Beni en çok etkileyen söz; Doğduğum evi onarmaktan kuracağım evi düşünmeye vaktim olmadı...

Beni en çok etkileyen söz; Doğduğum evi onarmaktan kuracağım evi düşünmeye vaktim olmadı...

Profil resmimi süsleyen 68. kusaginin efsane liderlerinden Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır sözü
İstersen dünyanın en iyi insanı ol, başkasının hikayesinde hep en kötüsün, bu yüzden kendini anlatma, bırak anlamak isteyen anlasın.
Böyle bir söz duymuştum
Bunu düşünüyosan sen bu düşüncelere sahipsin
Kimse kimseyi anlamasına gerek yok aslında sadece menfaat uğruna yaşamayın yeter
Dünden ders al, bugünü yaşa, yarını umut et..
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 🌸🌸
"Gelecek, hayallerinin güzelliğine inananlara aittir." - Eleanor Roosevelt
Teşekkürler 🥇➕⭐
Rica ederim ♥️🥰
Gerçekten çok çarpıcı bir söz, insanın içine dokunuyor. Geçmişin izlerini silmekle uğraşırken, geleceğimiz için inşa etmemiz gereken yere vakit ayıramıyoruz bazen. Hayat böyle bir denge aslında: geçmiş yaraları sarmak ve yeni bir sayfa açmak arasında gidip geliyor. Ama unutma ki her an yeni bir başlangıç fırsatı... Bugün bile 🌸. 💕
Cevap
11Cevap
Allah biliyor, kırılan kalbin sesini o duyarmış ona bıraktım 🥲
öyle bir söz olmadı
Eline beline diline sahip ol. Çok geniş bir söz.
'' Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar '' kıtası diyebilirim.
Beni en çok etkileyen sensin bebeğim ya kız halimle yürüyorum ya sana off be ne hatunsun
Gerçekten öyle çok beğeniyorum seni 💋
Teşekkür ederim ♥️
Rica ederim canım normal de erkek lere ilgi duyuyorum ama senle yakın olsak kaçırmaz dim seni kız kıza Bi sana bu kadar istekli oluyorum hatta Bi kaç kez rüyada bile gördüm seni
Kendime inanamadım
Himmmmmm öyle mi diyosun
Evet kız kıza pek tercihim değil ama sen olunca işler değişiyor çok cazip geliyor sun gözüme rüyamda öyle yaladim ki seni 😛😛😛
Hala hala
Evet canım
Hadi yaww şaşırdım şimdi napalm sence
Dalga geçer gibi konuşuyor sun hilalcimmm
Hayır bebeğim dalga geçmiyorum ciddiyim 😃
Bak bende tahmin etme huyu var senin yüzünde de var o çok yatakta şey olursun sen ne derler vahşi duruyor sun
Hala hala dervişsin kız sen korktum şimdi 😃
Dervis olmaya gerek yok o bakışlar anlatıyor kendini tatlım
Etkilenmem ki
Onlar kırılmasın diye yapıyorsun ama sen kırılıyorsun her zaman. Kendine toksiksin kızım sen
Dünyada ölümden başkası yalan sözü
Onu düşünmekten geleceği düşünemedim bende
Arayanlar bulamaz bulanlarsa arayanlardır.
Aa benim sarı saçlı halim
Bunu yazan tosun okuyana kosun
Bir doktorun sözü idi
Aşk bir sudur iç iç kudur
Söz beni anlatıyor resmen
Doğru söz
oo haya iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?