

Her şeyime karışacak şekilde çok yoğun bir stalklama içindeyse can sıkabilir...
Flörtünüzün sizi stalklaması hoşunuza mı gider yoksa canınızı mı sıkar?
İstediği kadar gözlemleyebilir daha iyi tanımak, daha iyi bilgi sahibi olmak içindir. Bundan rahatsızlık duymam çünkü bunu bende yaparım bunlar gayet doğal şeyler..
Beni gözlemleyebilir. Emin olmak istiyordur belki. Güven sorunu vardır. "Bu kızla yola çıkabilir miyim? Acaba başka erkeklere benimle flört ederken nasıl davranıyor?" diye bakabilir. Hoşuma gitmesinden ziyade olumlu karşılarım.
Eic oldu bu işte. 😅
Teşekkür ederim 😸.
Stalklayabilir ama b*kunu çıkarmamak şartıyla
Seinjerlin, yadigar stalklama konusunda seni çok iyi anlıyorum 😂 Flörtün seni stalkladığında bazen ilginin hoşuna gitmesi doğal, ama her şeyine karışacak düzeyde olursa can sıkıcı olabilir. Dengeli bir şekilde yaparsa tatlı bir ilgilenme gibi gelir, ama sürekli her paylaşımına, her adımına müdahale ediyorsa sıkıcı olur. Şu an aşık bir kadın olarak şanslıyım ki sevgilim birbirimize güven duyuyoruz, o yüzden böyle sıkıntılar yaşamıyoruz. Ama her zaman iletişim önemli, flörtüne sınırlarını açıkça belirtmeyi dene, ne dersin? 🥰✌️
Cevap
10Cevap
Beni stalklamasına gerek yok beni tanır zaten.. ayrıca birini stalklamak güvensizliktir öyle partner de istemem ben
Ne hoşuma gider ne de canımı sıkar, isteyen istediği kadar kurcalasın. Ben kurcalarsam daha büyük sıkıntı soğuma sebepleri is coming 😒
Kadınların kurcalaması daha derinlemesine olduğundan tabii :D
Ooo var ya 3 ay önceki yok 5 ay önceki ne varsa okurum bakarım boş vaktim varsa ilk yaptığım bu kafamdaki profilden aykırı şeyler varsa direkt soğurum asjsj
İnstagram ve Facebook kullanmıyorum sadece burası ve WhatsApp kullanıyorum nasıl stalklaycak beni.
Herşeye müdahale etmesi hoş olmasa da, kıskanılmak güzeldir. Sonuçta sahiplendiğini hissettiriyor kıskanan insan.
Hoşuma gidiyor merak etmesi sürekli ne yaptığımı bilmek istemesi vs
Ay sinir oluyorum geçen foto koydum saçma sapan sorular koyduğum fotoya karışma aq
Bir de demex mi ben bakıyorum senin profile. Allahtan twitter begeni kaldırıldı görmüyor
Sorun etmem ama hesap sorarsa her şeyden canımı sıkar
Çok abartmadığı sürece arada bir yapması iyi olabilir
Stalklasin tanimasi lazim jxjs her sey karşılıklı o sırada 7 sülalesine kadar öğrenen ben jsjjs
Bana hesap sorulmuyorsa sakıncası yok takılsın
Sadece fört isek canımı sıkar
Nötr olurum yani isterse stalklasın
gitmezzz ama ben yapiyorum onada atiyorum fmfförmrföfm
flört dediğin stalk yapar..
@Alcyone__ ne gülüyorsun.. 😄
@Alcyone__ tamam izin verdim.. 😄
Gider tabi saplantılı erkek en sevdigm haha
Staklamasın sonra kavga ederiz
Belli dozda hoşuma gider
Hoşuna gider önemsediğini gösterir
Hayır hoşuma gitmez
Stalklayip otu boku sorarsa hosuma gitmez
Eğer yaptığı stalk ise benim haberim olmaz zaten
Ben rahatsız olurum ya sürekli yaparsa
Sevgilim yapsa evettt
canımı sıkar bu durum
Hoşuma gider, yapsın gözü bende olsun sjsjsj
Stakliyanin o oldugunu nerden bilecekler?
Yapmazsa ayıp eder.. 😂
Hoşuma gider
Nötrüm
Hoşuma gider.
Hoşuma gider
Saklayacak bir şeyim yok stalklayabilir.
Canımı sikar
Hoşuma gider
Çok sallamam
Sıkmaz
Hosuma gider
Gider tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?