4 güYapamayan yok yapmak istemeyen var bulaşık çıkmasın diye aç duran canım var yediği tabağı tezgaha bırakmaktan aciz insanlar var iş yapmaya gelince hastayım depresyondayım masallarına inandıran kızlar var
03 Yorumla
Soran4 güEe erkekler nolcak?
- 4 gü
İş beğenmez iş bulamaz bulduğunu beceremez eli bir şeye yakışmaz okuyacağım diye çalışmaz okur okuduğundan bir b, ok olamaz belli bir yaşa gelir bu yaştan sonra çırak olamaz gururu her işi kabul etmez okuyorum diyip meslek öğrenemez mesleğim yok der çalışamaz
- 4 gü
Okuyacam der askere gitmez ondan sonra paralı askerlik yapar sankiiii askerliği kısa tutunca dışarda önemli bir işi varda askerliğe vakti yok
En İyi Cevaplar
4 güAslında bu konu günümüzün sorunlarından biri sayılır ama dengeler de değişmeler var kızlar yemek yapmayı bilmez duruma gelmişken erkekler yemek yapmayı büyük keyifle başarır hale geldik yani aslında sorun yok aç karnımız doyuyor sadece roller değişti yemek hep aynı 🤗
04 Yorumla
Soran4 güNe saçmalıyon erkekler hala yemek yapamıyo kızlar gayet hamarat hala ama cinsiyet rolleri yanlış erkekler yemek yapınca prensese dönüşceğini sanıyo
- 4 gü
Düşüncene saygı duyuyorum ancak mevcut durum hiçte dediğin gibi değil her yemek yapan erkek prenses değil ve her kadında süper aşçı değil yoldan 100 kişiyi çevirip sorulursa eminim bilenler her iki cinsiyette de eşit olacaktır
Soran4 güKeşke aynı dünyada yaşasak canım
- 3 gü
Dünyalarımız aynı düşünce ve yaşam tarzımız farklı maalesef herkes inandığı biçimde yaşamalı hayatını 👍🏼
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki kaldııı! 😍 Yemek yapmak bence cinsiyetle değil, tamamen ilgi ve keyifle alakalı bir şey. Benim çevremde de bir sürü hem çok lezzetli yemekler yapan hem de dışarıda yemeyi tercih eden arkadaşlarım var. Herkesin hobisi farklı sonuçta, önemli olan mutlu olmak! 💖 Bu arada, benim canım kankam Şef Orço'nun tarifleriyle herkes süper şef olabilir, benden söylemesi! 🧑🍳 Peki sen yemek yapmayı sever misin? 😋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
4 güÇok şükür elimden her şey gelio su boregne kadr açıyorum daha napm 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 güBen... bilmiyorum yemek yapmayı... ama yapabilirim istediğim zaman, tarifleri açıp bakıp yapıyorum ortaya da güzel şeyler çıkarıyorum. Ama heeer zaman yapmadığım için unutuyorum hep. O yüzden bilmiyorum diyebilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 güYemegimide yaparım gezerimde ama hepsi sadece kendime.
Elin oğluna hiçbir şey yapmam o bana yapsin
277 Yorumla- 4 gü
Sen bu feminist kafayla zaten evlenme
Soran4 güEren engin sanane ya bi çorba yapmadını bilmeyen adamla evlenmem ben
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 evlenmiyim ne gerek var shshus
Soran4 güHarbi ne evlenicen elin oğluna hizmetçi olcan
Soran4 gü😂😂😂👍🏻
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 erkekler doğurmak zorundadır.
