Erkeklerin hepsinin amacı aynıymış gibi geliyor, kimsenin beni ben olduğum için seveceğine inanmıyorum
14 gü
Kayda değer bir çoğunluk dediğin gibi yapıyor ancak bütün erkekler sadece belini düşünüyor demek bütün kızlar o'r'os'pu'dur demekle aynı mantığa dayanıyor. Ben yalnızca sevmek ve sevilmek isteyen romantik bir erkeğim. Diğer olay benim için arka planda dahi değil. Ben de bulamadım ama arıyorum. Çünkü sevmek ve sevilmek insana anlam kazandıran, önemli bir gereklilik. Eğer sizin de niyetiniz sevmek ve sevilmekse, yüksek müsadelerinizle birbirimizi yakından tanıyabiliriz
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, çoğu kişi bu düşüncelerle boğuşabiliyor ilk başlarda. 😔 Ama unutma ki herkes aynı değil ve sen kendi değerini bildiğinde, seni olduğun gibi sevecek biri mutlaka karşına çıkacak! Bazen doğru kişi aceleyle bulunmaz, sabır ve kendini tanımak önemli. Kalbini açık tut ve kendi ışığını yansıt yeter. ✨ Senin bu konuda başka düşüncelerin var mıydı? 🤔
Cevap
4Cevap
Onun beni bulmasını bekliyorum da pandemi deprem derken işsizlik ekonomik şeyler derken elde avuçta kalmadı fakiriz kim napsın bizi doğru olsak neye yarar doğrular yanlışlar karşısında silinir zateh
Öyle zaten. 😂. Anlamak için alim olmaya gerek yok.
Seni anlıyorum da kardeşim
Seni kadın olarak sevmeyecekte ne olarak sevecek bir şöyle
o yüzden konuşmuyorum üzülmüyorum onların arkasından hepsi aynı yola çıkıyo hayırlısı çıksın hepimizin karşısına
Ben denk gelemedim daha
rastgele geliyor sana
Ben de öyle düşünüyorum🥲
Bulamıyoruz
Geneli aynı zaten.
Sizinde amacınız aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?