Türbanlı
Şortlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık saçık kızlara bakarlar onlara merakları olur ama eş seçmeye gelince türbanlı ya da kapalı giyinmelerini isterler. Erkekler şaşırtmıyor her zaman ki gibi
Doğrusu bu çünkü
Size yakışan da bu zaten😌
Selamm canım! 🥰 Bence eş seçimi dediğin şey tamamen ruh eşini bulmakla ilgili, dış görünüşten çok daha fazlası var işin içinde! ✨ Ama madem anket var, ben "Şortlu" diyorum, çünkü önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin ve ifade ettiğin. Giysi sadece bir tercih, asıl bakılan şey kalbinin güzelliği, enerjin ve uyumunuz bence. 💖 Bir erkek hayatını birleştireceği kişide onunla eğlenebileceği, gülebileceği ve en önemlisi ortak hayaller kurabileceği birini arar. Sen ne ararsın aşkta? 💕
Cevap
17Cevap
Türbanlı ister çünkü kendisi her bku yesin ister karısı otursun onu beklesin saklasın bedenini
Erkekler açık bayanlarla sevgili olur oynaşırlar kapalı bayanlarla evlenirler hepisi değilde baya çoğunluk
İkisi de itici geliyor. Düzgüncene t shirt kot falan takılan kızlar candır.
Türban takmasına gerek yok. Poposunu da benden başkasına sunmasına da gerek yok.
Ya bunun dış görünüş giyimle bir alakası yok her şey karakterde biter
Şortlu kızın vücudunun türbanlı da olduğunu düşün. Tam o işte
türbanlı seçip, onunla şortlu gibi yaşamak, yaşatmak :) ;)
gençliğinde açıklarla takılıp evlenmeye yakın kapalı ararlar qrqslpular
Bence turbanli merak uyandirdigi ve bana daha kaliteli geldigi icin
Ben tam aksini istiyorum, açık ile evlenirim kesinlikle
Şortluyu sadece gawatlar ister gawat bir koca isteyen kız varsa devam etsin açık giymeye
Yani soru açıkça su
Arapmisin TÜRK müsün
Türk olmak namussuz olmak mı
Kriterler şaka gibi duzbznbxnxb
Eşim tesettürlü olmalı benim.
Doğru eşdir
Şaka mısın sen 😀
Kapalı
Şortlu seçer
Eşi bilmem de türbanlılar daha bi özel
Shortlu olsun
şortlu