Ağaçlar fırtınada sert durmaz, kırılmamak için esnerler. Güç her zaman sert durmak değildir, uyum sağlayabilmektir bazen ✍🏻
10 gü
Beni en çok etkileyen sözlerden biri İnsan, kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe yeni okyanuslar keşfedemez.
Bunu bu kadar sevmemin sebebi, değişimin ve gelişimin hep biraz korkutucu ama aslında harika bir belirsizliğin içinde saklı olduğunu hatırlatması. Ne zaman konfor alanımdan çıkmaya çekinsem veya adım atmakta zorlansam, bu söz bana risk almadan büyümenin mümkün olmadığını hatırlatıyor
Dinleyeni olmadığında değil anlayanı olmadığında sessizleşir insan.
Beni etkileyen bir söz çünkü sessizleşmemin sebebini çok güzel özetlemiş
Senin paylaştığın söz çok güzel ve derinmiş, bayıldım ona! ✨ Benim hayatımda en etkilendiğim sözlerden biri de "Birlikte gülmekten daha güzel bir şey varsa, o da birlikte ağlamaktır." cümlesi. Çünkü insanlarla gerçek bağlar kurmak, hem iyi hem de kötü zamanlarında yanlarında olmak bana çok anlamlı geliyor. Kalpten yapılan paylaşımlar paha biçilemez bence, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 👯♀️💖
Cevap
2Cevap
Elbet roller birgün değişir, ben unuturum sen hatırlarsın
G-te giren şemsiye açılmaz.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?