- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma almış başını gitmisken her iki taraf için.
Neden istesinler ki.
Birde bunun üzerine insanoğlunun ne istediğini bilmemesi ve anlık karar verip bir şey yapma çabası eklenince sonuç kaçınılmaz oluyor.
Tabi ki istisnai durumlar yok mu elbette var.
Ama ne kadar olduğu konusunda herhangi bir fikrim maalesef yok.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmek istemiyor değil. Evlilik şartları giderek zorlaşıyor. maddiyat zaten çok etkiliyor. Birde üstüne üstlük güven çok çok azaldı. Ben hayatımda hepi topu 2-3 defa bu yola çıktım. Asla gelişi güzel hayat yaşamadım. Bunlardan biri narsist çıktı. Hem de narsiszmin ne olduğunuda bilmiyordum tam olarak. Siz düşünün gerisini artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden evlensin ki, yılda 2 3 kadın değiştirip sıkıldıkça yenisine geçiyor erkekler. ikinci konuşmada öpüşme üçüncü buluşmada yatak, o kadar basit hale geldiniz ki erkekler evlenip neden dirdirinizi ceksin zaten adına sevgili dediğiniz erkeklerle evli gibi yaşıyorsunuz...
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzun boylu, kaslı, yakışıklı ve zengin erkek çok az olduğu ve sadece bu erkeklerle evlenilebileceği için kadınlar evlenmek istemiyor. Kadınlar iyice çıldırıp bu raddeye gelmeyi başarabildikleri için erkekler evlenmek istemiyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü aşkı bilen insan yok ve herkes paraya ya da dış görünüşe bakıyor
20 Yorumla Ben kendi adıma evlilikten ve ciddi ilişkiden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum çünkü ortalık artık özgürüz diye yapmadıklarını kalmayanlarla dolu bu erkek kız fark etmez nerdeyse çoğu böyleler artık e nasıl güvencen? Onu geç bitmek bilmeyen egolar şekilcilikler filan uzun işler onun için en iyisi karşı cinsle ilişki kurmamak, ha yurtdışına çıkabilen varsa başka ülkeden kızlarla tanışabilir benim kafada olanlar. Eskiden gavur milleti şöyle olur böyle olur derlerdi ama şimdi bakıyorsun neler neler yapıyor bizimkinler onun için en iyisi yabancı
Bu söylediklerim herkes için geçerli değil iyi olanları tenzih ediyorum alınmasınlar üstlerine10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence Akp nin ülkeyi getirdiği durumun kısaca özeti diyebiliriz 100 kişiye sorsak 99 u ekonomik sebeplerden dolayı der ki bencede son derece haklılar. Evlenememe mevzusu sebep değil uyguladıkları politikanın bir sonucudur diye düşünüyorum bunların içinde bir sürü sığınmacısıda var her tarafın özelliştirilip satılması da halkı vergi ye bağlayıp yandaşı zengin etme politikaları da maalesef sosyal devlet olma vasfından çok uzak şu anda bu ülke herşeyden önemlisi bir egoist tarafından yönetiliyor bana göre düşünün Türk gençlerine cebinde tc kimliği taşıyan gençlere verilmeyen yapılmayan yardımlar sığınmacı sına veriliyor. Bunun gibi absürt örnekler dolu
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar siyasete bağladın konuyu :)
- +1 yıl
Nereye bağlayalım örnek İstanbul gibi bir yerde veya hadi geçtim İstanbulu Anadolunun her hangi bir vilayetinde bile bu gün 4_5 binlira lardan aşşağı ev bulamazsınız doğru düzgün oturulacak 8500 TL ile yaşamanız mümkün mü tek kişi yaşayamaz bırak aileyi şunu bunu saraydaki ülkeden bi haber kendi çalıp kendi oynuyor olan 100/60 70 lik gariban kesime oluyor sonuç olarak ta kimse evliliğe cesaret edemiyor bu bir gerçek gelir adaletindeki dengesizlik oranlarına bakın dünya ülkeleri içinde son sıralardayız refa seviyesi yüksek ülkelerin vatandaş başına gelir düzeyi bizim 10 katımız. Neden çünkü hakkaniyetli paylaştıkları için hanfendi bunlar önemli konular ülkelerin gerçek beka meseleleri bunlar fakat Erdoğan bunları çözmek için adım dahi atmadı bu güne kadar varsa yoksa kendi yakın çevresi cukkası...