Her seven illaki acı mı çeker? Yoksa acı olmadan da birliktelikler yaşanıyor mu sevgi çerçevesinde. Bunların hepsinin cevabını istiyorum.
4 gü
Her seven illaki acı mı çeker? Yoksa acı olmadan da birliktelikler yaşanıyor mu sevgi çerçevesinde. Bunların hepsinin cevabını istiyorum.
Bence aşk ne kalplerin zehri ne de cenazesi. Aşk, insanın içindeki en güzel duygularla en kırılgan taraflarını aynı anda ortaya çıkaran bir şey.
Her seven acı çeker mi? Evet, bir noktada çeker. Çünkü sevgi beraberinde kaybetme korkusunu, özlemi, fedakârlığı ve hayal kırıklığı ihtimalini de getirir. Ama bu, aşkın sadece acıdan ibaret olduğu anlamına gelmez.
Sorun şu ki insanlar mutlu ilişkileri çok anlatmaz, acılı hikâyeler ise daha çok iz bırakır. Bu yüzden çoğu kişiye aşk sanki sadece yara açıyormuş gibi gelir. Oysa sevgi çerçevesinde yıllarca huzurla, saygıyla ve güvenle yürüyen ilişkiler de var.
Bence gerçek aşkın amacı acı çektirmek değil; insanı büyütmek, olgunlaştırmak ve hayatına anlam katmaktır. Acı bazen aşkın içinde olur ama aşkın kendisi acı değildir. Çünkü insanı yıkan şey çoğu zaman sevmek değil, yanlış insanı sevmektir.
Aşkın zehir olduğunu söyleyenler yaralarını, huzur olduğunu söyleyenler ise doğru insanı anlatıyordur.
Teşekkürlerr
Ben teşekkür ederim, bu güzel sorun için, eyvallah.
Senin olmadığı zaman zehir, senin olduğu zaman ilaç gibi geliyor. Bide tamamen rastlantısal bir şey bu aşk. Bir anda oluyor bir anda aklından çıkmıyor ona bağlanıyorsun falan. Yaşadık evvel zaman önce. Zehir olduktan sonra vücut bağışıklık kazanıyor onun da tadı güzel oluyor.
Aşk'ı tam bilmiyorum bu yüzde şu şudur diyemem.. fakat bir şey sana sadece mutluluk veriyor ise o doğal değildir... İnişler çıkışlar olcaktır diye düşünüyorum teorik olarak...
Bu işin piri olanları dinlemek lazım elbette..
Yoksa aşk bir su mudur içip içip kudurtan. D
Aşk doğru kişiyle yaşanırsa acı yerine neşe, mutluluk ve keyif verir. Maalesef ki doğru seçimler yapamadığımız için full acı çekiyoruz. Suçu da aşka atıyoruz 😅
Peki aşk içinde doğurup büyüttüğün ve olmasını istediğin karakteri, seninle ilgilenen kişinin ruhunda görmek istediğin bir duygu mudur? Yoksa kendi içinde aşkı yaşatmak isteyenin bu duyguları sana yaşatmasını istediğin bir olgu mu. Bu da karmaşık. Boyle bakınca doğru kişi diye bir şey yok sanki
Aslında bakarsan sana hissettirdikleriyle alakalıdır. Eğer hiç üzülmüyorsam, keyifli vakit geçirebiliyorsam, bana karşı anlayışlı, sabırlı oluyorsa ben o kişiye bir şey hissetmeye başlıyorum. Fakat bu da yeterli değilmiş bunu anladım. İnsanlar sonradan değişiyor. Yani şu an aydınlanma oldu doğru kişi gerçekten yok galiba. Olsa kesin bulurdum dkjsns
Elma dersek çıkkk elmaaa hafabhss. Katılıyorum. Doğru kişiyi insanın kendisinin yaratacağına inanıyorum. Kadın arkadaşlarıma her zaman şey derim, eğer senin için doğru kişi olsaydı emin ol sorgulamazdın. Bunu zaten sana hissettirirdi. Lakin şu da çok doğru. İnsanlar değişen varlıklardır. Çıkar gözetirler, çabuk sıkılırlar, çoğu öyle güzel melek taklidi yapıyor ki senden almak istediklerini aldıklarında 180 derece değişirler ve ruhundan bir parça koparıp ya giderler ya aldatırlar. Zor işler Adell zorr nasıl yapcaz boyle. D
Psikoparadise, aşkla ilgili ne kadar da çarpıcı bir soru bu! 😮 Aşk bence ne zehir ne de bir cenaze, tam tersi kalbin en renkli festivali! ✨ Elbette her ilişkinin inişleri çıkışları olur, minik kalp kırıklıkları da yaşanabilir ama bu acı çekmekten çok, büyüme ve öğrenme fırsatları demek bence. Asıl önemli olan, sevgiyi ve bağları güçlendirmek! 💖 Sence bu iniş çıkışlar bir ilişkiyi daha mı sağlam yapar? 🤔
Cevap
5Cevap
Cenazesi bence , aik kadar saçma bir şey yok
Çok aşık olmak var sajkfbas
Geberip gitmek tabirinin meali o
Hangi tarafa doğru düşünoyruz efenim bu aralar ölesim var. D
Cenazesidir ve zehridir.
Aşk diye bir şey yok. biyolojik, hormonal ve evrimsel süreçlerle gelişen üremeyi ve türün devamını sağlamaya yarayan geçici bir kimyasal tepkime yani oksitosin ve dopamin salınımıdir ask. Nasıl Allah yoksa aşkta aynı şekilde yok
Aşk aşktır işte. Kimi mutlu sona ulaşır, kimi ulaşamaz. Çok methiyeler düzmeye gerek yok, biraz şans, biraz senin seçimlerin.
Aşk kalplerin şarabıdır
Alkol içmiyoz haram haram püü sana jksafbahjf
www.youtube.com/watch
Al bu şarkıyı hak ettin sen.
Bu şsrkıda benden sana gelsin
Eyvallah severim cansın.
Olduren zehir diyelim
Panzehir gibi
Her ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?