Kimilerine göre çivi çiviyi söküyormuş:))
siz ne düşünüyorsunuz?
siz ne düşünüyorsunuz?
Kendime yakıştıramayacağım bir durum. Çok zaman geçmesi gerekiyor üstünden. Karakterime kişiliğime ters bi olay. Kendime ihanet gibi, zamanında yaşadığım duygularıma ve hissettiklerime. Çivi çiviyi Aşk işlerinde sökmez, birini hayatından çıkarırsın ama kalbin ve aklından, anılarından çıkarmak epey zaman alır.
Hayır, yapmam. Daldan dala konmak bana göre bir davranış değil. Ben birisiyle sevgili olmuşsam onun karakterini de kendisini de gerçekten sevmişim demektir. Ayrıldıktan hemen sonra gidip başka birisini "gerçekten" sevemeyeceğime göre de gidip hemen sevgili yapmam. Sevgili olmak böyle bir şey değil. Tabi bu devirde aşkın anlamını iki paralık ettiler o yüzden ayrılır ayrılmaz sevgili yapan çok var maalesef. Yeni nesilden çoğunun toplamda 10-15 tane sevgilisi olmuş oluyor 20li yaşlarının daha başındayken hemde...
Yemin ederim haklısın 🤝
Çivinin çiviyi sökmesine gerek yok ki çivi keserle de söküp atabilir ama bazılarının egosu tatmin olsun diye başka birisini kullanma yoluna gidiyor.
Kafam ne zaman rahat olur ve seversem o zaman hayatıma birisi girer onun dışında sırf boşta kalmamak için bir başkasını yara bandö niyetine kullanmam.
O kadar da düşmedik çok şükür… Yapanları kınıyorum, çünkü ortada bir emek var ve bu emek hemen silinip gidemez. Yaşanmışlığa saygısı olmayan insanların işidir bu
Cevap
33Cevap
Birincisi daldan dala atlayarak kendimi yoramam.
İkincisi kimseyi yarabandı niyetine kullanmam.
Sevme oranına ve bir daha bir araya gelip gelmeme ihtimaline göre değişir
Yok yapmam o işler öyle kolay değil...
Tabi ki yapardım
Yok öyle bir şey. Duygusal boşluk insanı anlık mutlu eder ama karşıda ki ınsanı mutlaka üzer.
Uzun ilişki sonrası 2 yıl ilişki yaşamadım
Çok aklı başında bir görüş seni tebrik edebilir miyim 🤝
Hadi izin verdim şişkoletta , seri tebrik et seri 😂
Tebrikler tebrikler tebrikler tebrikler tebrikler 🤝
Eyvallah şişkoletta ama olması gereken bu.
Bana göre de bu
#SelamGençlik 🍀🍀
Benim için bu mümkün değil. Tüm çiviler, tüm çekiçler benden uzak olsunlar..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Babasının prensesi olarak büyüyen kızı ben yara bandı niyetine kullanamam. Benimde bacım var.
👏👏
Ayrıldıktan hemen sonra yeniden birine bağlanmak kolay değil bunu yapanlar sadece yarasına yara bandı arayan kişilerdir..
Kendimi nadasa bırakacak değilim. Kimse için öleceğimi de sanmıyorum. Önümüzdeki fırsatları değerlendirmeyi tercih ederim.
:)))
Buna kalp mi dayanır yahu :))
Biten bir ilişkiden sonra, bir süre yalnız kalıp kendini nadasa çekmek gerekiyor. Duygusal olarak kendini toparlamak için ilacı kendinde aramalı. Çivi çiviyi söker mantığı bana uygun değil.
tamamen karakter meselesi yapanlar var mutlularda sanırım bilemem , benlik değil ama
Hayır, zaten kolay unutamam diğer kişiye haksızlık olur bu
Var öyle insanlar herkes kendine yakışanı yapar layıkını bulur
Çevrede kötü düşünülür.. Arkadan dedikodunu bile cıkartırlar... Hem senin karakterin iyiyse sana uymaz.
erkek omuzunda tabut taşırken bir gözü ile evleneceği dullara bakarmış. erkek yarasını dağlamak için , yeni bir serüven ararmış.
Asla yapmam, yapamamda, hala yapmıyorum. Sessiz sakin yaşamaya çalışıyoruz. Kimseyi üzmeden üzecek bir duruma düşmeden
Şimdi yapmak tercihim değil ama karşıma biri çıkar ve durumlar o şekilde ilerlerse sevgili olurum hayat devam ediyor
karaktersizligin adı çivi çiviyi söker mi oldu simdi?
bu insanoglundan korkulur cidden her türlü midesizlige kulp buluyorlar
Hee valla korkulur bu insanlardan
Hayır önce kendime vakit ayırıp uzun süre kafa dinlemem lazım 😃
Sırf sevgili yapmak için yapmam ama guzelse uyumluysak yaparım 😀
çekiç 🔨 çiviyi çakar da sökerde, o zaman ben yapar 😎
Gerçek sevgiliyse hemen sonra olmaz zaten. Hemen sonra yapan f*ck bady olur anca
Bu şey değil mi Hande Erçel? 😂
Benzer bir vaka 😄
Yok önce 40’ı çıksın ondan sonra
😄
Her çiviyi çakacak bir çekiç mutlaka bulunur. ayrica şimdi gelip dünyanın çivisi çıkmış diye duyar kasacak bir sürü insan çıkacak🤣🤣
Ruh eşim olacaksa yeni sevgilim bir mahsuru yok bence.
Hemen yapmam. Zaman geçmesi lazım ya.
sevgilimden ayrılmadan önce yaparım. kendimi garantiye almadan ayrılmam
Allah korusun ya deme öyle şeyler😪
Hayat nereye sürüklerse duruma göre yelken açarız
Hayır. Önce bı kendimi dinlerim
yapmam :D 10 senedır yok D:
Benim için mümkün değil..
10 yıl felan sonra anca 😂
Ene iyi zaman o zaman
e tabıkı . neden yapmayalım .
Insanlar neden sevgili yapar ki ya
Ohoooo 20 tane flörtum var benim :D