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkonomik şartlardan dolayı düğün dernek yapmak, ev kurmak, sonrasında o evi geçindirmek artık çok zor. Sonrasında insanlar artık bazı özel şeyleri yaşamak için evliliği beklemiyor bu durumda çocuk sahibi olmak istemeyenler evliliğe de yanaşmıyorlar zaten her şeyi yaşadıklarından dolayı kendilerini bir kişiye ömür boyu bağlamamak için evliliği olabildiğinde erteliyorlar. Birde sosyal medyanın yanlış amaçla kullanımı var, insanların birbirini aldatması çok yaygınlaştı bu da güven problemini oluşturuyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenipte bir kisiyle balayina gidecegime
Evlenmeyip alayına giderim
Diye dusunuyorlar. Dun misafirlikten donerken sahilden gectim resmen nat geo kanalinda hayvanlarda ciftlesme mevsimi belgeseli izliyormus gibiydim. Herkes kudurmus herkes araniyor. Kendi galinde isinde gucunde kimse kalmadi herkesin hayat amaci o iş olmuş. İse giden onun icin ise gidiyor. Sahile giden onun icin avm ye giden yine oyle.36 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu ki sahilde
Cevap sahibi+1 yılNe olmuyorki.. ben iyle ahlak bekcisi biri degilim hatta girdugum en beter tiplerden biri benim. Ama ben bile bu isin hic iyi biyerw gitmedigini gorebiliyorum🙂 millet delirmis resmen kadinlar evlisi evsizi nisanlisi sozlusu hepsi aldatma pesindeler
Soran+1 yılSen de yapıyorsan neden kiniyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBenim cok firsatim olmasina ragmen hicbisey yapmiyorum. Ama cok istiyorum diye anliyorum onlari. Yani tek tarafli bakmiyorum olaya o anlamda soylemistim.
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Gizli üye yorumun çok doğru
Kadınlar genç ve güzelken feminizmin güç gazından istemiyor.30u geçince istese de geçmiş olsun. Çok çok zor. Her erkek genç güzel kadın istiyor.
Erkekler 6284, süresiz nafaka, düğün masrafları yüzünden istemiyor. Kadına düğünün kredisi bitmeden 6284 ile bir beyanla evden kovuyor sonra bir de nafaka bağlatıyor. Kadının çıplak gezmesine, eve gelmemesine karışsa psikolojik şiddet, kadının savurganlığına karışsa ekonomik şiddet.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun sebebi yüzde 50 ekonomik, yüzde 50 olmayan adalet. Bu kadar net. Akıllı kısım evlenmiyor aptal olan 1 Lik kısım da mutlaka soluğu mahkemede alıyor ama orada işler daha vahim. Olan her şekilde çocuklara oluyor hadi bu aptallığı uçurunuza yenik düşüp yaptınız bari çocuk yapmayın olan en çok onlara oluyor yani 99 Luk kesim çok haklı
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle Akp ülkeyi öyle bir hale getirdi ki artık insanlar en azından ekonomik olarak bir seviyeye gelmeden evlenmek ortak hayat kurmak istemiyor buna kendi şahsım da dahildir. Yani ne kadar geç olursa o kadar sağlıklı olur diye düşünüyor bir çoğumuz ki bunda da hiç haksız sayılmayız..
Erkeklerde bahane , kadınlarda korku ve güvensizlik oluştu öldürülmekten ve şiddetten tut psikolojik baskıya kadar zaten bazı erkekler zengin karı parası yeme derdinde.
06 Yorumla
Soran+1 yılKadının parasını yiyen mi varmış
Soran+1 yılSanki siz evlenmek istediniz de bulamadınız 😃😃😃
Soran+1 yılHaha. Evlen gitsin. Mezara mı götürecem yoksa?
+1 yılKonfor alanı dışına çıkmak herkesi korkutuyor çünkü, hayat şartları birlikteliklerle birlikte daha da zorlaşıyor ve hazır bekarken istediğini yapıp sorumluluk almama hakkına sahipken insanlar neden evlensin ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Nedenmi herkes istediğine ulaşıyor kolayca engerek varki diyor adam geçim sıkıntısı çekmeye aile kurmaya ne mantıklar var neler neler düşünüyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılIstediğine derken?
Soran+1 yılAma evlenmek için tek sebep bu mu yani? Yani evliliğe getirmek için bu mu kullanılmalı?
Evlenmek istemiyor değil, evlenmek istiyor ama evlenemiyorlar. Çünkü artık kime güveneceğimzi şaşırdık. Herkes aldatıyor. Sahtekarlık peşinde. Kim doğru dürüst bilemiyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılBen dugundur akrabadir sevmedigimden... bankadan para cekip akrabalari eglendirmek bana mantikli gelmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEhh mezara götürecen mi yani?
+1 yılBen güvenmiyorum ne evliler var başkalarıyla yapıyor ediyor birde özgürlüğümün kısıtlanmasını hiç kaldıramam hele ki bu dünyaya masum bir bebek doğuramam.
10 YorumlaKadınlar yüzünden. Erkeğin her istediğini veriyorlar.
erkekler se şu mantık.
evlenip balayına gideceğimebekar gezer alayına giderm mantığı var
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeye niyetli bir erkek bu siteye 1 saatlığına girsin. sitedeki bazı kızların cinsellik olarak yaşadıklarını okusun kacar gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir güvensizlik ortamı oluşturuldu. Sosyal medyada kadın erkek tartışıp hakaret etmesi birbirlerinden nefret etmeleri sağlandı. Akıllı kişiler bunlara bakmıyor ama sürü psikolojisine sahip kişiler herseyi anında uyguluyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aaaa o 1 kişi ben miymişim? 🙄 Ben de mi bir tuhaflık var millet komple kafayı mı yedi anlamadım. 😅
00 YorumlaSence mantıklı mı bu devirde insanlar olmuş yalan dolan güvensiz maddi açıdan her şey olmuş ateş pahası...
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden sorusuna doğru insan mı güven duygusu vs çok sorular var aldatmalar çok fazla ve sorumluluk bilinci olan kadına rastlamak zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla ben doğru kişiyi bulsamda evleneceğimi düşünmüyorum. Bir sürü istek, düğün gereksiz masraf gibi geliyor bana ekonomik olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir düğün ev hayat 500 binden yukarı olursa tabi evlenmek istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yiyişmek isteniyor neden
- +1 yıl
İnsanların ihtiyaçları gibi lanse edilen sosyal medyada birbirinin en özelini bile kayda alan sözde ünlü olan bir kesim varken çokta garipsemek bu durumu saçma oluyor bir kere deneyim nolcak diyip sonrasında zevkine merakına gidiyor herkes
Niye istesilerki nesil rahat isteyen istediyle bakirelik takan yok bişey yok
00 Yorumla
+1 yılSanırım ekonomik koşullar etkili oluyor Bir de tabii özgürlük hissiyatı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenip her anını geçirmeye değer kimse olmadığından…
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi Güvenecek Sevecek sevebilecegim olsa evlenirim Sonucta Allah bunu emrediyor
00 Yorumlahayat boyu tek bir kişiye bağlı kalmak mı? öğkk 🤢🤮
00 Yorumla
+1 yılEkonomik kalkınma zor ve güven çok çok azaldı bekarlık sultanlık artık yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıliletişim korkusu, geçim sıkıntısı, hayatın zorlukları, insanların sahtecilikleri
10 Yorumla
+1 yılÇünkü geçim zor Ankara’da dayısı olan çakarlılarla düğün yapıyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılİnsan oğlu hep fazlasını istiyor azla yetinmesini bilmediği için.
00 Yorumlahayat pahalılığı, bi de kendine uygun birini bulmak zordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ekonomik sıkıntıda birde elin kızının başını yakmaya ne gerek var. 😅😂🤣🤣👍
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Abi bulamıyorum ki minyon, sarışın, renkli gözlü sadakatli birini.
