+1 yılHer iki tarafta birbirini savunup karşı tarafı yargılıyor genel olarak. Belki de o yüzden ilişkiler sağlıklı kurulmuyor. Ortak istişare yapmak için önyargıları yıkmak gerek ama bu devirde zor. Çünkü ciddi anlamda ilişki kurmayı isteyecek bireyler saçma sapan konulara mağdur ediliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBir adam ne benden once uzun zaman ne benden sonra ilişki yapmıyor, yapamıyorum istemiyorum diypr sorumluluk alamıyorum, ama benden de kopamadı, fakt ben daha naif sad olduğum için ve onu çok sevdiğim için, adam beni yolda gorse yapamıyorum diyerek kaçar 😄 selam versem yine yapamıyorum der ki gerçekten ne üzerine gittim ne rahatsız ettim, kendisi geri geldi aradı konuştu ben sonra bir kere yazdım.. fakat son görüşmede biraz ağladım çok hasretle gittim kendimi tutamadım, çok özlemiştim aylarca görüşmedik.. Biraz duygusal biriyim ince düşünüyorum kendisi de bunu biliyor, ama aylar geçse de hayatıma kimse almadığımdan da emindi. Beni sevdiğini biliyordum diyor. Ki kullanma amaçlı da değil, olsa kaç defa gelirdi.. Bilmiyorum hem tamamen kopmadı hem de beceremedik. Ki konu ben olsam başka kadınla sevgili olurdu ama olmadı. Ki aramızdaki uyum da çok güzeldi geçirdiğimiz zaman da.. O yüzden merak ediyorum neden sevgililktrn bu kadar korkuyor
ve hiçbir zaman kendi tarafımda bakmadım. ınu düşündüm o alışsın diye o rahatla sevgilimsin diyelsin diye çok umudum vardı hep saygılı gittim ona ama iştr
En İyi Cevaplar
Çünkü belli bir yaştan sonra aklımız başımıza geliyor. Bakıyoruz bu kadın seks dışında hayatıma ne katıyor? Sonuç sıfırsa (genellikle öyle oluyor) ilişki olmaz canım hadi size iyi günler.
Bir ilişkide her ama her şeyi erkekten bekliyorsunuz kendinizi ödül gibi görüyorsunuz. Mesela ay dönümü, yıl dönümü gibi şeylere önem veren sizsiniz ama hiçbir organizasyon yapmazsınız akşama kadar erkekten jest beklersiniz yapmayınca akşam kavga çıkarırsınız. Madem sen hatırladın sen ne yaptın diyince sonuç sıfır. Ben mi yapıcam erkek yapar ben senden bekledim kem küm😂01 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki bu tür kadınlardan dolayı ben de çektim :) Benim ne suçum vardı? Sevdim, ayaklarım üzerinde durdum hala da duruyorum, kendim kazanıyorum kendim işim var, ne hediye bekledim ne istedim. Olgun düzgün bir şey istedim anca. Triplerle uğraşamam atmam da çekmem de gerek yok, onunla zaman paylaşmak beraber birşeyler yapmak güzeldi, onun para olarak görmedim de gerek de yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendimden yola cikarak soyluyorum , Yas ilerledikce heleki 33 gecince bazi seylere doyuyorsun saliyorsun olsada olur olmasada olur diyip savuşturuyorsun yani eskisi gibi istegin hevesin kalmiyor günü geçirme pesindesin 😅
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani akşam olsada evime gidip tv karsisina uzanip cayimi alip telefonu bi koseye atip uzanayim diye dusunuyorsun 🤣🤣
Soran+1 yılPeki bir kadın olsa hayatımda onunla vakit geçireym beraber uyuyalım uyanalım hiç demiyor musun istemiyor musun
- +1 yıl
😄😄
Cevap sahibi+1 yılYok valla demiyorum hatta hayatima girmeye calisan kadinlarda var istemiyorum , kendi halimde daha mutluyum desem yeridir 😅
- +1 yıl
Hayırlı olsun diyelim
Cevap sahibi+1 yılEyvallah sagolasin 😅
- +1 yıl
👍🙋♂️
Soran+1 yılBu nasıl bir şey peki neden boyle hiç mi bir kadınla mutlu değilsin
Cevap sahibi+1 yıl1 defa evlendim bosandim ondan sonra uzun sureli bi iliskim oldu oda aldatinca saldim o isleri baktim yanliz basima kendi halimde daha mutluyum hic o arayis pesinde olmadim sonrasinda
Soran+1 yılhee işte sen evlenip boşanmışsın bunlar daha sevgililik yapamıyor
Cevap sahibi+1 yılİste adamda heves yoktur , günü bitirip evine gitme derdindedir
Soran+1 yılAy ne diyim bilemedim...
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 sal gitsin ya olursa olur olmazsa yapcak birsey yok çay demleriz
Soran+1 yılEvet artık oyle demeye başladım yaa amaan kaderimde yazılmışsa gelir yazılmamışsa gelmez 😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhemen söyliyeyim , biraz olgunlaşan çok cinsellik yaşayan erkekler artık ilişkilerinde samimiyet arar cinsellik ikinci plandadır
02 Yorumla
Soran+1 yılBu adamlar nerde acaba? Demek ki bu adam doymamış
- +1 yıl
bir yerlerdedir
+1 yılKüçük ukala, soruyu sevgili yapmakla sevişmek arasında bırakmış 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayamadım? Sorumda ne var ki
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli seks hayatı karşılığında, hayat düzenini mahvetmekten kaçınmak diyebiliriz...
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kadınla da düzenli s hayatı olabilir
Normal değil mi adam bıkmış cicili bicili işlerden taktik maktik yok bam bam bam istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yüzden düzgün kız onun hayatına gelince yine yapamıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinse güvenleri yok ve yalnızlığa alışmış artık zor gelmiyor olması
012 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir kızla görüşse bile mi yani sonuçta adam beni sevdiğini biliyorum diyor nasıl birisin biliyorum sadık olduğunu vs vs
- +1 yıl
Geçmişi temiz ve dürüst biriyse neden olmasın
Soran+1 yılİşte öyleydik de yine olmadı :) yapamıyor diyr sevgililik ona göre olmadığını anlamış
- +1 yıl
Böyle erkekler kaldı mı ya
Soran+1 yılHerkes oyle ki artık
- +1 yıl
Yooo herkes *m derdine düşmüş
Soran+1 yılne derdine 😂😂😂 cinselliğe mi anlayamadım
- +1 yıl
*m *m
Soran+1 yılbu ne be 😂😂😂😂😂😂 m... syon mu
- +1 yıl
İstersen özele gelirsen açıklarım ama kendin bilirsin
Soran+1 yılboş ver bir kelime için ne çok uğraştırıyorsun bilmesem de olur
- +1 yıl
Kendin bilirsin
bıktık sizin kaprislerinizden. Taşa bakarak mastürbasyon yaparım daha iyi
07 Yorumla
Soran+1 yılYorum yaparken insanı bilmeden sizin demeyin. Ben bir adamı sevdim diye yıllar bekledim diye kaprısli mi oldum? Keşke olabilseydim. Hadi iyi akşamlar
Soran+1 yılSaçma yorumlar yapma çık hadi
Soran+1 yılBana bak öyle biri değilim kadınları da sevmiyorum, herkese beren kadın olmasaydı belki bu devirde yaşamazdık. Adamlar da adam olmaktan çıktı. O yüzden saçma yorumlarla gelme.
