Benim için Bittiyse bitmiştir hiç kimsenin acısını çekemem Yok 10 aymış yok 1 seneymiş hiç uğraşamam hayatıma bakarım karşıma çıkan insana da şans veririm hiçte önemli değil yani
Bir insanı tamamen unutmak için zaten hafıza kaybı geçirmen gerekiyor ki gerçekten hayatından atabilesin en ufak bir şeyde bile aklına gelebilir Bu gayet normal insanız sonuçta ama İnsan aklına geldiğinde iyi şekilde aklına gelmeli kötü şekilde aklına geliyorsa o insanlar hatırlamak senin için bir azap olur zamanla bu Sen de bir yara olur ve bu yarayı sürekli deşersen iyileşemezsin iyileşmek için de bu yarayı deşmemek lazım yaranın üzerini kapatmak için iyi şeyleri iyi kişileri düşünmeliyiz zaten gerçekten bir şeyler olmuş olsaydı hayatımızda olurlardı karşılıksız olan bir şey de bence tamamen bir bencillik Hiçbirimiz bunu hak etmiyoruz onlar hayatlarına devam ederken bizim üzülmemiz ne kadar normal ne kadar adil bunu düşünürsek zaten yolumuza gerçekten güzel bir şekilde devam ederiz.
Oha Naz çok doğrusun ya benim durumumda bötle bir şeydi az tanımışken çok sevmiştim birini hiç görmedim 3 yıl bekledim sonra yanına gittim Tanıdıktan sonra soğudum ondan ilişki benden ona geçti biraz da o benim peşimden koştu onu unutamam diyordum ama unuttum Dediğin gibi aklına kötü şekilde geliyorsa azap oluyor Şu an hiç aklımda bile değil
Biliyor musun ilişkiler hep bu şekilde oluyor bir insanda bitince karşı tarafta başlıyor Bu hep böyledir. benim için de böyleydi ama benim için bittikten sonra karşı tarafın bir şeylere başlaması Yani pek de umursamıyorum her şey zamanında güzel oluyor zamanında bana karşılık vermiş olsaydı zaten bu durumda olmazdık ama oldu bitti seninki de olmuş bitmiş zaten bilmiyorum uzunn ilişkim pek olmadı çok ilişkimde olmadı ama Sağ olsunlar olanlar bana büyük bir tecrübe bıraktılar Bu yüzden erkeklere böcek gibi bakıyorum O kadar korkuyorum onlardan şu an aklımda değil diyemezsin bunları yazarken bile aklına o geldi dediğim gibi hiçbir şekilde unutamayız Ama bize yaşatdıklarından dolayı da iyi şekilde hatırlamadığımız için olmasa da olur diyoruz Önemli olan zaten bu şekilde düşünebilmek
Düşündümde her zaman öyle oluyor birinden ne zaman vazgeçersen o sana bağlanıyor. Üstelik çok değer vermişsen ve o pasif kalmışsa sana daha çok yakın olmaya çalışıyor
Insanlar ulasamadığının delisi ulaştığının nankörüdür. Her kim yüz vermesin ağzına etsin yüz vermesin onun peşine takılıyor bu yürek sonra da baktın olmuyor vazgeçiyorsun onda başlıyor bu döngü hep bu şekilde. Artik yüz vermiyorum diye egoist oldum ama yapacsk birsey yok.
Bende diyorum bu beğenmişti neden beğendi tekrar 😂
En İyi Cevaplar