Kimi duysam etrafta artık evlenmek istemiyor, buna ben de dahil, evliyim ben, eşimden ve erkeklerden soğumuş durumdayım
1 gü
Cevap
10Cevap
Kendi özgürlüklerini kazandıkça kimse kimseyi çekmez oldu birde eski anlayış sevgi saygı kalmadı
Çünkü insanlar heyecan arıyor. Heyecan bulamadığı yerde de buz kesiliyorlar. İlişkide heyecan olmazsa çiftler birbirinden sıkılıp ayrılıyor. Hatta aldatmaya kadar gidebiliyor bu iş. O yüzden evlilik eskiden bir birliktelik ve yuva kurma amaçlıydı. Şimdi sadece heyecan arzu heves adına kurulmuş sahte sevgilerden ibaret.
Daha yakın bir zaman da 2 farklı şehir 2 erkek karısını öldürd*ü bence gayet yeterli bir sebep :) sokak ortasın da 15 b*çak darbesiyle cani giden de var çocuğunun gözü önün*de giden de
Birine bağlı kalmak istemiyor kimse sorumluluk da almak istemiyor
ben kafa dengi bulamadım, bulsam evlenirdim, evlenmedim diye de bozuk ahlaksız bir hayat yaşamıyorum
Ne gereği var. Nafaka arayan kadınlar düşünsün
Herkes herşeye artık doydu
Günümüz erkekleri kalitesiz çünkü
kalitesiz?
Beklentilerinizi isteklerinizi bir düşün istersen! Her türlü şey istenip bekleniliyor ama karşılığı ne?
Kalitesizlikle alakası yok aksine sizinle alakası var eğer bir erkeğe onu mutlu edebileceğinize, huzurlu bir aile ortamı yaşatabileceğinize, elinizdekilerle yetinebilip devamlı daha fazlasını istemeyeceğinize ve evleneceğiniz kişiyi erkeğiniz olarak hissettirebilirseniz erkek sizinle evlenmeyi ister sadece
www.instagram.com/.../?igsh=MWZwd3ZlcDdrejNrdQ== şöyle erkeklerden kadınlar niye bunu yapmıyor kadınlar da çalışsın kadinlar da taşısın bilmem ne deyip kendini kadimlarla kıyaslayan prenses erkekler türediği için olabilir o yüzden erkekler erkek gibi olmadığı için sorun var ya da erkek gibi davranmdigu için
O evliliklerin kötü olmasıyla ilgili. Sen niye soğudun
Etrafıma bakıyorum evlenilecek insan kalmamış
Yoo bana teklif geliyor gayet
Yasak
Para yok kız yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin bu konuda. Günümüz dünyasında ilişkilerden ve evlilikten beklentilerimiz çok değiştiği için insanlar artık farklı bir yol çiziyor sanki. Özgürlüğe ve bireysel mutluluğa daha çok önem veriyoruz galiba. Senin de bu soğuma hissin, belki de bu değişimlerin bir yansımasıdır. Kendini dinlemek çok önemli! Sence evliliğin en çok hangi yönü insanları düşündürüyor olabilir? 🤔💖