00 YorumlaDünya genelinde durum böyle. Kimse artık kimseyi çekmek istemiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri olarak, evliliğin çok gereksiz olduğunu söyleyebilirim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. nie istesin ki her şey pahalı sorumluluğuda ayrı bi dert herkes gününü gün etmek hesapsız yaşamak istiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKazanç az paranın değeri yok siyasetçiler mal adaletsizlik var vs. avrupa ya da Amerika da olsaydım yüz defa evlenirdim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınları görmüyormusun habeş maymunu gibi kucaktan kucağa gidiyor geneli niye evlenelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi ve Manevi yönden negatif ayrıca ben kasılmalı egolu hareketlere gelemiyorum gören de Prens Charles'in Kızı falan zanneder
10 YorumlaNe demek kimse evlenmek istemiyor. Etrafımdaki herkes evli ve mutlu. Evlenmeyen benim gibi bir iki kişi kaldı sanırım. Bizim derdimiz de doğru insanı asla bulamayışımız ya da doğru insan diye bi şey olmayışını kabul edemememiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hayat pahalılaştı ben ev hanımı ve anne olmak istemediğim iş kadını olmak istediğim için evlilik düşünmüyorum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çünkü evlenirse istediği kadar insanla cinsellik yaşamaya devam edemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüven duygusunu öldürdüler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip balayına gidecegime evlenmeyip alayına giderim. d
00 Yorumla
+1 yılHayat çok pahalı
Sorumluluk ağır
Ömür boyu çalışmak zor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok olumsuz bakmıyorum ben belki benzer hayallerimiz olan birine denk gelirsem evlenirim
00 Yorumla
+1 yılBen istiyorum doğru kişi bulmakta. Sıkıntı yaşıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişi nedir senin için
- +1 yıl
Bende oyle istiyorum evlenmeui ama bulamiyorum maalesef
Kadınlara güvenim yok o yüzden evlelik düşünmüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Fiyatlar almis basini gidiyor kimse odeyemiyecegi borca girmek istemiyor
00 Yorumla
+1 yılçok maliyetli ve boşanma oranları çok yüksek ölü yatırım bence
00 YorumlaÇünkü biraz ekonumi ve biraz bayanları şerefsiz sevesi bence
00 YorumlaManyaklar denk gelir bize 🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istediniz de bulamadınız 😃😄
Soran+1 yılTirı vırı ne demek 😁
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. nafaka ödemeleri yükseldi canım
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak için evlenilmez. Neden nafakayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılHangi iş değişiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇevresel faktörler
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken? Açar mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılher gün bir bardak süt içmek için evde inek beslemek mantıklı değil
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden cinselliğe ulaşmak artık çok kolay. Neden evlenip sizin saçmalıklarınızı çekelim?
Soran+1 yılEskiden de genel evleri de vardı ve kolaydı. Hani? Artık genel evler bedava mı?
Cevap sahibi+1 yılGeneleve ne gerek var? Kadınların çoğu evlenmeden cinsellik veriyor zaten
Soran+1 yılEskiden verilmiyor muydu
Soran+1 yılŞimdi, sana göre evlilik= seks.
Cevap sahibi+1 yılalakası yok evlilik herkesin başarabileceği bir şey değil. kaldı ki evlenenlerin %50'si aldatıyor sadakat , güven diye bir şey kalmadı. hukuk sistemi de tamamen kadından yana. yani aklı olan erkek evlenmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılo zaman Instagram da çatır çatır evlenenler kim
010 Yorumla
Soran+1 yıl%1 olan kısıl
Soran+1 yılKısım yazacaktım
Cevap sahibi+1 yılyoo arkadaşlarımın yarısı evli şu an
Soran+1 yılSen niye değilsin
Cevap sahibi+1 yılkısmet olmadı ben de evlenmek istiyorum
Soran+1 yılAday var mı
Cevap sahibi+1 yılne önemi var ki. napcan. sonuçta evlenmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılŞimdiden mutluluklar dilerim..
Cevap sahibi+1 yılbakalım evlenebilirsem artık. sağol
Soran+1 yılYaparsın...
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok oyle bi şey sana oyle geliyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yok öyle bir şey?
+1 yılKimsenin kimseye güveni kalmadı çünkü
10 Yorumla
+1 yılGüvenilecek insan mı kaldı bu devirde
13 Yorumla- +1 yıl
Sorunda tam olarak bu maalesef karşına çıkan doğru insan bile olsa asla farkına varamayıp kaçmak
+1 yılBen istiyorum doğru kişiyi bekliyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne