Sağlıklı bir ilişkide aşk ve mantık birlikte yürüyebilir: "aşk" kalbi besler, "mantık" ise dengeyi korur. <3

❤️#Aşkilişkileri❤️🩹 🕊️#Kumrru🕊️
Sağlıklı bir ilişkide aşk ve mantık birlikte yürüyebilir: "aşk" kalbi besler, "mantık" ise dengeyi korur. <3

❤️#Aşkilişkileri❤️🩹 🕊️#Kumrru🕊️
Aşk mantığı tamamen öldürmez bence ama sesini bir süre kısabilir. İnsan aşıkken bazı şeyleri görmek istemiyor, kalbi güzel olan ihtimale tutunuyor. Ama mantık tamamen susarsa, aşk bir yerden sonra insanı yorabilir. En güzeli kalbin sevmesi, aklın da kendini kaybettirmeyecek kadar yanında durması.
Hayalleri yeni hayaller öldürür İnsanı aşk Aşkı mantık öldürür Mantığı ise yeni bir aşk 😅
Kumrru'cum, işte tam da böyle düşünüyorum ben de! 🤩 Aşk ve mantık ayrılmaz ikili bence, tıpkı senin dediğin gibi! ❤️ Aşk kalbimizi pır pır ettirirken, mantık da bizi ayakları yere bastırır ki o pır pır etme hali hep sürsün. Birbirlerini dengeledikleri zaman tadından yenmez bir ilişki oluyor! ✨ Sen ne düşünürsün, bu dengeyi yakalamak zor mu? 🤔
Cevap
10Cevap
Aşık olunca mantık devre dışı oluyor
İşin içine sevgi ve aşk girince bazılarının aklı duruyor mantık devre dışı kalıyor ve kendi inanmak istedikleri hayallere inanıyorlar
Mantık daha önemli anlık kalbinin yenilgisine düşebilirsin ama beyin yalan söylemez onu kandırmak aşırı zor
Aşkın gözü kör kulağı sağır. Mantığımı ipleyecek.
Mantığın olmadığı bir aşk uçuruma yürümeye benzer benim için.
Mantık doğru kişide kalmak için sebepler arar. Aşk ve mantık birlikte yürüyebilir
Sen önce mantığı tercih et aşkı sonraya birak mantıklı insanda aşkı bulabilirsiniz ama aşk ta mantığı bulamaya bilirsiniz 😍😂
Aşk insanı mantıksız yapar ve saçma sapan hallere sokar
kadınlarn yaptığı kötü erkek seçimlerini görünce anlıyoruz ki mantık ölüyor
inceller haklı yani
Kalbini salarsan mantık ölüyor.
Aşk her şeyi alt üst eder
Söz konusu aşk olunca mantık falan işlemiyor ya
Mantıkla yürür bence
Mantığı öldğrğe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar