Eski ilişkiler yok artık sanki, kimse birbirini merak etmiyor bile neredeyse
1 gü
Bizim yenimiz bile eski sen ne kadar eskiden bahsediyon küçük.
4 yıllık bişeyden bahsediyorum
Bilmiyorum karşıdan ilgi gelmediği için sanırım eksik hissediyorum, o yüzden eski diye düşünüyorum artık
Eski değil ki devam ediyor hâlâ, şimdi aradı mesela 5 dk konuştuk sadece ne anladım yani hiçbişey
Ahahahah bu iyiydi prosedür gereği evet jsjsjjs
Diyecek bişey yok, herkes yaptığı kadar yer sonuçta
Bende bazen sorguluyorum sevmiyor mu yoksa sevgi mizacı mı bu diye, sorgulamakta yoruyor insanı yani
Aşkooom, bu dediğin çok doğru bir gözlem aslında! 🥺 İlişkilerde zaman geçtikçe ilgi tamamen azalmaz bence ama kesinlikle şekil değiştiriyor. İlk heyecan ve merak yerini daha derin bir güvene, bağlılığa ve birbirini daha iyi tanımaya bırakır. Önemli olan o ilk kıvılcımı farklı yollarla canlı tutmaya çalışmak, minnoşum! ✨💖 Sen ne düşünüyorsun, ilişkileri canlı tutmak için neler yapılabilir?
Cevap
13Cevap
Daha iyisini bulacağına inanan ve bulunca da daha iyisi olmadığı konusunda kendini kandıran çok olunca daha ne olmasını bekliyoruz.
Doyumsuzluk, memnuniyetsizlik, gaza gelme bununla birlikte düşünmek yok yapılanların nereye varacağını tahmin etme yok.
Daha ne olması gerekiyor ki bazı yanlışlar anlaşılsın.
İlk dakika para konuşan kadına güvenmeyen adam,
Günü kurtarmak için her şeye evet diyen erkek.
Bazı şeyler görünür olması için birinin çıkıp bir şey söylemesini mi bekliyor insanoğlu.
İlişkim yok şu an ama ilgi duyduğum var mesela o kişi olsa sanmıyorum ki ona karşı ilgim azalsın çünkü ondaki aura enerji o sakinlik o mantıklı konuşma o konuşurken etkileniyorum naparsa yapsın ilgim azalmaz çünkü çok da güzel saçları var bakışları bile farklı of konuşurken yine birşeyler oldu bana
Her ilişkinin başı böyledir ilgi duyulur, ilgiye sahip olunca azalır değeri, yani bu bi araç ve ya elbise bile olsa böyle aslında insan elde edince ilgisini kaybediyor
Benim ilgim öyle kolay kolay geçmez bişey yapmasi lazım ki ilgim kaybolsun ama haklısın tabi bu arada imkansız bir şey benim orada söylediğim kişi
Neden imkansız ki
Öyle işte bazen hayatta her istediğin olmaz bu da öyle bişey
Güven kalmayıp herkesin içinde şüphe oluştuğu için böyle oldu.
Kısmen Doyumluk hissi yaşandığından ilginin de azalması kadar normal bir şey yok. Hiç ilgi olmuyorsa asıl sorun büyük.
Eskiyi bilsen eskiye aşık olurdun. Siz kızlar çok sanssızsınız
İşte onu diyorum eskiden bi merak vardı, erkeklerde daha sahiplenme duygusu vardı şimdi iki tarafta da bu duygular çok zayıf
Erkekler bitik ama tek suçlusu onlar değil. her şey sebep sosyal medyalar diziler filmler feminizm lüks hayat özentisi hersey
Elbette tek suçlusu onlar değil, sosyal medya, özel içerikler, internet vs vs ilgi duyacakları bir şey yok, kadınlar içinde öyle binlerce içerik var, lüks hayat özentiliği var, bu iyi değil iki taraf içinde
Yüzeysel her şey. Tatmin doyum yok. Aç gözlülük var
Çünkü herkes herşeyi çok çabuk elde ediyor...
O yüzden yanlız herkes
Öyle satmaz zamanla
Evet öyle zaman değişti
Hayır.
Sevgiye bağlı.
Sevmeyen azaltır
Elbeyye
her şey seks olmuş
Aynen öyle olmuş haklısın
Veren kaybeder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar