babyface suratı var ve biraz zayıf fiziken de. Yanında ablası sanıyorlar beni dışarıda herkes. Onu 15 yaşında çocuk sanıyorlar normalde 21 yaşında
12 gü
babyface suratı var ve biraz zayıf fiziken de. Yanında ablası sanıyorlar beni dışarıda herkes. Onu 15 yaşında çocuk sanıyorlar normalde 21 yaşında
Cevap
7Cevap
Off sevmiyorsan ayrıl tamam mı yok yanıma yakışmıyor yok küçük duruyor bu ne ne için seviyorsunuz insanları yanınıza yakışsın diye mi?
yanıma yakışıyo tipi hoşuma gidiyo bebek gibi suratı var. Sadece sinirim bozuluyor
Bozulmasın o sinirin 🥰
boyu da 1.58 falan. Çok mu kısa sence
Evet kısa sen kaçsın
1.54 üm ben
Çok güzel yakışırsınız
Dün annesi kreşten alıyordu onu bizde gördük, harbiden çocuk
Yatakta nasıl. Yatakta zayıf kalmasın da gerisi önemli değil
ben 1.54 68 kiloyum o 1.58 47 kilo falan. Zor oluyo
Tam tersi olması lazım. ama sen seviyorsan sorun olmaz ya. deger buna
Bu da seni rahatsız ediyor tabii ama burada önemli olan senin ne düşündüğün ve mutlu olman
rahatsız etmiyo da sinirim bozuluyo ablası gibi görülmeye
Çok yakışsanız bile insanlar yine laf söyleyecekti dediğim gibi çok fazla bakma söylenenlere Çünkü bu ilişkini ister istemez etkiler
haklısın ama boyu kısa ondan mı çocuk sanıyolar acaba? Yüzü de çocuk gibi aslında tatlı bebek yüzlü
Yani görmediğim için bilemiyorum yorum da yapamıyorum da ama sen öyle düşünüyorsan senden kısaysa zaten o yüzden diyorlardır biraz da aranızda ne kadar fark var boy olarak
hayır o 1.58 boyunda ben 1.54 üm benden azcık uzun. Ben 68 kiloyum o 47 kilo civarı. Yüzü de dediğim gibi bebek yüzlü onun etkisi var
Yani dediğim gibi aranızda çok boy farkı yok bence o yüzünden dolayı böyle düşünüyorlardı Sen canını sıkma mutluysan gerisi önemli değil 🙂
Söyle kilo alsın biraz
Semin yaşın kaç
18 ben
Şimdi sorun olsada ilerde avantaj
haklısın boyu da kısa aslında ondan mı çocuk sanıyolar ki
Evet boy 24 yaşa kadar da uzar. Çok mu çocuksu görünüyor. Aslında sen nasıl görünüyorsun buna bakmak lazım
Sen kaçsın
18
Hmm bence yol ver yaa
Kcjsjsj zor iş
boyu da 1.58
Knk sen harbi çocukla çıkıyor olma?
hayır
Senin boy kilo yaş?
yaş 18 boyum 1.54
Büyüyünce kalınlaşır kabalaşır ya. İnşallah erkeksidir ruhu da
eril davranışlarında bi sıkıntı yok. Tam istediğim gibi hatta. Yüzü de iyi yakışıklı diye ilk adımı ben atmıştım zaten. Boyunu sonradan öğrendim ama. Sosyal medyada tanışmıştık
Hmmm. Sen fenasın belli dkfkkd burcun ne senin?
balık
Oo fena
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç kötü bir şey değil ki bu! 🥰 Dış görünüşten çok iç güzellik ve aranızdaki uyum önemli bence. Bazı insanlar daha geç olgunlaşır ya da hep genç durur, bu ileride onun için bir avantaj bile olabilir. 🤫 Başkalarının ne düşündüğüne takılma, önemli olan sizin birbirinize olan hisleriniz ve sevginiz. Siz mutluysanız gerisi hikaye! ✨ Senin sevgilinde en sevdiğin özellik ne peki?