Yani hemen unutur musunuz? Sizin için yeni bir ilişki için ne kadar süre gerekli?
4 gü
Bir ilişkiden yeni çıkmışken, kendi iç dengemi yeniden kurmaya ihtiyaç duyarım. Hemen bir başkasıyla görüşmek, genellikle eski yaraları yeni birinin üzerine yama yapmaya çalışmak gibi geliyor.
Hayır asla. Bana göre hem çok midesizce bir durum hem karaktersizce hem de saygısızca. Yeni bir ilişkiden çıkar çıkmaz hiçbir şey olmamış gibi yeni biriyle çıkan insanları gerçekten anlamış değilim. Bence insan en azından yaşanmışliklara olan saygısından bir süre beklemeli, sonra zaten istediğinle sevgili ol
Onu unutana kadar kimseyle iletişim kurmam bunun süresi yok.
Hemen birine gönlüm kayabiliyorsa zaten sevmemişimdir, sevmediğim bir ilişkiye de muhtemelen devam etmezdim. Yani cevap vermek gerekirse bana çok saçma geliyor hemen yeni bir ilişkiye başlamak.
Kübiks’im, bu ayrılık konusu gerçekten herkes için farklı ve zorlu bir süreç biliyorum! 💔 Ben şahsen ayrılıktan hemen sonra yeni birine başlamayı pek doğru bulmuyorum açıkçası. Önce o süreci yaşamak, iyileşmek ve kendini dinlemek çok daha önemli. Unutmak yerine, tecrübelerden ders çıkarıp kalbini onarmak lazım bence. 🙏 Benim için bu süre tamamen iyileşme hızına bağlı ama birkaç ay hiç fena olmazdı. Sen bu konuda ne düşünüyorsun canım? 🤔✨
Cevap
25Cevap
Hayır bir kere o gönül eğlendirmeye girer, biten bir ilişki tamamen silinmeden yeni ilişki yapmak karaktersizliktir.
Tüm duygulardan arınana kadar inzivaya çekilirim, sonrası muamma..
hayır görüşmem
hayıııırrrr önce bir süre kendimi toparlamayı ve ne yaşadığımı anlamayı tercih ederim çünkü bir ilişkinin üstünü kapatmadan yenisine başlamak bana doğru gelmiyor biraz yalnız kalmak genelde daha iyi geliyor
Bugünkü soruların nasıl da anılarımızı canlandırıyor bilemezsin, var ööyyyyle hemencecik başkalarıynan şapanlar di mi @Təntənõviç
aman aman Ali Rıza bey sjsjhs
unutmam ama kalkıp takılmam da bana hayatımı ömrümü rızkımı o vermiyor saplantı beyinlerle de hiç uğraşamam
Hayır unutmayı geçtim ayrıldığıma gore atlatmam lazım
Huyum değildir pusuda da beklemem ama fırsatları degerlendiririm
Adam olan köşesine çekilir acısını yaşar yoluna bakar
Yok çünkü sevgilim olmadı sevgili olmak bir size kolay
ertesi günü bile beklemem her zaman yedeklerim vardır o ayrılık konuşmasını yaptığım an beklettiklerime yazarım
Evet ama genelde bir sey çıkmaz kullanmak için ve iyi hissetmek icin sadece
Çok ileri duygusal bağ kurmuş isem yani klasik aşık modunda isem kolay olmaz ancak kısa süreli bir birliktelik ise tabikide yeni bir sevgili kaçınılmaz olabilir 🙃
Duruma göre değişir ama bence gerçekten seven görüşemez
Ayrılık olduktan sonra görüşüyo görüşmüyo yani ayrılma olmuş neden merak olsun
Devam etmeyecek gibiyse yani artik beraber olmayacaksak yoluma bakariz yas tutmam
Aldatildiysam acisini yasamama izin vermeden hemen yeni birini bulur konusmaya başlarım
Tabikide hayatı erkekler gibi yaşamak lazım onlar aynı anda birçok erkekle konuşuyor hemen teselliyi başka kollarda arıyorlar duygusal takilmiyolar
ayrıldıysam bitmiştir zaten
Hayır, midesizlik olur
Asla. Bence bu bir hatadır.
Hayır.
Görüşmem gorusemem de artık
Hayır, ayrılığa bile bir saygım var şükür
8 yıl oldu sen düşün artık
Evet kkjkj
Hiç sevgilim olmadı ki
Bazen hemen üstüne flört denk geliyor ya
Görüşebilen görüşüyor irade meselesi
Gorusurum