Soran+1 yılKadınlara soylediğim lafı görsen anlarsın da kime boşuna ne anlatıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bunu boş Verde sen şu an 28, yaşındasın tadını çıkar oda ne b. ok yerse yesin, zaman hızlı akıyor vAlla
12 Yorumla- +1 yıl
:) her dakıka kıymetlı
Soran+1 yılDoğru :)
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bahsettiği adam pardon madam 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşındayım düşünmedim düşünmüyorum da hic bir sekilde kız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) istemeyen var mı ki:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilikten bahsediyorum oysa cinseliğin peşine düşmeyen yok
- +1 yıl
Sevgilid eisteyen cok :)
+1 yılçokta öğrenmemek lazım bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılBulamadığındandır bence ya da psikopatlıktan 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım gerçektrn bide masum masum bakıp sabaha kadsr sarılıp uyumasına mı şaşırayim bana bebek gibi bakmasına mı, öksürürsem uykudsn kalkıp su getirmesine mi, sonra hep yapamıyorum demesine mi, bir yandan duygusal bir yandan kasıyor kendisini.. beni sevdiğini biliyordum hep demesine mi ahhh işte çok mu poposunu kaldırdık acaba :) Çoktan uzaklaştım artık da ne bilim.. Desem ki beni sevemedi başka kadınla gider sevgili olurda ds işte
- +1 yıl
Sen bu adamdan tam olarak niye ayrıldın anlamadım ben 😂
Soran+1 yılBenden once sevgili yapmamıştı hani yıllar
benden sonra da yapmıyor
bana sevgili olarak yaklaşıyor ilk gunden ilişki yapamıyorum diyor fakat hep ilişki gibiydi. Ben de netsizlikten gitiim, ama hala seviyorum maalesef- +1 yıl
Kaç yaşında bu adam 🤔
Soran+1 yıl33
- +1 yıl
Adam yalnız ölmeyi planlıyor demekki 😂
Soran+1 yıl😄😄 güldürdünüz beni ne desem bilemedim
- +1 yıl
Elimde değil çünkü ben bu kadar saçma bir davranışı özellikle de ömrünün yarısını geride bırakmış birinde hiç görmedim yani saçma geldi 😂
Soran+1 yılDoğrı aslında ömrünün yarısını geride bırakmış.. ve hala olgunlaşmamış..
- +1 yıl
Neyse kurtulmuşsun varsay sende 😂
Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. E kafasının rahatına bakıyor ve sabrı azalıyor
021 Yorumla
Soran+1 yılPeki o adamı sevsen sadece güzelce hep anlayışlı olsan ne sabrı azalacak ben hiç anlayamadım
Soran+1 yılAnlamadım gerçektrn bide masum masum bakıp sabaha kadsr sarılıp uyumasına mı şaşırayim bana bebek gibi bakmasına mı, öksürürsem uykudsn kalkıp su getirmesine mi, sonra hep yapamıyorum demesine mi, bir yandan duygusal bir yandan kasıyor kendisini.. beni sevdiğini biliyordum hep demesine mi ahhh işte
Soran+1 yılİşte takılamıyorum oyle flortleşemiyorum..
