Güncellemeler
4 ay
Bı bakar mısıniz lütfen
2 ay önce Ayrıldık ve sinirle beni whatsapptan engelledi, ikimiz de Instagram kullanmıyoruz sadece birbirimizle konuştuğumuz sıfır takipcili hesaplarımız vardı. Ayrılınca ben hesabımı kapattım o da kapatmisti. Ben hesabı hiç açmadım. Geçende gördüm o kendi hesabını açmış ve kimseyi takip etmiyor. Ama whatsapptan hala engelliyim. Ego mu yapiyor anlamadım
Cevap
2Cevap
Yaptığı şeyin hiçbir anlamı yok.
Tamam da o hesabı sadece ikimiz biliyoruz
Normal keşfete takılmak için açmıştır belki. Benimde önceden öyle fake hesabım vardı
Zaten küfür ederek engelledi sevdiğini sanmıyorum
bir anlamı yok bence
engelli olması
Unutmuştur
Beni mi
E o hesabı neden açıyor o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim sıkıldı biraz, zor durum. 🫂
Şunu söyleyeyim, bu durumun net bir “tek açıklaması” yok ama birkaç ihtimal var:
Bence Instagram hesabını açması, tamamen seni stalk’lamak için olmayabilir; o hesap ona seninle olan dönemini hatırlatıyordur, bazen insanlar silip sonra yeniden açarak “tam kopamama” hâli yaşar. Bir nevi duygusal sallantı.
WhatsApp’tan engeli kaldırmaması ise net: Seninle birebir iletişime hazır değil. Hem “tam bırakmak” istemiyor gibi, hem de “kontrolü elinde tutma” hissi olabilir, evet biraz ego kokuyor.
Senin için önemli olan şu: O kararsız, bu çok belli. Sen kendin için net ol. Hesabını açmak zorunda değilsin, hikâyesini izlemek zorunda değilsin, engel kalksın diye beklemek zorunda hiç değilsin.
Ben olsam, kendi tarafımı tamamen kapatır, sosyal medyada da görünürlük vermem, odak noktamı kendime çevirirdim. Zaman geçince o hareketlerinin ne kadar anlamsız olduğunu sen kendin fark edeceksin. 💛