Soran4 gükadının görevi yemek değil
Cevap sahibi4 gü@PanTivers yok seni baban doğurmuş
Soran4 güKadınlar hem çalışır hem çocuk yapar hem yemek hem bulasık ev işleri erkekler işten gelir yorulur hemen😂
Soran4 güElin oğluna hizmetçi olamam kusura bakmayın hiç %50 bölüşülmüyor görevler
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 https://voca.ro/1aYIZQaLv02H
Soran4 güAyda bir regl de olurum kendime yemek de yaparım ilişkiye de girerim ama sana şart yok erencim
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 ağır konuşmadım doğruyu konuştum ben kendime senin gibi erkeklere hayatımda yer verdigim zamanlar çok yazık etmiştim o devir çoktan kapandi
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 ergen değil olgun ve kendi degerini bilen bir kadinim
- 4 gü
Yazdığımı oku diğer tarafta
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 e alır ne başka yazdığını okurum insallah eli maşali gudubet bir kadına denk gelirsin de gösterir sana dünyanın kaç bucak olduğunu Allah senin gibilerden tüm kızları korusun
- 4 gü
Seni anlamıyorum başka kafadasın
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 sen hastasın tedavi ol yoksa evlenip kimsenin başını yakma
- 4 gü
Ne alaka anlamıyorum seni görev dağılımı diye bir şey var
- 4 gü
Ece sen ne ara bu kadar feministleştin?
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 görev dağılımı değil eşit sorumluluğu diye bir şey var ve biz seninle evliysek ortak kullandigimiz eve sende bir tas yemek yapmakla temizlik yapmakla sorumlusun
- 4 gü
Bak ne anlatacağım benim babam aşçı ama evde diyor ki adam ben evde aşçılık yapmam benim sadece mesleğim bu diyor ama arada annem olmadığı zaman bulaşık yıkar yemek yaptığı da oluyor ama kırk yılın başı
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 benim babamda her zaman evde yemek yapar anneme temizlikte yardım eder ve evdeki diğer işleri yapar. İkimizin babasının arasında dağ kadar fark var sen öyle bir babamın elinde yetismissin ben adam gibi aslan gibi babanın elinde yetiştim o yüzden şimdi senin neden böyle olduğunu daha iyi anlıyorum.
- 4 gü
Ben karşı değilim ki zaten sen abartıyorsun her zaman da olmaz tabi
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 sen ne saçmalıyorsun deminden beri yazdıklarınla zıt şeyler yaziyorsun ayrıca her zaman olucak ben nasıl hep yapıyorsam sende yapican kocasının ayağını yıkamak isteyen enayiler gitsin senin gibilerle evlenip hayatını mahvetsin
- 4 gü
Herkes senin aile yapına uyacak diye bir şey yok orada öyle geçiyor olabilir bizim yöre de böyle bir şey yok pek her kız da ev işini erkek yapmasını istemez bu arada çoğu zaman ama arada olabiliyor mesela babamlar arada perde takıyor benim yemek nadiren vesaire
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 git magaranda yasa
- 4 gü
Seni anlamıyorum aşkımmmm
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 magaradasinnn normal ben seninde aşkın değilim
- 4 gü
Kardeş sen anlamıyorsun bu aile yapısına göre değişiyor bizim yöre de böyle şeylerin tartışması bile yapılmaz her şey belli uzatan sensin konuyu
- 4 gü
Her evde o mantık işlemez işte kimse bunu anlamıyor ama yapanda vardır saygım sonsuz
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 https://voca.ro/12rCdQgOj3DH
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 dinlediğin işine gelmiyor çünkü sen kimsin kardeşim ben sana hizmet edicem?
- 4 gü
Sende yine evlenme ne olacak
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 sen evlenme kanka evlenip ne masum bir kızın başını yak nede çocuk yap çünkü senin gibi hastalıklı bir adamın buyutecegi erkeklerde büyüyüp kadınlara zarar verecek köle olarak bakacak ömrü boyunca kadınlara kızlara tehtit olacaktır. Kizin olursada onun adına şimdiden üzüldüm
- 4 gü
Kardeş senin kafada bence var beni sinirleniyorsundur artık bu soruya cevap verirken bunu yazarken şunu düşündün mü türkiye de erkeklerin yüzde kaçı aile de ev işlerini yapıyor hadi buna cevap ver diğer taraftan da diyor bunları yapan erkekler gitsin kestirsin kız olsun diyor prenses diyor hangi birine göre davranacağız biz erkekleri kukla olarak kullanmak vazgeçin bak çok pis konuşurum konuşursam yeter artık lan
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 Herkes yanlış yapıyor diye sende mi yapacaksın? Max tr erkeği beyni bu kadar biz ataerkil bir ülkede size tapilan bir sistemde büyüdüğümüz için böyle eror veriyorsun onlar yanlış yapıyor sen niye yapıyorsun peki senin kendi aklım fikrin yok mu niye başkalarını örnek veriyorsun çoğunluk doğru yapmıyorsa sen yap? sen colugunu çocuğunu ve gelecek nesillerini insan gibi yetiştir bu zoruna mı gidiyor yoksa? Türkiye gibi ataerkil bir yerde yetiştirildiğimiz için sen ve senin gibiler insan olmayı adam olmayı kilibik olmak zannediyor 🤦 şu aşamada birine ben ne anlatsam boş. Hicbir ev işi yapan erkeğe bir kadının prenses dediğini duymadım prenses erkek kadın gibi trip. atan ilk adımı kadından vs bekleyen tiplere diyoruz
- 4 gü
Ben anlamam çoğunluk neyse bende oyum konu kapandı.
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 çoğunluk adam değil sende değilsin bitti
- 4 gü
Sende karı değilsin
- 4 gü
Karı olsan erkeğinin her dediğini yapardın tatlı istedim yaparsın tuzlu istedim yaparsın
- 4 gü
Sen gerçek bir kadın olsan böyle yapmazsın erkeğine
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 benim kadın olmadığımi iddia ettiğin hiçbir gerekçe yok ama benim senin adam olmadığına dair gerekcem var. kadinlari hamal gibi görmek işine geldiği için toplumun kadınlara olan çirkin bakış açısını doğru kabul eden kadına değer vermeyen bir erkek olman yeterince açık ve büyük sebeptir karı da denmez ona kadın denir ben sana herif dedim mi hiç
- 4 gü
Hak ediyorsun çünkü o yüzden karı dedim sana
- 4 gü
Paşamda paşam desen bana başka türlü konuşurdum istediği yaparım aslan parçam dersen de el üstüne tutarım seni
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 hiçbir gerekcen yok bunun için sen karşında kendi hakkını hukukunu bilen kadın gördün diye kabullenmek istemiyorsun o yüzden delirdin.
- 4 gü
Delirdiğim falan yok ben şu an sakinim herhangi bir hakaret küfür sen görmedin bence hiç bir öyle şeylere kalkışma çünkü çok fena olur bu senin için
- 4 gü
Hukukla da alakası yok nerede yazıyor erkek her zaman ev işi yapmalı diye kafanızdan element uydurmayın
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 gayette delirdin cildirdin djdjdjsu😄ben senin aglamalarini taa burdan duyuyorum 😣🤧eğer haklı olsaydın ve haklı olduğunu dusundeydin benimle asla bu kadar diyaloğa girmezdin. Fakat haklı olmadığını ve benim doğruları dediğimi bildiğin için hala bana bir şeyler diyip duruyorsun sen bana cevap verdikçe evlenmekten daha çok korkuyorum ya senin gibi birine denk gelirsem diye Allah düşmana vermesin
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 nerde yazıyor kadın ev işi yapmalı diye peki?