Soran+1 yılAy yok oyle bir şey olamaz. Zaten rahat biri olsam takılırdım onunla. Ben çok sabretim gğzsl ilişkimiz olsun istedim, umudum bitince bıraktım
Soran+1 yılHani onu hep o gözle baktım kendisi de hep beni sevdiğini biliyordum diyordu.. aylar geçince de o yüzden bizden fb olamaz bende çok fazla duygu var
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılNazlanmıyorum bana şunu bunu al demiyorum ismarlamasına beklemiyorum, kendim işim var güzel kazanıyorum ayaklarım üstünde duruyorum, hani desen ki kaprisli misin yok değilim, çok olgunum aslında ama olmadı işte, belki verdiğim sevgiyi ona göre değildi
Soran+1 yılNormal sevgililik, ben evlenmeye meraklı değilim ki, ama beraber olalım herkes bilsin mesela elimi tutsa normal bir şey aslında
Soran+1 yılHani belki yapamayacaktık belki de yıllar sonra evlenirdik bilmeme ki ama hadi yarın evlenelim diyecek insanlardan değilim
Soran+1 yılNasıl yanı? Onun hiç üzerine gitmedim ki hiç hadi sevgili olalım demedim ki, hep kendisi o konulara giriyordu ben sadece sabırla anlayışımla bekliyordum elimi düzgün tutsun diye. Şimdi böyle anlatırken belki farklı anlarsınız da öyle değil
Soran+1 yılKonuşkan biriym aslında ama onun yanında daha sakindim daha masum hem çekiniyordum hem ne bilim, onun arkadaşla beraber otururken fazla konuştuk mesela o sadece oturup bana bakıyordu oyle tatlı tatlı hem de güzel tanıtmaya çalışıyordu karışık anlayamadım
Soran+1 yılKeşke uzun uzun yazsaydım da hep çekindiğim için yarım kaldı da neyse. Artık uzak durdum uğraşmıyorum da kendisi bilir. Sadece merak ettim
+1 yıl30 yaşlar en çok isteyenler zaten abla.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı? Onlar istemiyor zaten ilişkiden kaçıyorlar
- +1 yıl
Valla hiç kaçanı görmedim özellikle bu siteden bana yazan çoğunluk 30 yaşlarında ve çok cinselliğe meraklilar
Soran+1 yılAblam yalnış anladın, sevgililiktrn bahsediyprum yoksa s... peşine herkes düşmüş ama sevmek sevilmekten bahsediyprum
- +1 yıl
bu konuda haklısın o zaman çünkü umurlarinda değil ciddi ilişki
Soran+1 yılEvliliğe gidecek diye mi acaba.. nasıl bir şey oldu bu nasıl bir devir
+1 yılNe diyon abla ne anlatiyon be abi
013 Yorumla
Soran+1 yılAbicim bi anlayabilsen cevaplarsın da ne diyim
- +1 yıl
Boss bos cdvap attık bizde pavyondayiz anca anladığımız kdr yaziyoz be abla
Soran+1 yıl33+ yaşı olan erkekler neden ilişkiden kaçıyor sevgilikten sorumluktan al abicim gel de anlat bakalım
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl28 onunki 33
Soran+1 yılNe oldu abi
- +1 yıl
Yıldız Tilbe devam
Soran+1 yılpavyonda mısın abi hangi pavyon bu hahahaha
- +1 yıl
Git okuluna ufaklık
Soran+1 yıltamam abi ahhahhahaahaahaa kızma
- +1 yıl
Gene mi geldin sen☺️
Soran+1 yılboş ver abi pavyonda devamm 😂😂😂
- +1 yıl
tamam. d
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilemedim ilginc yani
00 Yorumla
+1 yılBen öyle bir şey demedim de söylemedim de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcinsellik olarak mı
13 Yorumla
Soran+1 yılsevgililik
Cevap sahibi+1 yıladam takılarak ıstedıgını alıyordur ya da kafasında bıtırmıstır senıde denıyor olabılır bakıs acını
Soran+1 yılBir adam ne benden once uzun zaman ne benden sonra ilişki yapmıyor, yapamıyorum istemiyorum diypr sorumluluk alamıyorum, ama benden de kopamadı, fakt ben daha naif sad olduğum için ve onu çok sevdiğim için, adam beni yolda gorse yapamıyorum diyerek kaçar 😄 selam versem yine yapamıyorum der ki gerçekten ne üzerine gittim ne rahatsız ettim, kendisi geri geldi aradı konuştu ben sonra bir kere yazdım.. fakat son görüşmede biraz ağladım çok hasretle gittim kendimi tutamadım, çok özlemiştim aylarca görüşmedik.. Biraz duygusal biriyim ince düşünüyorum kendisi de bunu biliyor, ama aylar geçse de hayatıma kimse almadığımdan da emindi. Beni sevdiğini biliyordum diyor. Ki kullanma amaçlı da değil, olsa kaç defa gelirdi.. Bilmiyorum hem tamamen kopmadı hem de beceremedik. Ki konu ben olsam başka kadınla sevgili olurdu ama olmadı. Ki aramızdaki uyum da çok güzeldi geçirdiğimiz zaman da.. O yüzden merak ediyorum neden sevgililktrn bu kadar korkuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istersin 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne istersin. Merak ediyorum neden bir adsm ilişkiden kaçar konu ben de değilim. Neden bir adam yıllarca sevgililik yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi vardır belki
sevgilisi olsa bilirdim zaten onun hayatında olmazdım o kadar uzun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl 70 90 arası mı demek istedin
035 Yorumla
Soran+1 yıl33+ yaşı olan erkekler neden ilişkiden kaçıyor sevgilikten sorumluktan
Cevap sahibi+1 yılEvlilikten mi
Cevap sahibi+1 yılO senle evlenmek sevgili olmak değil faydalanmak istiyor birde sevgili olursam evlen benimle der düşüncesi var o yüzden flört mü takıldın onla
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaçtı senin
Soran+1 yılHe yok anlamadınız. 28 yaşındayım flort da takılmadım, yani nasıl biri olduğumu başka biriyle ilişki yapamadığımı onu sevdiğimi saygı duyduğumu hepsinden emin, ve öylesine flort şeklinde onu görmediğimi.. faydalanmak isteseydi çok farklı davranırdı da hep seni üzmek istemiyorum uzak durmayı denedim duramadım anlamında, kimseyle de benden once ya da sonra ilişkiye girmedi sevgili anlamında yani.. oysa ki ben hiç hadi olalım hadi evlenelim demedim, zaten çok anlayışlı biri olduğumu biliyor
Cevap sahibi+1 yılKafası karışık ne istediğini bilmiyor sal gitsin ne kafanı ağrıtıyorsun bi ton Erkek var dışarda her yaş git onlarla çık
Soran+1 yılEvet bir şekilde beni sev ama ben şimdi sorumluluk alamıyorım.. Beni üzen şey zaten o, dışarda o kadar adam varken ben bu adama o kadar temiz sevgi verdim.. çok zaman geçti ve kimseyle hala bir şey olamadım kimseyi o gözle bakamadım.. ne diyim
Cevap sahibi+1 yılSorumluluk derken evlilik mi dayatıyorsun ona
Soran+1 yılYok ben sorumluluktan bahsetmedim. Kendisi vunu söyluyor sanki ilişki yapcaksak hemen evlenecekmişiz gibi. Bende anlamıyorum ne sorumluluk alması lazım? Kendi ayaklarım üzerinde duran bir insanım yani biri bana bakmasına ihtiyaçım yok ki
