Sevgilim ailesi istemiyor diye benden ayrıldı, kapanmamı istiyor ne yapmalıyım?

Kızlar merhaba iki yıllık ilişkim vardı sevgilimin ailesi çarşaflı düğünlere falan gitmez annesi kuran kursu hocası muhafazakar bir aile. Benim ailemse normal annem kapalı ben açığım zorlamayan rahat bi aile. Sevgilimle 1 yıl geçtikten sonra bana düğün olmayacağını söyledi bi şekilde hallederiz dedik bunu atlattık ama beni ailesiyle tanıştırmadı ve birkaç aya askere gidecek iki yıl oldu sonuçta aradığında ailesi yanında ben varsam söylemiyor bile arkadaşımdayım veya işim var diyor. Artık baya yüzü düştü ne oldu dedim dayanamadı anlattı bana dedi ki ben seni çok seviyorum sen benim her şeyimsin senin için ölürüm ama artık içimde tutamıyorum evdekiler seni istemiyor açık olduğun için masada sürekli konunu açıyorum ama kabullendiremiyorum hanım hanımcık ev kızı diyorum hanım hanımcık olabilir ama yaşam tarzımız uymuyor diyorlar kız açık diyorlar. Annem gelsin ben hocamla görüştüreyim güzelce izah etsin kız kapansın diyor dedi. Arkadaşlar bunları duydum kafayı yedim iki yıl dile kolay üçe giriyoruz hatta. Ailemi ikna edemiyorum bari sen ikna ol diyor hayır asla dedim kapanmam. Bugün instagramdan beni takipten çıkarmış ben de numarasını bile sildim ne yapacağım çok üzgünüm ama asla istemiyorum kapanmam. Ailemi aylardır ikna etmeye çalışıyorum diyor sanırsın annesiyle evleneceğim bu ne saçmalık

Sevgilim ailesi istemiyor diye benden ayrıldı, kapanmamı istiyor ne yapmalıyım?