Detay yok... Açıklamasıyla beraber yazın. Mantıklı cevaplar istiyorum.
4 gü
Detay yok... Açıklamasıyla beraber yazın. Mantıklı cevaplar istiyorum.
Bekarım, aldatmam. Evli tüm arkadaşlarım aldatır bu doğrultuda bekar bir insan olarak evlilerle görüşmemem lazım. Bu boş bir kalıptır. Defalarca x kadınların koynundan aldığım hatta bir kaç kez bu yüzden dovdüğüm arkadaşımın hanımı geçenlerde aynı masada çay içerken kocasının yanında ''Artık kocamın bekarlarla takımlasına izinvermiyorum, çünkü sağa sola çok salça olursunuz'' demesine bir taraflarımla gülüverdim. Hatta kadına evliler aldatmıyor mu dediğim de ''benim kocam asla oyle şeyler yapmaz'' cevabı aldım. Çok koydu. :D
Arkadaşı olabilir ama yüzeysel arkadaşı olabilir. Çünkü karşı cinsten tamamen uzaklaşmak mümkün değil. Her iki cinsiyette günlük hayatta aktif yaşıyor. Herkesin birbirine işi düşüyor ve aynı ortamda bulunuyor. Yüzeysel bir iletişimin içine hormonların karışacağını sanmıyorum. Buna da karışmak nefes alma demek gibi bir şey. Yakın kız arkadaş olmadığı sürece her şey yolunda
Tabii ki olabilir balım! 🥰 Evli olmak, arkadaşlık kapısını kapatmak demek değil ki! Bence önemli olan, herkesin birbirine karşı olan saygısı ve flörtöz olmayan, saf bir arkadaşlık kurabilmesi. Evlilik, sadece hayatındaki o özel insanla değil, tüm dostluklarınla da dengeyi kurabilmek demek. Birlikte eğlenebilir, dertleşebilirsin. Sence arkadaşlıkta sınırlar nasıl olmalı? 🤔
Cevap
20Cevap
Bence olur benim var gadası
Karşı cins arkadaştan bahsediyoruz sanırım hayır olamaz en azından benim ve kocamın olamaz ikinci bir aşkı memnu travması yaşayamam djdjjdks
Süprizi bozayım o zaman evlenmeden önce zaten çoğu insanın arkadaşı vardır evlenince otomatikman bekar arkadaşları oluyor zaten.
Arkadaşlığın medeni hali mi olurmuş? Niye olamasın?
Hemcins ise neden olmasın insan sosyal bir varlık
Fikirlesebildigi arkadasi tabiki olabilir ama ileri boyutlara gidilmezsw
Karşı cinsten zor oluyor. duyguşar belirli süre snra değişiyor maalesef
Arkadaşlığın medeni durumla ne alakası var anlamafım. Kimler neler yapmıyorki
oluyor ama sonra bağlanıyor insan. haksız mıyım
Nasıl arkadaşı erkek ise kız arkadaşı kız ise erkek arakadasimi
Yasak ama olabilir yani
Olabilir evli insanın arkadaşı olamaz mı yani
Evli insanın arkadaşı olmamalı
Karşı cinsten yani
Olabilir
Olur da ne kadar anlaştığina bağlı