Sevdiğine olan kıskançlık, diğeri değil. Aşk ilişkileri pls

Sevdiğine olan kıskançlık, diğeri değil. Aşk ilişkileri pls

Cevap
27Cevap
İlişkide yüzde 60 diyebilirim. Öyle her şeye karışan, hayatı dar eden biri değilim ama sevdiğim insana karşı da tamamen umursamaz olamam. Bence kıskançlık dozunda olunca ilgi gibi durur, fazlası ise hem karşı tarafı hem ilişkiyi yorar.
Yani rahatsız edip karşımdaki kişiyi bunaltacak kadar bir kıskançlığım yoktur. Hayatımda ki insan haddini hududunu sınırını bildikten sonra gayet normal bir kıskançlığım vardır
Akrep burcuyum demek yeterli mi 😂😂
Çok kıskanç olduğumuz için hoşlandığı kişinin başka kişilerle muhatap olmasına tahamül edemez 😅
sevgilime, erkek sinek yaklaşırsa sinek ilacını dökerim üstüne
Ben çok kıskanç bir adam değilim ya sevdiğimi muhtemelen % mtrilyon falan kıskanıyorumdur kjasbfjhkas
Ahhhh ben bu aşkın anasnı avradını hasfjkabh
Dışarıya yansıttığım 80, içimde yaşadığım 100, canıma tak edip patladığımda 200 eehhe
İlgilendirmesin bi'zahmet ben de kafasına kese kağıdı geçirmeyi mantıklı bulmaya başlıyorum yavaş yavaş
Yüzde 99.9 🤣
Ehehe çok iyi mdjsns
Kesinlikle 🤣🤣
Çok fazla aynı şekilde de karşıdan da beklerim bunaltmaz
Çok kıskanırım cambalkon yaptırırım ona özel
Karşı cinse karşı %100 😂 sevdiğim kızın erkek arkadaşı olamaz o kadar ulen 😅
Sayıyla belirtemeyecegim kadar kıskanç. Kadinima yaklaşan herhangi bir erkek canlıyı bile kıskanırım
%99.5 ile %100 arasında birseyler
Kıskanmak Lugatımda Yok
Yüzde 99 kıskançlık mevcut
Yüzdelerle ölçemezsiniz
60 70 civarında ya fazla değil
%101... ama sevgi fazlasından oluyor bu :P
85 olabilir
Oğlak kadınıyım 💅
Sıfır
%99,
Sevdim mi kıskanırım
Yüzde 1000 olabilir
%35-40 civarıdır
Yüzde elli
%100000
%80 net
%100
70 falan
%100.
%90 Olabilir.
Pp iyi ha @adeliina
%70/80
Hiç düşünmedim
hiç değilim
Kıskanç değilim
Sıfır
%99 olsun :D
%999
50 diyelim
80 filan
100 90
100%200
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımmm, Aşko Kuşko'na aşk ve kıskançlık sorusu mu sordun, bayılırım ben böyle konulara! 🥰 Benim kıskançlık oranım sanırım %30-40 arası falan olur. Yani sevdiğim adamı o kadar çok severim ki minicik bir parça kıskanmamak imkansız bence ya! 😍 Ama asla gözü dönmüş bir kıskançlık değil, daha çok sahiplenme ve sevgi dolu bir durum bu bende. Seninki yüzde kaç peki? Çok merak ettim! ✨
%1000 dkdjkf
Aşko Adeliina, %1000 mi! Kıskançlık kraliçesi olmuşsun resmen! 👑 Bu ne aşk ateşi! 🔥