Cevap sahibi+1 yılYani sen evlenmesini sorumluluk almamasını istemiyorsan bi şekilde konuyu oraya getireceksin ki adam niyetini anlasın nerden bilsin
Cevap sahibi+1 yılSen onla cinsellik yaşa sonrası evlenmek zorunda değilsin ne sorumluluğu
Soran+1 yılSiz beni anlamadınız. Tabiki onunla takılmak istemiyorum sadece illa yarın evleneceğiz demiyorum. Belki 3 sene sevgili oluruz sonra bir şey olur ayrılırız. Olay bu. Onun üzerinde beni illa alacaksın karın olacam hiçbir şey şekilde yüklemedim
Soran+1 yılO yüzden adam nerden bilsin siye bir şey değil zaten nasıl bir kız olduğumu biliyor, takılabilsem bunları sormazdım zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam ben ne diyorum sevgili olacaksın her şey yaşa zaten bi yerden sıkılırsın ayrılsın olur biter
Cevap sahibi+1 yılSenin hiç sevgilin olmadı mı bu yaşa kadar
Cevap sahibi+1 yılDemek ki seni muhafazakar sanıyor çok tabul yaklaşmışsın
Soran+1 yılHer sevgili olanlar ayrılmıyor ama :) insan bilemiyor zamana bırakıyor anlaşıyorsak bir gun evleniriz zaten illa yarın olacsk diye bir şey yok. Adam normal sevgililktrn uzak evlenmek ne yani
Cevap sahibi+1 yılOnu ben bilemem zaman gösterir onu ve çoğu ayrıyor ama
Cevap sahibi+1 yılSen türbanlı mısın
Soran+1 yılOlduğunu biliyordu ama yine de safsın iyisin çok olgunsun diyip duruyordu. Hep de oyle bakardı aslında ama işte.. adam benimle değil normalde yapamjyor sevgililik. Hani sorun ben olsam anlarım ama yoo
Cevap sahibi+1 yılSenin niyetin evlenmek gibi yaşında geçmiş
Soran+1 yıl28 yaşındayim allah aşkına ne yaşın geçmiş, niyetim evlenmek değil işimi kurmuşum daha da büyütmeye çalışıyorum, normal bir şekilde bir adamı sevdim sadece sevdim yani, elimi tutmasını isterdim benim olsun onun olayim anlamında, hemen yüzük takalım istemedim zaten. Neyse
Soran+1 yılTurbanlı da değilim
Cevap sahibi+1 yıl28 yaş zaten evlilik çağı zaten adam öyle düşünmüyor korkuyor belki yaşarsam evlenelim diyecek
Cevap sahibi+1 yılYaşı 40 45 mi
Soran+1 yılonunki 33 :) evet devam edersek ilişkiye dönüşecek sonra da evlenecem düşünüyor herhalede ne diyim
Cevap sahibi+1 yılOnu diyoruz işte belki zamanla evlenemez
Cevap sahibi+1 yılO evli mi yoksa bekar mı
Soran+1 yılNe bilim boşverelim zaman gösterir
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun sen genelde hangi yaş Erkekler ilgini çekiyor
Soran+1 yılYa ne anlatıyorum ben evli olsa bunları konuşur muydum ya. Adam sevgililik yapamıyor daha ne evli mi. Evli adamla ne işim var. Tabi ki bekar
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa kadar nasıl bir şey yapamamış
Soran+1 yılSevişmemiş demedik, sevgililik başka sorumlu almak başka bir kadınla sürekli beraber olmak başka, adam normal sevgililik yapamıyor kaçıyor neyi anlamadınız
Cevap sahibi+1 yılSorunlu biri sorunlu insanları hayatına alma
+1 yılEn aktif oldukları dönem
25 Yorumla- +1 yıl
@YaseminTarhan tecrube konuştu
- +1 yıl
@Kalpdoktoru___ tecrübe etmeye gerek yok. Görüyoruz o yaş aralığı cinsellik için her sey yapıyor.