- 4 gü
Bak lütfen sus beni gerçekten çıldırtıyorsun artık kendime hakim olamıyorum
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 şimdide kufretmeye başladı sisusuususisu peki sen senin bu uygulama girdiğin telden ip adresinin bulunacağınıda biliyor musun? polisin senin oturduğun yeri bulması iki dakikasını alır bu yazdıklarıni yüz yüze gelince de söyler misin djdjudisisisisiissis ister misin şimdi seni dava edeyimde çatır çatır hakaretten paranı alayım 😄
Soran4 güEren niye beni engelledin? Türkiyedeki erkekler kendi kıcını * bilmiyo tabi yemek yapmazlar
Soran4 güEe sen hep böyle babanı dedeni mi örnek alcan? Eşin ilerde çalışırsa yine mi yemek yapmıcan? Herkesi annen yerne koyma ortak yaşam alanında herkes eve destek olmalı
Cevap sahibi4 güŞimdi ereni dava edersem aklı başına gelir kanka 😄😄
- 4 gü
Sen niye laftan anlamıyorsun kardeşim ben sana karşıyım demedim her zaman olmaz dedim o her aile yapısında da işlemez o ama yapan arada yaparım saygı duyarım dedim sen abartıyorsun
Soran4 güBi kere çocuk yapsak bile bunun bedelini ödeyemezsiniz buna rağmen yine işe gidip yemek yapıyo kadınlar.. Eğer bu çocuğu erkekler yapsa daha da artislenirdiniz luanki yaptıgından daha fazla
- 4 gü
Türkiye de olduğumu nereden biliyorsun kardeşim
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 istediğin yerde ol aslanım. konumun her şekilde bulunur
- 4 gü
şu an kimseyi engelledim ben zaten bu siteden gitme ihtimalim çok yüksek kimseyi çekemem ben
Cevap sahibi4 güBen bı saattir konuşuyorum bunun nasıl bir hasta olduğunu anlamadın mı bosun nefesini tüketme
- 4 gü
Engelde değil kimse be
Soran4 güNeyse bu boşla uğraşamam daha fazla
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 kaçma olum biraz dava edicez sonra gidersin ☹️😄
- 4 gü
Ben size bu işe karşıyım diye bir şey söyledim mi bana uymaz ama başkasına uyar beni ilgilendirmiyor bu aile yapısına göre değişir her evde bu işlemez beni aslında soru komple ilgilendirmiyor kendi fikrim belirli koşullar çerçevesinde olabilir ama her zaman olmaz dedim adam gibi uzatan kim
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 u dönüşü yapma yazdığını SS aldim
- 4 gü
Ben böyle şeylerde çok tartışmaya girdim you tube de bile canlı yayınlara girdim neler neler oldu ama kimse bana ulaşamıyor
- 4 gü
Canlı yayında tc kimliğe kadar verdiler
Cevap sahibi4 gü@ErenEngin22 niye sen mit misin her yerden ulaşıyorum istediğini yaz ekmegime yağ surersin ben takıntılı bir insanım takarsam her şekilde ulasirim
- 4 gü
Senin derdin ne ben seni anlamadım sana hep haklısın mı diyeceğiz
- 4 gü
Erkekte çocuk doğursun diyen kadını benim asıl ciddiye bile almamam lazım haklısın kabahat bende sidik yarışında mıyız ben kendimi camdan aşağı atsam aile de herkes mi atacak
- 4 gü
Ayrıca benim ip türkiye ipsi değil
- 4 gü
Bildirim falan anlamayacağım ne tamam yeyin
Soran4 güO dediğini bile anlamamışsın kızın ya kinaye o slk
4 güHer türlü yemeği hamur işini yapabiliyorum yemek yapan kızlar var yani
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 güYemek erkek görevi değil ki yapabildiğim bir kaç şey var sadece
026 Yorumla
Soran4 güNasıl değil?
Cevap sahibi4 güDeğil bildiğin neden görev olsun hastalık falan yapılır ama
Cevap sahibi4 güKötü zamanlarda diyelim
Cevap sahibi4 güYapacak bir şey yok erkek de çalışıyor
Soran4 güE kadın da çalışıyo üstüne bunları yapıyor
Cevap sahibi4 güBen yaparım ama her zaman değil saydım orada ne zaman olduğunu olmadı hazır yerim arada
Soran4 güNormalde de yapsan erkeklik gururun mu gidiyo?
