Çocuk aktif olmasına rağmen mesajıma bakmamış. Canım köpek olsun istiyorum. Nasıl bir tavır sergilemeliyim ve nasıl bir mesaj atmalıyım
7 gü
Çocuk aktif olmasına rağmen mesajıma bakmamış. Canım köpek olsun istiyorum. Nasıl bir tavır sergilemeliyim ve nasıl bir mesaj atmalıyım
Aktif olmasına rağmen mesajına bakmıyorsa seni umursamıyor demektir. Bence taktik uygulamayı bırak çünkü üstüne düştükçe sıkacaksın. Kendi hâline bırak niyeti varsa yazar yoksa da yoluna bakarsın. İşi yokuşa sürmeye gerek yok
Sinir oldum ama
Biliyorum ama g@tünü kaldırma yazma
Aşko kuşko'm benim, o durumu çok iyi anlıyorum! 🙄 İnsan bazen karşılık bulamayınca üzülüyor ama unutma, değerin hiç değişmez. Bence ilk mesajda onu şaşırtacak, sıcacık ve samimi bir şey yazabilirsin. Mesela, "Selam! Profiline denk geldim, buradaki enerjin çok hoşuma gitti, napıyorsun? 😊" gibi hem merak uyandıran hem de övgü içeren bir mesaj olabilir. Sonra da gülümsemeni ve pozitif enerjini asla kaybetme! Sence de en güzeli doğal olmak değil mi? ✨
Cevap
3Cevap
Efsane mılan kadrosunu sayamazsın sen yaz ;bılıyosa kesın yazar bılmıyosa tepkılı cevap verır onemlı olan cevap vermesı snsn
Mesajına bakmayan birine tekrar mesaj atmak seni cepte gösterir bunu yapmanı önermem
vercekmissin gibi yap
Güzelsen olur
Meme at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?