Sevgilimle yaklaşık 9 aydır sevgiliyiz çok açık giyinen biri değilim yani sadece saçım açık öyle diyeyim sevgilim bana daha önce ailem kapanmanı istiyor bizim sülalede herkes kapalı gibi şeyler söylüyordu bana fikrimi sordu birkaç kere kapanacak mısın diye ben de net bir şekilde kapanmayı düşünmediğimi içimden gelmediğini benim için kolay bir şey olmadığını söyledim o da bana ben seni her halinle seviyorum kapalı da açık da severim dedi daha sonra benimle hiçbir şey yokken ayrıldı geri barıştığımızda da hemen kapanma konusunu açtı kapanırsan hemen seni istemeye geliriz dedi ben tekrardan istemediğimi söyledim ama onunla konuşmadan da duramadım o da aynı şekilde ilişkide tek sorun benim kapanmamam sanki daha sonra tekrardan barıştık şu an aramız iyi ama bu kapanma konusu böyle kaldı en son bana barıştığımızda kapanmanı bekleyeceğim dedi kışa kadar kapan dedi kendini alıştır ben onu seviyorum ama şu an kapanmak içimden gelmiyor bir gün kapanacaksam kendi isteğimle kapanmak istiyorum şu an aradayım
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer