Bence güvenilecek insan kalmadı maalesef. Erdemli olmak bir zayıflıkmış gibi unutulup gitti. Bugünlerde en büyük lüks; olgun düşünceli, karşısındakini incitmekten korkan, saygı ve sevgiyi sadece bir kelime olarak değil, bir yaşam biçimi olarak gören merhametli bir kalbe rastlayabilmek.
Kimse istemiyor değil, evlenmek isteyen var. Ama bazen sorun tam da bu, tek istediklerinin evlenmek olması. Bazı kızlar görüyorum, aynı kafada hatta daha korkuncu olan erkekler tek istediği evlenmek. Nasılı, nedeni, kimi önemli değil. Tek dileği yalnız olmamak ama içi dışı karakteri asla düşünmüyor. O evden ayrılmak, başka bir evde olmak istiyor. Haddim değil belki ama böyle olacaksa, bunun için evlenecekse biri evlenmemeli.
Bir bilinci, düşüncesi hayalleri sevgisi yoksa ne anlamı kalır ki? Bazı erkekler de yalnızca ilişki yapmak için evlenmek istiyor. Güzel ya da değil, nazik veya kaba asla önemsemiyor. Vefa eski bir sokak adı olarak kaldı bu zamanda..
0
10 Yorumla
Soran
4 ay
Yazdıkların çok tanıdık… İnsan yalnız kalmaktan korkunca, doğru kişiyi düşünmeden adım atabiliyor. Oysa evlilik biraz da aynı dünyada buluşabilmektir. Bence sorun evlenmek istememek değil, evliliğin anlamını unutmak. Aynı hayale bakmayan iki insanın aynı evde olması zaten evlilik değil.
Kesinlikle zaten sadakatin tanımı da çok genişletilmiş halde. Şurada olursa bir şey olmaz bu şartta kabul edilir vs. Hayır kardeşim sınır diye bir şey var. Zaten sadakatte birine değil, kendine olur aslında. Ahir zaman işte
Erkeklerin tavırlarını hiç beğenmiyorum , herşeyin en iyisini istiyorlar , güzelini istiyorlar ya da istiyorlar ki eşleri onların tüm ihtiyaçlarını karşılaşın
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
Aynı şeyi kadınlar daha çok istiyor bence ama evet bunu yapan erkekler de az değiş
Evlenmekten çok, yanlış insanla evlenmekten korkuluyor artık ❤️🩹 Güven duygusu zedelendiğinde herkes temkinli oluyor. Sosyal medya, hızlı tüketilen ilişkiler, aldatma hikâyeleri derken kalpler yorgun 😔
Ama merhametli olgun saygılı insanlar hâlâ var. Azlar ama varlar 😊 Sabırla ve kendini koruyarak seçmek çok önemli. Sen değerlerinden vazgeçme lütfen. Doğru insan o değerlere çekiliyor 💫💍
Aman ya üfff 😂 herkes öyle söylüyor alakası da yok ( var ) intikam almayı severim 😃 ama büyük şeyler yapmam. Deli olmak ile de hesap ismimle alakası olmaz olamaz