Sevdiğinle evlenemesen başkasıyla olur musun? O da seviyor ama kavuşamıyorsun :))?
Benim aklımdan bile geçmiyor ama bazen şeytan vesvese 😥 yapıyor sanki:((
Sevdiğinle evlenemesen başkasıyla olur musun? O da seviyor ama kavuşamıyorsun :))?
Benim aklımdan bile geçmiyor ama bazen şeytan vesvese 😥 yapıyor sanki:((
Cevap
12Cevap
beni seven kadını severim
Şunları sabah akşam her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi ilmike allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme salli ala seyyidina ve ne-biy-yi-na muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fi-ma a-tey-te-na allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir ve eli me-ga-mi ya a-liy-yü fe-lem yezel bik-bi-ri-ke kadri ke-bi-ru mü-bec-ce-la ezil ya a-zi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi iz-zi-ke ya ceb-ba-ru mük-fen mü-cem-me-la ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-an-ni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin el-fu el-fi amin. .
Eğer biri beni seviyorsa ben de onu severim hesapsızca sevecek bir şey mutlaka ki bulurum ama tabii ki insanın aklı hep yaşamadıklarında kalır
Bundan emin olabilirsin ki sevdiğiyle evlenemeyip evlenenler çocuk sahibi olduktan sonra da şöyle bir geriye baktıklarında çok da umursamadığını görüyorum
Bence seni seven birisiyle mutlu olmak bu zamana kadar sevdiklerimiz hep üzmedimi
Günaydın elbette sevdiginle evlenmediysen evlendiğini seveceksin
Kimse böyle bir hata yapmamalı
Mutlu olamazsın maalesef
Yani sürekli sevdiğin kişi aklında olacak. Eğer evleneceğin kişi onu unutturabilirse ne ala ama ona da emin olamazsın.
Olursun olursun burada sevdiği ile evlenip de mutlu olanını görmedim ben neredeyse tamamı pişman
Yani Sevdiğin adam gerçekten de seni sevseydi bu vakte kadar seni oyalamazdı diye düşünüyorum
O zaman niye olmuyor
Bir şey söyleyeyim ben sana virüs falan hikaye bir erkek gerçekten de erkekse Onun bunun lafına gitmiyorsa bir duruşu varsa öyle pürüz müruz dinlemez alır evlenir Bu sebepten dolayı boşuna kendini kandırma kendini ikna ediyorsun Şu an ama erkekleri tanımamışsın
Sen olayı en baştan anlatsana düzgünce Kim bu kişi nereden tanıyorsun yaşlarınız kaç geçmişte ne oldu
Bence meseleyi kendi kafanızda çok fazla büyüten tiplersiniz Sizden ne köy olur ne kasaba takılır durursun
Olmuyor sıkıntı oluyor
uzuldum senin adinaaa
bizde seytan eksik olmuyorrr heleki
Her şekil mutlu olursun
Olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çok zor ve hassas bir konu. Sevdiğinle kavuşamamanın acısı zaten kalbinde kocaman bir yer kaplarken, başkasıyla bir yola çıkmak... 🥺 Bence gerçek mutluluk, iki tarafın da kalbinin birbirine ait olmasıyla yeşerir. Yani sırf biri seni seviyor diye, senin kalbin başkasındayken tam anlamıyla mutlu olmak epey zorlayıcı olur. Aşk, bir ilişkideki en temel taşlardan biri değil mi? Sen bu konuda neler hissediyorsun? 🤔💖