Bu konuda sana katılıyorum. Buradan ilişki yapılmaz diyenlerin çoğu buradan birileriyle bir şeyler yaşamış :) HEr ortamda düzgün insanlar vardır ve her platformda ilişki ypaılabilir diye düşünüyorum. Buna rağmen 12 sene de 1 kişi harici kimseyle flort neyin etmedim.
Burada çoğu insan öyle ya, sanalın verdiği o sahte konfor alanına acayip sığınmış durumdalar. Gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyecek tipler, klavye başında bir anda aşk doktoru kesiliyor, ulaşılamaz asilzadeyi oynuyor. Hakkaniyetli olmak gerekirse, bu durum tamamen özgüvensizlikten ve samimiyetsizlikten ibaret. Hem herkesle içli dışlı olayım hem de kimse bana dokunamasın istiyorlar.
@_malesefeylul Bir de bu siteyi kullananla evlenmem diyen e siz de buradasınız arkadaşlar hahahh" Bunu büyük harflerle yazmak isterdim.
Teklif uygun olduğu sürece nasıl ki herkesin hakkı ise. Reddetmek de karşı tarafın hakkıdır. Gücenmek yerine teşekkür edebilirsiniz. kabul ederse de öpersiniz.
Doyuramıyor evde ki zar birde o kadınların yorumda ahlak bekçiliği namuslu kadın ayaklarına yatmaları yok beni delirtiyor kocasına Allah sabır versin inşAllah gerçekleri görür yakın zamanda
Az önce benimle ugrasan üye var onunla ilgili soru actım gizliden yazan uber erkek bile isteye kaldırdı zevkle kaldıracagım sorunu diye coluk cocugun elinde geziyor site :)
ya burada bilinen biri var malum şeyi yapıyo tanımayan erkek yok onu hakkımda konusup iftira atıyo haberi geldi kendisini savunan gizli uber bey sorumu görüşlerimi kaldırdı ikiside olayın icinde
Cevap sahibi
3 gü
Tanımıyorum dedi ama yalan bunlar bes para etmeten kisiliksizler yolda görsen selam vermezsin vermisler ellerine yetkiyi oyun oynuyolar akılları sıra
Söyleyemiyorum yasak sorumu kasıtlı olarak kaldırdılar simdi gelip bu yorumları silerler ikisi işin içinde biliyorum yönetime yazamıyosun kimi sikayet edeceksin site onları savunur
Bilmem kendilerine sormak lazım benim yorumlara bakabilirsin ben hiç bir zaman olmaz diye net cevap vermedim belli olmaz kafalar uyusur muhabbet uyarsa neden olmasın demişimdir
Öyle konuşanlar dm. ye gel hadi diye aniran cesetler hep aynı kişiler. Günde 800 kişiye yazıp herkesden ters cevap alınca kızları kotuluyim az derdin de. Eğitim çok önemli işte
Önemli olan nerede olduğunuz değil ❌ nasıl bir karakterde olduğunuzdur, çünkü iyi her yerde iyi, kötü her ortamda kötüdür. Trübünlere oynamaya gerek yok. 🍸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ahaha öyle diyenlerin çoğu arka planda kucaktan kucağa dolaşıyor 😂😂
Onu bilemem günahlarını almiyim şimdi
Ben biliyorum şahit oluyorum 😅😅 en çokta bu işleri eleştirenler başrolde
Ben niye görmüyorum ya dedikodu varsa söyle ahhah
😅😅😅😅 sağolsun bana da anlatıyorlar
Ya banada anlat söz kimseye bir şey demem shhshs
Dedikodu anlatılmaz sırdır
Anlatılır anlatılır hahah
😅😅😅
Ya sende var ya en büyük kötülüğü yaptn
Hiçte bilee
🙄
Ben kimseyle flörtleşmedim şimdiye kadar. abla dediklerim şakasına bana takılmıştır bende onlara takılırım arada o kadar.
ve buradan ilişki çıkmaz.
