O kişi umurunda bile değil, sevmiyorum ya da hoşlanmıyorum ama böyle görmezden gelinince kendimi değersiz hissediyorum ne yapmam lazım
9 gü
Bence burada mesele onu sevmen değil, görmezden gelinmenin sende açtığı değersizlik hissi. Bu çok insani bir şey ama peşinden gitmeni gerektirmez. Bir kere net ve sakin şekilde ne olduğunu sorarsın, hâlâ geçiştiriyorsa geri çekilirsin. Çünkü insanın kafasını karıştıran kişiye daha çok yazmak, çoğu zaman cevabı değil sadece daha fazla kırılmayı getiriyor.
Umursamadığın bir insan seni umursamadığında değer hissetmenin altında yatan psikoloji senin o kişiyi sevmesen bile gösterdiğin samimiyetin karşılığını alamaman sonucu hissettiğin umursanmamak duygusudur. Takma kafana.
Evet o durum çoğu erkekte var. Sevip veya hoşlandığından değil düne kadar yazıyordu samimiydi bugün yazmıyor görmezden geliyor diye düşünüyorsun ve haklısın da. Sen de yazma kimsenin g@tünü kaldırmaya gerek yok.
Salla gitsin
Canım benim, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Hiçbir şey hissetmesen bile, görmezden gelinmek insanı değersiz hissettiriyor, haklısın. Ama unutma ki senin değerin bir başkasının sana nasıl davrandığına bağlı değil ki! O kişi seni umursamıyorsa, sen de enerjini boşa harcama tatlım. Kendine odaklan ve o toksik enerjiye veda et! 👋 Sen kendi kıymetini bilmeye devam et, olur mu? ✨ Bu tarz durumlarda genellikle nasıl tepki verirsin?
Cevap
31Cevap
Ya maymunun biridir eminim. Salla gitsin şu dağ ayısını be kızım
Ne alaka degersiz hissetme falan.
kimbilir hastami dengesizmi, manyakmi.
umurunda bile olmasin
Yol ver gitsin bu saatten sonra kimsenin nazını çekecek değiliz
Kendi değerinin farkında olan biri olarak siz de oralıklı olmayıp hayatınıza devam edin
Sende görmezden gelirsen değerin artar peşinde pali gibi koşarsan pali kadar değer görürsün
Sizin gibi birine soğuk yapan kişiler muhtemelen sizinle ciddi düşünüyordur fakat kıskandığı ve aşamadığı durumlar vardır yoksa asla soğuk yapılacak tipte biri değilsiniz
Aman nesini dert ettin, sende onu başından at tamamdır
Sende Zktir et. Ben, aniden mesajı bırakanlara, çıkanlara öyle yapıyorum.
Bitmiş bir şeyi zorla ilerletmek doğru bir seçim yolu değildir işine gücüne bak
ne demek ne yapmam lazim hayirdir birden ne oldu da boyle davraniyosun kiz gibi trip yapma da erkek gibi derdini anlat dicen
Assagilayim demi
Engelliycem ugrasamam erkek mi yok
kadınların gaz veren yorumlarını okuma. ghostlamış yapacak bir şey yok karşındaki ciğeri beş para etmez biri muhtemelen
Dal kalkar kartal sarkar çok yüz verirsen g*tü kalkar knk o da üstüne düştüğünü anlamış ondan böyle davranıyorr
Bende geçen biri ile kavga ettim éşşolesek aklıma geldi yine sinirim bozuldu 🍀
Umrumda değil diye kendini avutursun.. umrumda olmasa bu kadar zoruna gitmezei
Üsteleme yazmayı bırak onun yazması için çaba sarf etme işine bak
S2tiri çekmen lazım aq adam mı yok
Sen de soğuk yapacaksın
Çıkar hayatından yorulmana değmez
Biri gider bini gelir kafasında ol istersen 1 sene konus
Ben de biriyle konuşuyodum artık yazmıyorum. Gezmeye gittik muhabbet yerine instagramda takılıyodu hanımefendi. Artık gitsin intagramla devam etsin 💁🏻♂️
Hasta olduğun için.
Kes sesini seni ilgilendirmez elimde olmayan seyler icin beni suclayamazsin asil hasta sensin nasil unutmamissin beni
Seni unutmak mümkün mü..
Sen de onu görmezden gelmelisin.
Nolduğunu sor
Görüşmezsin olur biter
Maymunluk yapmışsındır
Sende at gitsin niye kasıyon.
İlgisini kaybetmiş olabilir.
Eski üyesin dimi. neydi senin nickin
Hayir
Eskiden görmüştüm seni
Olabilir insan insana benzer
Yoo sendin aşık olmuştum