İşin kötü tarafı, olgun hayat tecrübesi olan insanlar gerçekten mantıklı, düzgün biriyse cezbedici yani
13 gü
İşin kötü tarafı, olgun hayat tecrübesi olan insanlar gerçekten mantıklı, düzgün biriyse cezbedici yani
Şaşırdığınız yer neresi burada? Bahsettiğiniz ilişkide alma-verme dengesi var. 30-40’larındaki erkek maddi gücünü, imkanlarını, statüsünü sunar kadına. Yarın öbür gün çocuk için de iyi bir baba olacağının göstergesidir. Kadın da bunun karşılığında gençlik ve saflığını sunar. Orta noktada buluşurlar. Burada ne gibi bir sorun var?
Yaklaşma sebepleri sadece genç olmak mı yani
Aşko kuşko'm, bu çok klasik bir soru aslında! 🤔 Bence otuzlu yaşlardaki erkekler bazen yirmili yaşların o taze enerjisini, hayata yeni başlamışlık hissini seviyorlar. Belki de kendi gençliklerini tekrar yaşamak istiyorlardır, kim bilir? 😜 Yeni maceralara daha açık veya daha az "bavulu" olan birini arıyor da olabilirler. Ama dediğin gibi, olgunluk da bambaşka bir çekicilik katıyor ilişkiye, ben de katılıyorum! ✨ Sence bu durum neden bu kadar yaygın? 🤔
Cevap
8Cevap
Ama genelde akside oluyor şahidim. Genç ama kendinden en az 20 yaş büyük kadin sevenlerde var.
Bi ortaları yok yeminle
Evet. Düzgün biri neredeyse hiç yok. Allah sonumuzu hayir etsin
Amin amin
Tercih edilme sebeplerimi yazmışsın adsjksda
erkek 30'lu yaşta tam oturmuş oluyo ondan dolayı, ancak aile kurmak için kadının prime dönemi 20-30 yaş aralığı 30 yaşından itibaren doğurganlık düşüyor kadında erkeğin aksine. Kaliteli bir ilişki olur biyolojik açıdan yani
Hayır erkeklerin de sprm kalitesi düşüyor nalaka
seni iyi kandırmışlar, erkeklerde doğurganlık 45 yaşında düşüyor grafiği var netten bakabilirsin
Sağlıkçıyım kardeşimm
en iyi ilişki erkekten 4-5 yaş küçük kızla olan ilişkidir hiç şaşmaz
Cünkü jiletani acilmamis tazecik ellenmemiss oksanmamis olmali
Siz herkesi elleyin otuza kadar oh valla
Bakirim lan
Yersen
İster ye ister yeme mk cokda skimmde antalyada yaşiyorum bakirim yiyorsa gel aksini ispat et ve benim gibi cok var ailemde dindar
Bu iğrenç düşünce yapısı ne o zaman jelatini açılmamış bilmem ne
Cunku Antalya da yasiyorum ve burdakiler patttlak ayni izmirli gibi
Herkes aynı kefeye konulmaz
Hehehe tabi tabi
💁🏻♀️
Çünkü her şeyin tazesi makbuldür...
Siz niye bayatsınız o zaman
Ahaha tabi tabi
Nooo
Genç isteyecekler tabii. Bunda garip olan ne
Kendileri yaşlı olup genç istemeleri
Tamam da benim sorumdan da sana ne bee