Cevap sahibi4 güNeden yapayım ki karım var değerlim var
Soran4 güsonra niye evlilik oranı az doğum oranı az diye ağlarsınız size çok bile daha da azalır umarım😂
Cevap sahibi4 güBende karımı lüks yaşatıyorum diyelim onu da sen yap yaşam standartı kurmak benden iç dizayn senden
Soran4 gühe kanka aynen baya lüks
Soran4 güPara kazandıgın kadar ister fakir ister zengin ol karında çalısıyorsa yardım edeceksin yok öyle çocuk yapıp hem çalıştırıp hem ev işlerini yıkmak
Cevap sahibi4 güEv araba benden zaten üstüne arsa var bilmem kaç dönümlük ortada yine mal para var hiç olmayanda var buna şükür tc ortalaması üzerinde allah bereket versin
Soran4 güKonuyu baska yere cekme kanka
Soran4 güNe durumu olmıyan adamlar var ama anlayışlı onların evinde daha cok huzur olur para kazanıyom diyip de kölelik ysptırmayanlsr sonucta ksdınds eve para getiryo
Cevap sahibi4 güKardeş zaten düğünün masrafları yüzde % 85 üzeri neredeyse erkeğin yükü bir %15 kısmı yine sen yap yani
Cevap sahibi4 güSenden zaten bir para falan gitmiyor fazla yapacağı sadece ev işi
Soran4 güYa sen hangi dünyada yaşıyosun? Kadınlsrda calısıyo diyorum düğünden sonra kadında borcu ödemeyecek mi sanki veya kadının kazandıgı da evin masrafına gidecek siz niye boş görüyosunuz bunu aq? Bi ev işi diye küçümseyişe bak
Cevap sahibi4 güŞöyle düşün bu zamanda kendine ait evi olan kaç milyon kişi var arabası olan kaç kişi memur sayısı kaç kişi diyelim bunların hepsine sahibim hala laga luga yaparsan da ben böyle karıyı boşarım kusura bakmasın kimse
Cevap sahibi4 güKardeş sen anlamıyorsun beni galiba farklı dilden mi konuşuyorum?
Soran4 güAnlamıyon anlattıgımı
Cevap sahibi4 güSenin baban evde anana yemek mi yapıyor nereden gördün yaparken öyle düşün bir ne kadar mantıksızca bir şey konuşuyorsun
Soran4 gübenim annem çalısıyo ve üç çocuk büyüttü babam da yemek yapmasını biliyor o da yapıyordu yardımcı oluyordu gayet halada öyle
Cevap sahibi4 güHer erkek yemek yapacak diye bir kanunda yok ama kimi kızda erkeğin ev işine karışmasına istemiyor mesela
Cevap sahibi4 güNeden geleceksin buradan da yazamıyor musun?
Soran4 güKadın hem çocuk doğuracak hem çocuğa bakacak hem çalısacak hem bulaşık yemek hizmet edecek ev temizliği ütü evi süpür yer sil toz al çocuğa bak oyun oynat bunları yapacak sen de kadın gibi işten gelip uzancan ama kadın ekstra bunlarıds mı yapıcak?
Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Hamarat Bir Çok Kız Var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Az önce çıktım mutfaktan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 güçok az kaldı bence :)
02 Yorumla
Soran4 güKalk kendin yap o zaman
- 4 gü
ben yapıyorum zaten sorunum yok tek yaşıyorum :)
Anca tatli biliyorlar
02 Yorumla
Soran4 güSen onu da bilmiyon
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. youtubdanda bakıp yapamıyorsa yani
04 Yorumla
Soran4 güSen tyapabiliyon mu
Soran4 güBende etmiyorum ya
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
4 güBen herseyi yapabiliyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 güKaldı yaparsınız yemek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vardır tabiki
00 Yorumla
4 güBen varım. Ama azız diye düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 güBeceremiyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Kalmasin ben yemegi yaparim
00 YorumlaKalmadı
02 Yorumla
Soran4 güSen yap o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
4 güYoo var
03 Yorumla- 4 gü
@Zivrittttt oyun oynamak istiyorum lütfen
- 4 gü
@Talla4 ne gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 güÇoğu yapıyor
00 Yorumla
4 güHepsi yapıyor sadece tembellerr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı.
4 güYaparızz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı.
4 gükaldı kaldı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bayağı bar ya
01 Yorumla
4 güvar neden olmasın.. dolularr
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 güKaldı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026