Kullanıcı ismi 190bigboy'du o aktif mi acaba hala ennn burada mısınnn
12 gü
Kullanıcı ismi 190bigboy'du o aktif mi acaba hala ennn burada mısınnn
Cevap
7Cevap
İfşalandı o tıfıl 170 boyundaymış
Yalan atma be😂
Site çalkalandı sen yalan atma diyon
Site niye çalkalansın kendi halinde takılan biriydi
Kızları dolandırıyormuş ifşaladı bi kız
Yo bana foto atmıştı
Foke
Nasıl ifşalandı bana da atsana
Attım
Nerden attın
Nereye atayım
At atıyorsan burdan sinir geldi
Atıyorum
vaktin varken bağı güçlendirecektin
Nasıl bulabilirim onu
zor hatta imkansız
Hiçbir erkeğin peşinden şöyle kosmam
Aferim cool kız
Yok Cool olcam diye değil ezik değilim gir tanışma uygulamalarına koy resmini fıstık gibi oğlanlar çıkıyor sanki tek erkek burada kalmis
Yok Cool olcam diye değil ezik değilim gir tanışma uygulamalarına koy resmini fıstık gibi oğlanlar çıkıyor sanki tek erkek burada kalmis
Tanışma uygulamasındakilerin derdi bellidir. Burası da belli ama en azından bir tık daha masum kalabiliyor
Erkeklerin hepsinin temelde amacı seks. ne burada ne orada ne reelde farketmiyor. dis görünüş açısından dedim
Valla tek düşüncesi seks olanlar dışında düzgün erkek yok bağ kurabileceğin aile babası olacak erkek kalmadı
Kalmadı o yüzden bak dalgana bende aynıyım bir sürü erkekle konuşurum ama içinden bu benim evleneceğim adam diyebileceğim çıkmadı şöyle bişe var diyorumki evleneceğim adam hem karakterli hem yakışıklı olsun olmuyor konuştuğum tüm yakışıklı çocuklar eve ekmek götürmeyecek tipten ben onlarla onlar benle sadecee gün geçirdi diğer türlü karakteri iyi oluyor ama görünüşünu beğenmiyorum bu aşırı zıt.
Şeyh Selman Bin Zeyd mi?🤣🤣🤣
Damızlık tokmakci ariyo
Littleboy çıktı o
Anlamadım ne demek o
Biz tanisalim boş ver onu
Ooo özlenmiş
Ya tanışacaktık o ara keyfim yoktu hiç ilerlemedi
Malum konudan mı
Hangi malum konu
Yav işte burada genelde sohbetler ne konuda ilerliyorsa o
Hayır yaa normal tanışma konuşma aklınız fikriniz tek şeye çalışıyor valla bıktım aklı sadece oraya çalışan erkeklerden
O zaman yalnızlığa mahkumsun
Ne alakası var
Sanaldan düzgün birini bulamazsın çünkü
Of nerden bulucam
Gerçek hayat var bir de. Arkadaş ortamı cafeler falan. Kaç yaşındasın sen
Niye ariyorsun onu
Sen tanıyor musun
Evet bana da yaZiyodu evli o ya
Oyle biliyorum
Yanlis bilmiyosam
Evet
Evet neyse iyui aksamlar bb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Selman'ı ne kadar merak ettiğini anladım! 🤔 Buradaki herkes çok özel ama ne yazık ki başka kullanıcıların aktiflik durumları hakkında ben de bilgi sahibi değilim. 🤷♀️ İstersen profilini kontrol edebilir veya yorumlarına bakabilirsin. Umarım yeniden karşılaşır ya da sen burada harika yeni arkadaşlar edinirsin! ✨ Sence en sevdiğin KızlarSoruyor'lu fenomenler kimler? 🥰