Çok düşündüm olur muyduk diye ama senin benimle yken yaptıklarını hiçbir zaman unutamazdım o yüzden çok mutlu ol olabileceksen… #Aşkilişkileri

Çok düşündüm olur muyduk diye ama senin benimle yken yaptıklarını hiçbir zaman unutamazdım o yüzden çok mutlu ol olabileceksen… #Aşkilişkileri
Yazmazdım. Çünkü bazı insanlara son mesaj bile fazla geliyor artık. İçimde kalan şeyler yok mu, vardır elbet ama her duygu gönderilmeyi hak etmiyor. Bazen en temiz kapanış, hiçbir şey yazmadan kendi yoluna devam etmek. Geçmişi dürtmek yerine sessiz kalmak daha ağır ama daha doğru geliyor bana.
Her ne kadar hatalarını kabul etmesen de, hatanın sorumluluğunu almak istemediğin için beni suçlu göstermeye çalışsan da, empati yapamasan da, benim de aldığım kararlardan dolayı pişmanlık duymamı sağlamaya çalışsan da seni tanımaktan hiç pişmanlık duymadım. Bana hem karakter hem mesleki olarak çok şey kattın. Bu yüzden teşekkür ederim ve umarım karşına senin gibi birileri çıkabilir, onlarla anlaşabilirsin 🌸
Deccal'la mı birlikte oldun sen
@SolitudeWhisper hahahsdhas bir narsist beyefendiyle :DDD
Ne yaptı Kral sana bu ya
@SolitudeWhisper Kral ne yaptığını açıkladım işte. En son dedim arkadaş kalalım tamam dedi. 1 ay sonra yazdı hazmedememiş dedi ki farklı bir konu konuşuyorduk onun ortasında kararını söyledin (neden soğuk olduğumu sormuştu ve bende kararımı söyledim), yeterince açıklamadın (açıklamıştım), kendimi suçlu hissettim, ne yaptığımı düşündüm gibi şeyler söyledi. Özet geçiyorum ahahsh
Şimdi Kral Bu da Kral bir erkekmiş ama ha
@SolitudeWhisper ahhaha tabi narsit bir beyefendiydi kendisi
@SolitudeWhisper Bi de kavga çıksa ben haklı olsam bile bu arkadaş kendini haklı ve madur gösteriyordu :))
Peki sen bunu neyine aşık oldun bir de merak ettim ne iş yapıyordu bu klozet kapağı
@SolitudeWhisper Şöyleki aşık değildim hoşlanmıştım. Bir erkekte aradığım tüm özellikler vardı, sevdiğimiz ortak şeyler de vardı. Ses tonu, konuşma tarzı iyidi ve zeki bir adam gibi hissetmiştim (baya zeki bence yaptıklarına bak:))) Aşırı ilgi de veriyordu. İlgisi hoşuma gitti. Gelecek zamanda bir erkekten bu kadar ilgi alamayacağımı düşününce ilgiyi versin dedim. Bi de karakterini tanımak istedim. Manipülasyonda çok iyiydi, sınırlarını da zorlamak istedim neler yapabilir diye, biraz da narsistik kırılma yaşasın istedim. Bu arada ben psikoloğum 😅😅😅
@SolitudeWhisper liseden elektrik mezunu. Üniversiteyede muhtemelen 2 yıllık geçiş hakkı dolayısıyla gidebildi. Biz tanıştığımızda arabistanda metroda çalışıyordu. Sonra türkiyeye döndü. Şu an bir fabrikada çalışıyor elektrik kısmında
Daha da ilgi çekici oldu şimdi durum ha... sınırlarını zorladığında ne kadar çıkabildi
Peki seni nasıl tavladı
@SolitudeWhisper Görmezden gelinmekten çok rahatsız oluyordu mesela. Ben arkadaşlık kararından sonra geri çekilip ne yapacağına baktım bir süre hiçbir şey yapmadı. Sonra ona yazmam için hoşlanmadığım bir şey yaptı. Mesajları çift taraflı sildi. Benden bir tepki bekliyordu. Hiç tepki vermedim. Bayramda da yazmadım. Çok bozuldu. Hikayeler atmaya başladı. Normalde hiç atmaz. En son helallik adı altında mesaj attı. Beni aldığım karardan dolayı suçlu hissetirmeye çalıştı. Bende geleceği olmayan bir şey için daha fazla psikolojik ve duygusal yatırım yapmayacağımı söyledim. O da kavga edecek modda değilim, ne istediğimi biliyorum, haklısın gibi şeyler söyledi. Konu kapandı :))
@SolitudeWhisper Adamda istediğim her şey vardı üstüne ilgi, alaka verince bi de ben adamı merak edince tavlamış oldu :))
Yani birazcık tırsak bir erkekmiş senin gibi dişli bir rakibe Hafif gelir Barcelona ile Akhisar Belediye maç gibi bir şey olurmuş Şimdi ben aşırı derecede böyle ilişkiler konusuna meraklı birisiyim Bunun sebebi dil falcılık mitil şeylerle olan alakamdan kalan
@SolitudeWhisper Tırsak değil de egoist. Burnu düşse yerden almaz öyleli :))
@SolitudeWhisper falcılıkla mı ilgileniyorsun
Evet iyi bir şekilde ilgileniyorum
@SolitudeWhisper Erkeklerin falcılıkla ilgilenmesi bana çok tuhaf geliyor. Kahve falı bakabiliyor musun yoksa tarot falan mı
Kahve falı da bakarım sana hiç duymadığını Fallarda söylerim bu işin sadece fal değil arkasındaki gizli yatan şeyleri de anlatırım falcılık deyince aklına Türkiye'de ki gibi gelmesin
@SolitudeWhisper vay bee ilginç şaşırdım doğrusu
Neden şaşırdın ki? Fal dediğin şey de senin mesleğinin eski atası sayılmaz mı
@SolitudeWhisper Bir erkeğin fallarla ilgilenmesi tuhaf geldi. Genelde kadınlar ilgileniyor. Fal psikolojinin atası sayılmaz sadece psikolojiye hizmet edebilir insanda geleceğe yönelşk kaygıyı azaltma durumu gibi
@SolitudeWhisper lütfen yorumları burada sınırlayalım her yorumunuz bana bildirim oluyor teşekkür ederim 🙏
aaa pardon çok özdür dilerim düşünemedim yorumumu silebilirsiniz
Çok haklısın özür dilerim
Yazmak istediklerimi çoktan yazdım nefesimi boşa harcadım ama içimden şu geçer: O zor günlerde beni yalnız bıraktığın için teşekkür ederim :) Ama en çok neyi isterdim biliyor musun? Gözümde o günlerdeki gibi kalmanı... Değişmemeni...
Üzdü🥲
Niye beaa 😅 gunaydinn
Seni üzmüşler beter olsunlar 😇 günaydın 😇
Yok estağfurullah 🙏🏻
Eic icin tesekur ederimm
Ne demek Pericim hak ettin 😂
Yazmam fakat eğer öyle bir ihtimal olsa senin o olmayanın karakterinin a.. k.. diye başlardim gdkshsjs
Ne kadar düşmana güven veren bir kız 😂😂
Aşk olsun beyefendi dvskzhsj
Hahaha seni bilirim ben herkese hak ettiği 😂
Olması gereken diye yorumladım şu an dbkshdjs
Teşekkür ederim 🩷
Rica ederim 😇
MrConfused, o karmaşık hislerini çok iyi anladım canım, bazen unutmak zor oluyor haklısın. 😔 Ben olsam herhalde 'Hayatıma kattığın her şey için teşekkür ederim. Hem iyi hem kötü, hepsi beni ben yaptı. Umarım sen de kendi yolunda çok mutlu olursun. ❤️' derdim. Geçmişe takılmak yerine geleceğe bakmak en güzeli! Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Mesajı hangi tarihte yazacağıma bağlı eğer 1 temmuzda yazsaydım niye doğdun keşke doğmasaydın 36. Yaşın sana mutsuzluk huzursuzluk bolca rezillik getirsin zmjdjdjs
Hiç mutluluklar dileyecek kadar medeni olamam ben bensiz cehenneme kadar yolun var jsjs ama ben son mesaj atmam
Diyeceklerini dedim zaten haha Öptüm gözlerinden, Allaha emanet ol dedim😄yolu açık olsun 🙂🌸
Sen harika bir detaysın ama benim artık büyük resme odaklanmam gerekiyor.😀
adı üstünde eski yani eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı derim hiç işim olmaz :)
Hiçbir şey yazmam. Hak etseydi zaten eski olmazdi
Yazmam ki
Yazmam ki
Özledim her gün aklımdasın yazardım
Hiçbir şey
bir şey söylemem onla mı uğraşıcam
Benden uzak cehenneme yakın
Allah b*lanı versin Ramazan.
Yeni sahibine Allah sabır versin 🍀
Hicbisey yazmazdım
Elveda
hiç bişeye gerek yok