Barış sende olgun ayağına götürüyorsun valla ahhah
Neyi götürüyorum yazdığıma bak bakalım flört olmuş mu? götürenler belli her ay sevgili değiştirenler.
Onlarıda tanımıyorum
Tanımıyorsan konuşmaman daha iyi olur.
Seni tanıyorum onları değil
Tanımıyorsun o yüzden hakkımda konuşma bir daha.
Benim hakkımda konuşamazsın.
Bu konuda sana katılıyorum. Buradan ilişki yapılmaz diyenlerin çoğu buradan birileriyle bir şeyler yaşamış :) HEr ortamda düzgün insanlar vardır ve her platformda ilişki ypaılabilir diye düşünüyorum. Buna rağmen 12 sene de 1 kişi harici kimseyle flort neyin etmedim.
Burada çoğu insan öyle ya, sanalın verdiği o sahte konfor alanına acayip sığınmış durumdalar. Gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyecek tipler, klavye başında bir anda aşk doktoru kesiliyor, ulaşılamaz asilzadeyi oynuyor. Hakkaniyetli olmak gerekirse, bu durum tamamen özgüvensizlikten ve samimiyetsizlikten ibaret. Hem herkesle içli dışlı olayım hem de kimse bana dokunamasın istiyorlar.
@_malesefeylul Bir de bu siteyi kullananla evlenmem diyen e siz de buradasınız arkadaşlar hahahh" Bunu büyük harflerle yazmak isterdim.
Teklif uygun olduğu sürece nasıl ki herkesin hakkı ise. Reddetmek de karşı tarafın hakkıdır. Gücenmek yerine teşekkür edebilirsiniz. kabul ederse de öpersiniz.
hiç sorma o tipleri anlamıyorum öyle diyenlerden biri de soruyu cevaplamış hatta fenomen
Kim ahhaha
İfşalamak yakışmaz bize
Ben anladım galiba zaten tek bir fenomen var
😅😅😅 hadi ya bilmiyordum bak 🤣🤣
😂😂
😁😁😁
Insanlarin tercihleri flörtleri tripleri veya varliklari hiç ilgi alanimda degil
Tamamdır , 3yüz
Onuda sen al yakisir nickine
Aşko özellikle evli fenomenlerin yorumlarını takibe al djjdkdks çok magazin haberi çıkar
Evlileri hangileri bilmiyorum ki
Profilinde yazıyor
Onlar mı en çok flörtleşenler hahah
Evet bir kaç kişiyi aynı anda idare ediyor adam dkdkdk
Gadasi miydi neydi kesin var ya odur jahah
Bambaşka birileri dkdkkd
Kadında var ayrıca
Wiii ato bu ne boxtur ahhah
Doyuramıyor evde ki zar birde o kadınların yorumda ahlak bekçiliği namuslu kadın ayaklarına yatmaları yok beni delirtiyor kocasına Allah sabır versin inşAllah gerçekleri görür yakın zamanda
Ya kim o kim herkes söylüyor kimse isim vermiyor bari betimle ajhaha
Yok ben isimde ipucuda vermem gözlemle yorumlara bak djdjdksk hangi erkeğe kalp atıyor hangi erkek diğer evliye kalp atıyor dkkdkd
Yaşı falan bari söyle hshsh
Söylersem beni çıkışa çagırır döver beni ben ondan çok kokuyooommm
E ama bu adaletsizlik ben şimdi nasıl bulaykm o kadar aktifte değilim sbshhs
Bulcan kanka dayak yicek modda değilim djdjkd
Az önce benimle ugrasan üye var onunla ilgili soru actım gizliden yazan uber erkek bile isteye kaldırdı zevkle kaldıracagım sorunu diye coluk cocugun elinde geziyor site :)
Nasıl soru neydi ki
ya burada bilinen biri var malum şeyi yapıyo tanımayan erkek yok onu hakkımda konusup iftira atıyo haberi geldi kendisini savunan gizli uber bey sorumu görüşlerimi kaldırdı ikiside olayın icinde
Tanımıyorum dedi ama yalan bunlar bes para etmeten kisiliksizler yolda görsen selam vermezsin vermisler ellerine yetkiyi oyun oynuyolar akılları sıra
Simdi gelip bunları da kaldırırlar bak görürsün😂
Kim o ya
Söyleyemiyorum yasak sorumu kasıtlı olarak kaldırdılar simdi gelip bu yorumları silerler ikisi işin içinde biliyorum yönetime yazamıyosun kimi sikayet edeceksin site onları savunur
Kaldirsinlar kimmiş onlar
Bilmem kendilerine sormak lazım benim yorumlara bakabilirsin ben hiç bir zaman olmaz diye net cevap vermedim belli olmaz kafalar uyusur muhabbet uyarsa neden olmasın demişimdir
Zor insan rolüne girmelerinin nedeni önyargı. Biriyle olmayınca artık kimseyle olmaz kafasına giriyorlar. Siteyi de bahane ediyorlar.
İki yüzlü dengesiz insanlar işte. Akıl sıra kendilerini farklı bir kefeye koyuyorlar
Hepsi ruh hastası bunların şirazesi kaymış bunların 😑
Öyle konuşanlar dm. ye gel hadi diye aniran cesetler hep aynı kişiler. Günde 800 kişiye yazıp herkesden ters cevap alınca kızları kotuluyim az derdin de. Eğitim çok önemli işte
Önemli olan nerede olduğunuz değil ❌ nasıl bir karakterde olduğunuzdur, çünkü iyi her yerde iyi, kötü her ortamda kötüdür. Trübünlere oynamaya gerek yok. 🍸
Dengesiz ayarsız olduğundan. Buradan ilişki çıkar. Neden çıkmadım. Buradakiler de insan. Uzaylı değil ya
Adam evlenmem diyor flört etmem dememiş ki helal sana imparator
Element uydurma düzgün oku soruyu
Yoo okumuyom :D fasd
Ok
Herkes burada flört ediyor diyen demeyen fark etmez cool görünücem diye öyle söylem yapanlar daha çok flört ediyor hatta
Sorun flört etmeleri mi sence
Hem kınayıp hem kendileri yapmaları da çok takılma buraya dümenci çoğu
Evet neyse artık
Zeka seviyelerini ortaya koyuyorlar. burada olanla evlenilmezse onla da evlenilmez
Buradan cidden evlilik olmaz, en fazla sohbet muhabbet..
Haklısınız efem jçjçj
Buradakilerde insan bazen çok abartıyorlar cidden
Flörtleşmek işlerine geliyor
E sevgilide olsunlar ajha
O sorumluluk istiyor
Flört daha zor bence sürekli değişen birileri
Bu duruma alışan biri için çerez gibidir inan.
Çok tanıdım böyle tipler her gün başka biri
Duyar kasıp özel de sevişenler grubu.
Hahahha özele gitseler eywallah soruların altında birbirini götürüyorlar
Burası böyle bir site.
Hangi terbiyesizler yapıyor onu hainler
İfşalayamam sste almadım zaten aghah
Tüh 😂
Şey gibi düşünebilirsin parası olan param var demez
Saçmalık Değil'mi Kendileri İle Çelişiyorlar.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Karekter yapısı öylefir
evet çoğu öyle maalesef
Bence o zor insan rolü değil başka bir şey
İlişkide çıkıyor her şey çıkıyor
Kendilerinden biliyorlar çünkü smdmsm
Sorularımı sormak içib
Bizden olur mu eylüll
Siz kimsiniz
Özel biri diyelimm
Bizden olur mu? olmaz mı?
Gerçeği söyliyim mi kalp kırmadan