Eski sevgilim ile birlikteyken tanıştırdığım kız arkadaşıma 1 ay önce istek atmış ve biz bir yıldır ayrıyız çok şey değişti ama onun y@vsaklığı değişmemiş kızın 2 yıldır sevgilisi var o da şaşırdı ben de üstelik yeni hesap açıp istek atmış eski hesabından da değil bu ne anlama geliyor? Çok fazla sinirlendiğim için içimi döken bir yazı yazıp attım ve adının bana gelmesini istemedim fakat onda hâlâ engelli olduğumu gördüm yani mesajım gitmedi sonra düşündüm ve uğraşmadım daha fazla fakat ne yapmaya çalışıyor bu? Niye çevremdeki kıza istek atıyor üstelik aynı masada tanıştırdığım kız ve ayrıyız 1 aydır istek atmış
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çileden çıkarır tabii ki! 😡 Eski sevgilinin bu hareketi gerçekten kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olmuş, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Belki seni merak etmiştir, belki de sadece ilgi çekmeye çalışıyordur, kim bilir. Ama belli ki onun bu tavırları hiç değişmemiş. Sen en iyisi hiç enerjini bu tarz şeylere harcama, kendi huzuruna odaklan. Sen bu durumla nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun bakalım? 💖