Erkek ciddi düşünüyor, kız da yaşı problem etmiyor ama yine de yaş konusunda kız takılı kalabilir mi? Yaşı küçük diye davranışları farklı olur mu?
5 gü
methos_xpq sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1 yaştan bi sey olmaz
Tabi bişey olmazda sorum O değil. Ben küçüğüm diye biraz Önyargıli veya ilişki anlamında soğuk davranabilir mı? Ben ciddi düşünüyorum çünkü
Sevgilin mi 1 yaştan bişey olmaz
Bişey olmaz evt de, Kızla ciddi düşünüyorum. Mesela kıza 26 yaşında erkek yazdı ona yaptığı muameleyi Banada mı yapar, arada 6 yaş var
Sen kaç yaşındasın önceliklr
Ben 20 o 21
6 yaş var dedin?
Arkadaşım önce yazdığımı okusaydin keske.. 26 yaşında biri ona yazdı diyelim, ikimizede aynı şekilde mı konuşur yoksa ben küçüğüm diye farklı mı davranır
Anladım şimdi evet farklı konuşabilir kadınların geni bu zaten biraz değişik davranır ama sizin aranızda yaş farkı yok evlilik mi düşünüyorsun
Evt. Niye farklı davranır, hani 1 yaş çok değildi
Onu demedim 26 yaşa göre farklı davranabilir bilemem orasını
Takma bu kafar 1 yaştan bişey olmaz
Sorum oydu İşte. Mesela nasıl Farklı davranır? Örnek verir misin
Orasını hiç bilemem eğer büyüklerden hoşlanırsa bilemem normal yaşıtıyla hoşlanırsa normal davranır
1 yaştan zaten bişey olmaz benim için 8 yaşta sorun olmaz ama küçüğüm diye fazla takmayabilir mı onu diyorum
Kendisine sordum, yaşın önemi yok vs dedi
Orasını nerden bileyim ben kadını tanımıyorum evlenmk mi istiyorsun
O zaman yoktur
Ama samimi olduğunu düşünmüyorum, 32 ve 24 yaşında biriyle konuşuyor. Sen anlarsın yaşça Büyüklerden mı hoşlanıyor
Hoşlanıyor anlamına gelmez illa 25 ya da 30 yaşındaki ile konuşuyorsa diyelim 20 yaşında kız 25 ya da 30 yaşındaki çocuğa yakışıklı dedi iyi vs hoşlandığını anlamına gelmez yazışıyordur orasını bilemem ama dene sen gene yalan söylüyor olabilir kullanır sonra sıkıntı
Evlilik için erken sanki?
İlerde Evlilik düşünüyorum şimdi değil zaten. Baştan anlatayım, bizi Benim arkadaşım Tanıştırdı, buna demiş Yakışıklı çocuk Vs konuşun. O da tamam demiş, bana ve arkadaşıma ilişkisi olduğunu söylememiş. En son arkadaşım Takip ettiği iki çocuktan birine yazmış fatmayi tanıyor musun diye, evt sevgilim olur Kendisi demiş.. sonra kız. Arkadaşım niye ilişkin olduğunu söylemedin daha önce demiş.. iliskim zaten yok çocuk öyle dedi demiş. Şimdi bana söyle kim yalan söylüyor 30 yaşında adam Niye yalan soylesin kız sevgilim diye?
Çok karışık kadın bence
Hatta konu açıldı Bana dedi'ki günde iki kez m*turbasyon yapıyorum, ama Kimseyle s*ksting vs yapmıyorum artık dedi. Günde iki kere yapıyor ama hiç kimseyle Ortak s*ksting yapmaması olabilir mi
Bana bu konu da bile samimi gelmedi.. senin fikrin ne üzülürüm diye Yalan söyleme neyse onu de
Nerden bileyim orasını peki söyliyim bence kadın sadakatli değil 25 yaşında biriyim bu sitede olgun kadınlara güvenme bu sitede tehlikeli çok nadir. Var iyi kızlar rast geldim şimdi yalan diyemem çok iyileri var bizzat şahit olduklarım bazı kadınlar seni kullanabilir aklını çelebilir belkide evlilik vadiyle kandırcak kendine aşık edicek abimin karısından biliyorum oda olgundu yapmadığını bırakmadı abim küçüktü benden söylemesi genede sen bilirsin
Her kadın şöyle böyle inanma yani baya bir dene sen bence dünyada her şey varr
Doğru diyorsun ama 21 yaşında kız daha olgun olmuyor.. yani 30 falan olsa haklısın. Benim zoruma giden tek şey sevgilisi olduğunu söylemeden benimle konuştu. Sevgilisde benden 12 yaş büyük aq
Peki sevgilisi konusunda ne düsünüyorsun, çocuk öyle söylemiş dedi.. sevgilim yok dedi, niye sevgilim diye yalan soylesin 30 yaşında adam?
Acayip bişey miş evet olgun sayılmaz fakat olgunluğa giriyor yavaş yavaş ki yaşda olgunlukla ölçülmez 10 yaşındaki çocuk daha dürüst hepsinden belki karakter bak bunu anla kandırılmak çok kötü aslında sana sevgilisinin yalan söylediğinden anlamalıydın
Bencede bir düşün lütfen kafanı ona göre karar senin yerinde olsam yalan söyleyen bir kadınla işim olmaz ilerde ne malum seni kandırmayacağı adam neden yalan söylesin sorusuna gelirsek evet hiç işi mi yok adamın
Sevgilisi yalan söylediğinden derken. Bak Canım kız benim arkadaşım adama yazmış fatmayi taniyor musun diye o da demiski evt sevgilim olur Kendisi demiş. Kızla 6 aydır konuşuyorum, bana sevgilisi olduğunu söylemedi diyorum. Konu bu
Ama Hala inkar ediyor, o öyle söylemiş benim sevgilim yok diyor
Tamam işte yalan söylüyor olabilir
Sen diyorsun inkar ediyor diye kardeşim olabilir her şey
Tam olarak napmayı düşünüyorsun şu an
Ben yalan söylediğine inanmak istemiyorum ama her şey ortada s*lak değilim. Arkadaşımı bunun Takip ettiği adama yazdığı için engelledi 1.5 gün sonra da beni Snapten engelledi, bu hesaptan daha bişey yazmadım. burada da ekli, bu akşam burdan yazmayı düşünüyorum
Orasına karışamam kendiniz. İnanmak istemiyorsunuz anlıyorum ama anlattığınıza göre bir şeyler var ortada seviyor musunuz kadını siz
Siz yaş uyumuna mı bakıyorsunuz karaktere mi daha çokk
Karakter ama yaşça büyük kadınlarla daha iyi anlaşıyorum küçükler Gereksiz trip atıyor..
Bak arkadaşım böyle yazmış, o da böyle demiş
Bence insan olunması en önemlisi evlilik yaşa bakmaz uyuma sadakate güvenirliğe bakar siz bilirsiniz
Yalan söyleyen biriyle isim olmaz zaten, şu an bunu öğrenmeye çalışıyorum. Konuşmasını attım yalan söylüyor gibi değil mi
Evet aynen öyle belkide amacı kullanmak zaten bir insanın ilkte ne olduğunu anlarsınız size bazı şeyleri detaylıca anlatmayandan korkun
Birde siz evlendikten sonra bu kişiyle misal bir şeyini gördünüz nolacak sonu hüsran
İyi ama zaten kız arkadaşım Tanıştırdı bizi.. başlarda Kaç kardessiniz dedi ve en çok erkek kardeşini seviyormuş. O konularda detayli anlattı ama ilişki konularında aşırı derine girmedi
Yani beni Kim için kullanacak veya kullandı söyler misin
Gerisini siz anlayın size bırakıyorum
Beni kim için kullanacak anlamadim ki
Yaşa bakıyorsunuz erkeklerin en büyük hatası olgun kadın uğruna ilerde diyelim sevgili evlilik olunca hoşnut olmadığı huy çıkınca kadında sonu kötü oluyor insanlık önemli her karakter her zaman
Başlarda baya samimiydik sonra fikirlerinizin uyuşmadığını söyledi ve biraz mesafeli yaklaştı
Bilemem orasını kullanan çok
Olabilir belkide sohbet amacı
Tm anladim. Gizliden çıkar mısın konuşalım istersen
Bakın böyle biraz ergence olabilir ama size tavsiye bir kadını tanımka için en az 3 4 yerden erkek pp olarak yazın deneyin biraz kardeşim sözler ile o zaman kendini belli eder
Merak etme sürekli soru sormam 😂
maalesef teşekkürler iyiyim böyle dediğşm gibi umarım mutlu olursunuz görüşmek üzere
Sorun yokk
Malsed istemiyorum ısrar etmeyin sizin ilişkiniz benç ilgilendirmez yani six neyin ne olduğunu gayet iyi bilirsinşz
Ben bunun için yaz dememiştim.. Olmazsa tekmeyi vurur geçerim, Neyse iyi günler
Birini hiç denemediyseniz başka hesaptan anlayamazssınız ayrıca sevgili evet var demek kötü değil önemli olan neden yalan söylediği
Canım denedim.. hatta ordan şeyimin fotosunu attım engelledi, Kabul bile etmiyor isteği
Çok garip bilemedim
İyi günler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Aşko! 👋 Ahh, bu yaş konuları bazen kafamızı karıştırabiliyor, değil mi? 🙈 Bir yaş farkı çok gibi görünmese de bazen kafalarda "küçük" algısı oluşabiliyor. Bence yaşı problem etmediğini söylese bile, içten içe bazı konularda seni daha "korumacı" veya "abla" modunda hissedebilir. Bu da davranışlarına yansıyabilir, mesela daha yönlendirici veya sabırlı olabilir. Ama önemli olan karşılıklı anlayış ve iletişim! Sence yaş farkı aşkın önüne geçebilir mi hiç? ❤️
Bence geçmemeli ama kızlar geriden geldiği için, onlar dert edebilir
Geriden gelme değil de farklı hızlarda ilerliyoruz diyelim! 🚀 Önemli olan kalplerin uyumu bence. 🥰