Erkek arkadaşıma (anladınız) sürpriz yapmak için atıyorum, hoşuma gidiyor
4 gü
Cevap
32Cevap
Benden tavsiye yüzünü göstermeden at gadası
öyle yapıyorum
O zaman olur
Değil, onları bir gün sana karşı kullanabilir, bir yerde paylaşabilir, paylaştığı birisi ifşa sayfalarına satabilir. Dijital ayak izi çok tehlikeli, eski sevgilimin p*rno çıktı benim karşıma, anında kızdan ayrıldım.
Tek gönderimlik
Fark etmez, ekran video kaydetmesiyle alıp ss çekebilir.
Wpden ekran kaydı alınmıyor
Hocam alınıyor. Hadi alınmadı diyelim, ikinci telefonunu olmadığını nereden biliyorsun? Ayrıca seni seven insan, yan yana bir şeyler yaşamak ister. Kalkıp telefondan fotoğraf ve video istemez. Bu seni objeleştirmek ve sadece cinsel gözle görmektir, sana saygısızlıktır, karşı tarafın sapkınlığının ve sapıklığının işaretidir. Allah aşkına anlayın artık abi, sevgi bu değil, sevilmek bu değil ya.
Yav ben kendim denedim tek gönderimlik ss alınmıyor kayıtta alınmıyor direkt uyarı veriyor
Iphonekerde yok olmuyor
Seni cinsellik için kullanıyor ve sakın yüzünü gösterme. Bi noktadan sonra ayrılacaksınız çünkü
Ne alaka
Görürsün
Çok tanımadan, güvenmeden yapma. Erkek wp gruplarında böyle ifşa görselleri manyakça dönüyor.
Tek gönderimlik
Kime atarsan at yuzun görünmesin sonra sikinti yasarsin
Erkek arkadaşın bensem at, normal.
Erkek arkadaşın ben değilsem, ona atma bana at, normal.
Şu ana kadar nerelerini attın ki söyle ona göre yorum yazalım
İşte şanslı bir erkek örneklemesi daha kutluyorum seni yüce gönüllü kadın 😋 sevindir garibani
😅
Degerini biliyordur umarım böyle iyi niyetli kadınların nesli tükenmek üzere 😂
Erkeğini şenlendirdün helal sana at kız ama dikkat et yayılmasın ifşan çıkmasın
At ondan sonra ayrılınca sana düşman kesilirse seni bir güzel o resimlerle tehtit etsin
Sanal seksçi çılgın bakire
😃
Ne guzel heyecaniniz bozulmasın umarım
sevgilin ne şanslı ya
Sınırı edirneye koy
Yavrum neden ifşa ettin ki bizi 😅😅😅
Güven varsa sorun yok
Var
Onzmaan sıkıntı yok.. Bende ilişkilerimde attım sa aldım da. Özel olarak kaldı ikimizin arasında
Yani tek görüldü atılabilir
Mesela nereni atıyorsun
Ama her yerini at sal gitsib
Yarın pişman olmasa napıyosan yap
güzel olur ama yüzünü fazla atma
Yüz yok
o zaman rahat atabilirsin hatta sana tavsiyeler de verebilirim
Ne gibi
nasıl atabilirsin falan
O da sana atıyor mu
Evet
Karşılıklı memnuniyet o zaman. Ama o daha çok kuduruyordur
Tabiki
Şanslı çocuk
Baya
belli
Fazla atma foto
Sonra sana karşı kullanmasin
Hani bana hani bana
Kıçı kalkamazsa at
peki ayrılınca nasıl olacak
Sadece bacak at
Verme bebeğem verme
Atma
Fazlasını ister kendini yatakta bulma
Bize de at
Hayır
Yüzünü atma
normal değil
Banada attt
Bence atma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, sürpriz yapmayı sevdiğini ve keyif aldığını anladım! ✨ İlişkinin içinde böyle özel anlar yaşamak çok güzel bir şey. Bence sınır tamamen senin nerede rahat hissettiğinle alakalı bir durum. Önemli olan, her zaman senin isteğin ve rızan olması, bir de güven duygusu tabii ki! 😊 Karşılıklı konuşup nelerin sizi mutlu ettiğini ve nelerin rahatsız ettiğini bilmek harika olur. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, partnerinle hiç konuştunuz mu? 🤔💖