- +1 yıl
Şaka bitarafa haklısın aktif olmak gerekli
Soran+1 yılNeden peki, yani bir kadınla da yaşayabilir
- +1 yıl
Yaşaya bilir bişey demedik
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. belki de doymuşlardır
00 Yorumla
+1 yılSende yapmak mı istiyorsun 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgililik istiyordum evet :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Doyuma ulastigindan
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Neden istemesin
08 Yorumla
Soran+1 yıl33+ yaşı olan erkekler neden ilişkiden kaçıyor sevgilikten sorumluktan
Neden sence? İşte yıllarca yapmıyorlar ben de anlamadığım için sordum
Soran+1 yılEvlenelim demedim ama 😃 sevgli neden olamıyoruz
Soran+1 yılEvliliğe gidecek diye mi
Soran+1 yılSevmiyor demesi kolay ya da göze alır ama bugun nerde bu erkekler? Ya da bu adamlar hiçkimseyi sevmedi mi, hani beni bırsk konu ben değilsem bile başka kadın yok mu e gitsin sevsin ilişki kursun yoo ama
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Anlayamadın?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bir adam sevgililik yapmıyor yıllarca? Konu ben değilim. Konu neden sorumluluk almaktan kaçıyor neden bir kadının elini tutmuyor neden sevgilimsin demiyor basit ama neden? Ki yaşı da var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yanj
04 Yorumla
neden yıllarca sevgililik yapmıyor- +1 yıl
Bilmem olayı cozmuslerdir belki
Soran+1 yılhangi olayı acaba
- +1 yıl
Aşk diye bisey olmadığını bence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkonu nekı
012 Yorumla
Soran+1 yılKonu haytıma gelen bir adam fakat benden once uzun sure ilişki yapmıyor benden sonra da.. yapamıyorum sorumluluk alamıyorum vs vs, bu tür insanlar nasık bağlanmıyor nasıl kendilerini kontol altında tutuyor? Hani her insan er ya da geç sevmek sevilmek istemiyor mu
- +1 yıl
ıster
Soran+1 yılNe zaman ister işte çok merak ediyorum? 40-50 yaş olunca mı
- +1 yıl
evett
Soran+1 yıl😃😃😃😃 Bekleyim ben birkaç sene da olgunlaşsın o zaman arar 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
bencede😂
Soran+1 yılNasılsa adama selam versem kaçıyor sanki sevgilim ol diyormuşum gibi 😂😂 hemen de ilişki yapamıyorım söyledim diyor, yolda görse beni kaçarak yapamıyorum der, ama kendisi de kopamıyor
- +1 yıl
hayret erkler böyle fırsatı kacırmaz aşkda istemesede cınselık ıcın samımı olurdu
Soran+1 yılİşte o yapmıyor aramızda o kada uyum var şimdi cağırsam gelmez ama, çünkü nasıl biri olduğumu biliyor ve hep seni üzmek istemiyorum diyordu acımasız biri olsa evet gelir faydalanırdı hep
- +1 yıl
ben bukadarını okuyamam kusura bakma😂
Soran+1 yılİnsna gozden hızlı okuyabiliyor da ne diyim okumak zor geliyorsa...
+1 yılSıkılmıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaw he he
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkocan mı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu bedir
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılProblem yok.
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani
03 Yorumla
Soran+1 yıltek tek anlatmayim alın belki anlarsınız
Bir adam ne benden once uzun zaman ne benden sonra ilişki yapmıyor, yapamıyorum istemiyorum diypr sorumluluk alamıyorum, ama benden de kopamadı, fakt ben daha naif sad olduğum için ve onu çok sevdiğim için, adam beni yolda gorse yapamıyorum diyerek kaçar selam versem yine yapamıyorum der ki gerçekten ne üzerine gittim ne rahatsız ettim, kendisi geri geldi aradı konuştu ben sonra bir kere yazdım.. fakat son görüşmede biraz ağladım çok hasretle gittim kendimi tutamadım, çok özlemiştim aylarca görüşmedik.. Biraz duygusal biriyim ince düşünüyorum kendisi de bunu biliyor, ama aylar geçse de hayatıma kimse almadığımdan da emindi. Beni sevdiğini biliyordum diyor. Ki kullanma amaçlı da değil, olsa kaç defa gelirdi.. Bilmiyorum hem tamamen kopmadı hem de beceremedik. Ki konu ben olsam başka kadınla sevgili olurdu ama olmadı. Ki aramızdaki uyum da çok güzeldi geçirdiğimiz zaman da.. O yüzden merak ediyorum neden sevgililktrn bu kadar korkuyor
ve hiçbir zaman kendi tarafımda bakmadım. ınu düşündüm o alışsın diye o rahatla sevgilimsin diyelsin diye çok umudum vardı hep saygılı gittim ona ama iştr- +1 yıl
S... ktret.
Soran+1 yıledeyim mi 😃😃😃😃 çok yardımcı oldunuz ama
+1 yılKalkmıyordur belki))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım