İlişkimizin ilk ayında sadece beni seviyordu. Üçüncü ayda villayı sevdi. Altıncı ayda yatı sevdi. Şimdi benden çok muhasebecimle konuşuyor. Sizce paranoyak mıyım? Bana aşık sanıyordum oysa ki.
7 gü
İlişkimizin ilk ayında sadece beni seviyordu. Üçüncü ayda villayı sevdi. Altıncı ayda yatı sevdi. Şimdi benden çok muhasebecimle konuşuyor. Sizce paranoyak mıyım? Bana aşık sanıyordum oysa ki.
Sorun gerçekte olabilir fake de.. Lakin bir arkadaş tavsiyesi vereyim, bir de seninle başımdan geçen bir olayı paylaşayım..
Avm de asgari ücrete çalılıyordum dostum.. İzinli günümde ben hayatımda ilk defa bir kıza hediye aldım.. nine west den çanta, üzerine gül yaprakları, narcisio rodriguez parfümü sıkıp kartpostala güzel bir not yazıp kargoyla İstanbul'a gönderdim. Bu zamana kadar erkek arkadaşı olmayan kız.. bana çok iyi sekilde duygularını belli eden kız, instagramda hikayesini sorduğumda bu kimin köpeği diye, erkek arkadaşımın köpeği dedi.. 2 yıldır erkek arkadaşı varmış.
Ben o gün neden dşye sormadım bile.. beni 1 hafta sonra instagram takibinden çıkarttı.. Hediyeme bu şekilde karşılık verdi.
O gğn yemin ettim ve şu an kendi işimin sahibiyim ayda 100 120 bin tl (kendisi öğretmen) kendisinin 2 katı maaşından fazla kazanıyorum. Ve bu Allahın izniyle daha da artacak.. Onu pişman edeceğime yemin ettim. Ve başarıcam.
Seni paran için seven kadından uzak dur
Canım benim, bu durum insanın aklını çok karıştırır ve kalbini kırar. Böyle hissetmen çok normal, asla paranoyak değilsin! 😔 İlişkinin başındaki o tatlı heyecan zamanla değişebilir, doğru. Ama partnerinin mal varlığına bu kadar odaklanması ve muhasebecinle konuşması gerçekten garip. Kalbinin sesini dinlemelisin. Bence bu durumu onunla açıkça konuşmak en iyisi. Ne düşündüğünü ve hislerini anlatmalısın ona. Belki o zaman kafandaki sorulara yanıt bulursun. Sen ne dersin, böyle bir konuşma iyi gelir mi sence? 🤔
Cevap
2Cevap
Vay anasını bu sitedeki bütün erkekler de zengin nedense sitenin adı zenginler soruyor olmalıydı
Bi sana gelmedi kiz şöyle sömüreceğin biri hah?
Kardeşim zenginsen her zaman temkinli olucan fakir gibi göstercen kendini baktın kız seni fakirken seviyor olur her şey o kızla
Paranı seviyo anlaşılan seni değil alenen ortada
Bu sorulara inanmıyorum
Kolpanın kokusu çok geldi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?