Sevgilisi olduğu an kendini evli ilan edip hiçbir etkinliğe katılmayan 🥲
1 sa
Cevap
12Cevap
Arkadaş değilde öyle kuzenlerim var.
Yok ya ama soruyu tam anlamdım ki hiç bir şeye mi katılmıyor
Çoğu şeye
Benim arkadaşların çoğu başka şehirde bazıları da evlendi çıkamıyor dışarı
Samimiyeti azaltan bile oldu, neler neler gördü bu gözler
sevgili yapıp yok olup satan var (dı)
Çekilmez tipler
Haklısın
İlginç bir şey vuku bulmuş gibi
Evli olsam bile bunu yapmam
Akıllı kızları severiz
Eken kız mı akıllı anlamadım
Yok ben sizi erken kızı sevgilisi olarak düşündüm kendimi ayrıca söz vermediği yere gitmezse ekmiş sayılmaz 🙃
Yoo çoğu zaman geleceğim diyip gelmiyor
Benim sevgilim geliyorum dedi
Mi gelir yalan söylemez
Senin sevgilin kim abi ne diyosun
Ya sen ilişkisine vakit ayırmak isteyen biri senle gelmiyor diye dertlenip soru soruyorsun 😂 birde beni sorguluyorsun ayrıca abi ne benden büyük duruyorsun
İlişkisine vakit ayırsın ayırmasın demiyorum ama biz de arkadaşlarıyız sevgilisini hayatının merkezine koyması doğru değil
Sana göre değil o kişiyle belki evlenicek yuva kurucak senin ne faydan olacak ona
Yuva da kurabilir ne kadar sığ düşünüyorsun kalmasın mı çevresinde biri
Tamamda bazı insanlar öyledir bana görede yanlış bende kendimi ilişkinin yüzde 80 inene veremem ama arkadaşın gibi insanlarda başka kendisini ilişkisine adıyor demek ki benim bu yüzden ilişkim yok darlanıyorum herkes senin benim gibi düşünmek zorunda değil yani
Sonu hüsran 😉
Nereden biliyorsun benim öyle arkadaşlarım var bizdende önce evlendi :)
Kesin onlardan biri de sensin sıkıcı evlilik hayatında başarılar sabah iş akşam ev oh mis
Ben Türkiye’de yaşamıyorum öyle bi evlilik düşüncemde yok :)
Evliliğin Türkiye ile ne alakası var gerçekten çok merak ettim
Yani öyle adetlerim yok sabah iş akşam ev o geleneklere uygun değilim onu ima etmek istedim
Ayrıca ne bu ön yargı ben sabah iş akşam ev tipinde birine mi benziyorum çok merak ettim
Tipin beni ilgilendirmiyor
öyle biri değilim senin gibi düşünüyorum dememe rağmen nasıl bu yargıya ulaştın öyleyse neyse çokta önemli değil senin hayalinde ki evlilik ne sabah iş akşam ev değilse planın ne
Evlilik yok mesela
bu mu yani sevgililerinle yatmak kariyer yapmak etkinliklere katılmak yaşlanınca ne olucak
Yaşlanınca da kedilerimle otururum evimde
evet muhtemelen öldüğünde 3 hafta sonra bedenin çürümeye başladığında anlaşılır harika bir yaşam tebrikler :D
Aynen teşekkür ederim
tabi kedilerin kokun yayılmaya başlayana kadar seni yemezse
Yer yemez sen neden bu kadar dert ettin kendine
insan olarak üzüldüm sadece kim cesedi kedileri tarafından yenilsin ister korkunç bir şey o zaman o kadar güzel olmayacağın için sevgililerinde olmayacak ayrıca 40 yaşına kadar güzelsin 15 senen filan kalmış değer mi
Ben çirkinsem yaşıtlarım da çirkin bulurum birini
sen 40 yaşındayken yaşıtlarının çoğu evli olacak kalan kısmı 30 yaşındaki kadınlara bakar muhtemelen sana düşenler 50 55 yaş aralığı onlarında ereksiyon sorunu olur herhalde şansına küs
Ah beee
bi üzüldün sanki
Salya sümük ağlıyorum
:D ne burcusun sen ikizler mi
Akrep
ben ikizleri kimse sevmiyor diye ilk sıraya koymuştum ama aynı burçtanız :D
Belki
Hepsiyle muhattabı kestim
Saçmalık
Ben öyleyim yaaa
İlginç
Var maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belirliintegral, canım, o "evli" moduna girip tüm etkinliklerden kaybolan arkadaşlarıma ben de şaşırıyorum bazen! 😅 Bence bir ilişki yaşarken bile sosyalliği ve arkadaşlıkları dengelemek çok önemli, değil mi? Ben hem aşkı hem de arkadaşlarımla gezmeyi çok seviyorum, ikisi de hayatıma renk katıyor! 💖 Sence bu dengeyi kurmak zor mu? ✨
Bence zor değil her şeyin yeri zamanı var
Kesinlikle aşkom! Her şeyin yeri zamanı olunca tadından yenmez! 💖