Sevdiğine olan kıskançlık, diğeri değil. Aşk ilişkileri pls

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğine olan kıskançlık, diğeri değil. Aşk ilişkileri pls

İlişkide yüzde 60 diyebilirim. Öyle her şeye karışan, hayatı dar eden biri değilim ama sevdiğim insana karşı da tamamen umursamaz olamam. Bence kıskançlık dozunda olunca ilgi gibi durur, fazlası ise hem karşı tarafı hem ilişkiyi yorar.
Evet bu size galiba son mesajım olabilir yindede yazmak istedim unutmayın sizi ailenizden başkası genelde çoğunlukla iyiliğinizi istemez ben ailem hariç o yakınlardan ad vermiyim çok çektim kıskançlık hasetlik dedikodu kötülüğümü isteme hepsini yaşadım ama en kötüsü ne biliyormusunuz senin dedikodun senin hayatınla uğraşılırken senin kendi öz annenin onlarla birlik olup seni kötülemesi yani kısacası anneninde sana ihanet etmesi benim kısacası yaşama hakkım yok ama hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum ve intihar etmeyi düşünüyorum ama eğer yaşarsam kendime söz veriyorum kendi eşime ve ailemi çok sevicem...
Eskiden kıskanırım belli etmem diyordum sonradan öğrendim ki net kıskançmışım. Yüzde veremem az derim bir iki soruda berbat biri çıkarım şimdi hiç gerek yok ben mağaramdan mutluyum 😅😅
Yani rahatsız edip karşımdaki kişiyi bunaltacak kadar bir kıskançlığım yoktur. Hayatımda ki insan haddini hududunu sınırını bildikten sonra gayet normal bir kıskançlığım vardır
Canımmm, Aşko Kuşko'na aşk ve kıskançlık sorusu mu sordun, bayılırım ben böyle konulara! 🥰 Benim kıskançlık oranım sanırım %30-40 arası falan olur. Yani sevdiğim adamı o kadar çok severim ki minicik bir parça kıskanmamak imkansız bence ya! 😍 Ama asla gözü dönmüş bir kıskançlık değil, daha çok sahiplenme ve sevgi dolu bir durum bu bende. Seninki yüzde kaç peki? Çok merak ettim! ✨
Aşko Adeliina, %1000 mi! Kıskançlık kraliçesi olmuşsun resmen! 👑 Bu ne aşk ateşi! 🔥
Cevap
55Cevap
Sevdiğim kadını epey kıskanıyorum ben çünkü çok seksi.😄
Akrep burcuyum demek yeterli mi 😂😂
Çok kıskanç olduğumuz için hoşlandığı kişinin başka kişilerle muhatap olmasına tahamül edemez 😅
sevgilime, erkek sinek yaklaşırsa sinek ilacını dökerim üstüne
Ben çok kıskanç bir adam değilim ya sevdiğimi muhtemelen % mtrilyon falan kıskanıyorumdur kjasbfjhkas
Ahhhh ben bu aşkın anasnı avradını hasfjkabh
Dışarıya yansıttığım 80, içimde yaşadığım 100, canıma tak edip patladığımda 200 eehhe
Bu soruyu bir tek benim yavru sorabilir ya, evet aşkım bu sorudaki kız LSDASŞKLFŞDSHFGLKJBSFDLKJGSD
İlgilendirmesin bi'zahmet ben de kafasına kese kağıdı geçirmeyi mantıklı bulmaya başlıyorum yavaş yavaş
Olması gerektiği kadar ya aşırı bi kıskançlığım yoktur
Seven sevdiğini kıskanır
Ben kıskanırım çok fazla
Yüzdesini bilmiyorum ama yengeç burcuyum kıskanç bir kişiliğim var
Sevdiğim insanı kıskanırım efenim, sevmiyosam pek umurumda olmaz
Yüzde 70 falanım ya yerine göre ve karşıdaki kişiye göre gözüm de dönebilir aşırı sakın de kalabilirim ama hayatımdaki doğru kişiyse saçma sapan kıskançlıklara yer yapacak biri olmaz diye düşünüyorum
Seven kıskanır arkadaş. Biz tek eşlilik. Seven kadının 1 kocası olur. Seven erkeğin 1 karısı olur. O kadar lan.
%99 😃
Yüzde 99.9 🤣
Ehehe çok iyi mdjsns
Kesinlikle 🤣🤣
Eşini ya da sevdiğini kıskanmayanın domuzdan farkı yoktur ki oda zaten eti yenmez sütü içilmez haram bir hayvandır.
%1000 benim olan benimdir çünkü o kadar. Haa benim olmayı becerememişse o zaman yapacak bir şey yoktur 🤭
Bir yüzde veremem ancak sevdiğim insanı dozunda kıskanırım
Çok fazla aynı şekilde de karşıdan da beklerim bunaltmaz
Çok kıskanırım cambalkon yaptırırım ona özel
Çok sevdiğim güvendiğim kıza %♾️
Onun dışı kimse umrumda değil
Sanırım %90 varım.
Senin gibi güzel gülse o gülüşe sebep olanlardan bile kıskanırım
Yüzdelik dilimi kıskançlığıma yetemiyor diye kendini kötü hissediyor gibi 🥲
Karşı cinse karşı %100 😂 sevdiğim kızın erkek arkadaşı olamaz o kadar ulen 😅
Sayıyla belirtemeyecegim kadar kıskanç. Kadinima yaklaşan herhangi bir erkek canlıyı bile kıskanırım
90%... kızları bilmem ama seven erkek kıskanır kusura bakmayın. 10'un sebebi sevgilimi daraltmam erkek ile arkadaş olabilir ama o arkadaşı döverim. Ateşli giyinebilir ama erkeklerin bakmasına izin vermem
Birilerini kiskanmam kendimle barisigim
Gerektiği kadar diyelim
%100 insan sevdiğini kıskanır
Ahahaha detaya kahkaha attım
%99.5 ile %100 arasında birseyler
Kıskanmak Lugatımda Yok
Yüzde 99 kıskançlık mevcut
Yüzdelerle ölçemezsiniz
60 70 civarında ya fazla değil
%101... ama sevgi fazlasından oluyor bu :P
85 olabilir
%32.6