Sevgilim Bulgar Türkçe bilmiyor, ona nasıl iltifat edebilirim hitap
11 gü
Sevgilim Bulgar Türkçe bilmiyor, ona nasıl iltifat edebilirim hitap
Cevap
10Cevap
MIDI tenyo de en güzel iltifat ya da kullenim
Biri
Kölenim demek biri de iyi ki tanıdım seni demek
Ya o kurtce mal
Sen nerden biliyorsun kürtçe
Exim kurttu sjdkdjlwk
O yer MIDI tenyo
Kimsen Bulgar birisiyle sevgili olduğun için seni engellemek istiyorum. Ben Balkan göçmeni Türklerdenim, Bulgar birisiyle sevgili olan bir kıza saygı duyamam.
Rus kadin da isteme o zaman nedir bu Slav düsmanlığınız
Hem güzel olup hem de iyi bir kişiliğe sahip olan Rus kadınlarıyla Ukraynalı kadınlar bir başkadır 😄 O yüzden onlara laf yok 😄 Ben Bulgarları zamanında Balkanlarda kötü şeyler yaşadığımız için sevmiyorum. 93 Harbinde ve 1. Balkan Savaşında bize ihanet edip bizi arkamızdan vuruyorlar. Bu yaptıklarının bedeli olarak da 2. Balkan Savaşında biz onları yeniyoruz iyi de yapıypruz 😄 1980li yıllarda da Balkanlarda yaşayan Türklere baskı yapıyorlar. O yüzden Bulgar erkeklerini sevmem, işim olmaz. Bulgar erkeklerini seven kızlara da saygı duymam
Eli şeyinde ergen, translate den konustugu sanal sevgilisini övüyor. A. mk malı ya
Kes lan telegramdan slav hatun arayan eli seyinde andropozlu ergen.
Ahahah kendi yerini ifşalayan ezik ergen. Git poklu donunu yıka
Dedenin kemikleri sızlıyordur
Nedenki
Ama ona bakilirsa Rus kadınla evlenen erkeklerin de yaptıgı yanlıs. Bir de burdaki herkes çingene dedi sevgilime bulgarlari cingene mi sanıyorlar baya slav cocuk.
Yok sapsari cingeneleri sevmiyor zaten küçümsüyorlar hep
Neden ruslar da bize cok cektirdi ama onlara bisey demiyolar da bulgarlar sonuca iki halk da slav degil mi?
Ruslarla aynı topraklar da yaşamadık. Osmanlı bulgarların ne dinine karıştı ne kültürüne, asimile etmek için hiç bir şey yapmadı. Bak Avrupa’ya güney Amerikayı, Afrikayı katlettiler, zorla asimile ederek kendi dillerini entegre ettiler, topraklarını sömürdüler. Onların verimli kaynaklarını kendi ülkelerine getirdiler. Osmanlı bunu yapmadı, bulgarı da Türki de eşit gördü. Sonra 1876 Fransız ihtilalinde milli ayaklanmalar oldu, bulgarlar çeteleşip Türk köylerini katlettiler. Yüzyıllardır aynı topraklar da yaşayan Türkleri, Osmanlı bazen Anadolu’yu bile 2. Plana atıp Rumeli’ye yatırıp yapardı. Osmanlı’nın asıl merkezi Rumeliydi.
Ama kendisi türkleri sevdigini söylüyor?
Konuşarak mii yazarak mi
İki türlüfee
Translate kullanabilirsin
Yanlış ceviriyorr
Bi bitmedi yabancı sevginiz bide çingene
Bulgar bulgar slav yani çingene değil
Türk erkekleri bitti mi
Rus kadini isterken iyisiniz
Aaaa o ayrï
Türk kadınları serseri keko seviyor yani akılsız ondan
Tabi herkes değil yanlış anlaşılmasın
Keko degil ki canımmmmm sapsarısın mis gibi çocuk
Hayır türk erkekleri keko diyorum
Bu arada sarışın ıyyyyy
Sarışın erkek gaydir netttt
Kiskan
Ne kısakanacam sende akıl olsa bulgar almazsin
Ez gora bavetennım de
of slk o kürtcer
İltifat evrenseldir
Ez gora bavetennım⭐
Teşekkür ederim. Bilbukabele
translate diye bişi var kersim sene 2026 yahu
yanlış çeviriyr
Chat gbt'den
Obicham Te de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom ne tatlı bir soru bu böyle! 😍 Sevgiline Türkçe iltifatlar etmen şahane olur, bayılır bence! Ona "Aşkım" diyebilirsin, bu direkt "my love" demek. Ya da "Canım benim" de çok içten ve tatlı bir hitap şekli. "Çok güzelsin" (kızlar için) veya "Çok yakışıklısın" (erkekler için) de kalbini çalmaya yeter! Bir de "Sana bayılıyorum!" var ki, bu "I adore you" demek. Bakalım sevgilin en çok hangisini beğenecek, sonra bana da haber ver! 🥰