Artık gelin buraya yaralı hayaletler perdenin arkasından çıkın...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yokk amaaa şöyle gizli dönen dolapları bana haber verecek bir cin arkadaş iyi olurdu 😄
Ben asla cikarim icin soru sormak için istemem.
Var adı ay cin bode el cin var 🤣
Dalga geçme hersey olabilir bu evren kapıda
Benim kallanım var
Ya kirilirsa dilin kalbin aynasi söz ruhun
Bu tarz seyleri konustukca cagirirsin
Cinler adlariyla gelmezler onlar hakkinda yalan gereksiz lakap takma vs seyler takilirsa dalga gecilirse haklı olarak gelir😉
Elcin gelsin o zaman 😁
Gülme konuşma gelir başına bir gün onune cikarsa bu dediklerini dilini yutarsin
Komşuna*
Yapistiririm felak nas
Ya o cîn hristiyan olupta kalbinde vicdanı durursa ozaman dualar ona işlemez müslüman olma ihtimali vardir ama dualar sifamiz herseydir
Sana tavsiyem onlara ulasmaya calisma cnku tum bu tehtitlerle sen bemden daha yakinsin şu an
Bir cin insana durup dururken tehdit edip aci çektirmez sen o cini cagirip onu canini yakarsan canini acitirsan rahatsiz edip zorla onu eser olmaya kalkarsan veya atesle yakmaya ölüme kadar yaparsan bunu haklı olarak yapar tabi buna yetkiye sahiptir yapma hakkına
Yazik kafa ucmuş. Onlarla arkadas olcam diye aklini siyirmada
Senin kafan uçmuş olmasin on yarginla cok biteceksin
Ben on yargili degilimki imanimda tam senin gibi merakta etmiyorum. Daha fazla beni bu tarz seylere dahik etmessen sevinirim
Imanin arkadaş olmakla olmamakla alakası yok bu seni imanli yapmaz akil verdin diye olgun yapmaz ben sana uğraşıcam demedim sen kendi kendine dedin yani sen beynini yiyon
Aptal o zaman neden boyle bir soru sordun kendinle celisiyon daha
Yo sen imanli değilsin tam tersine müslümanliktan çıkmış kafire kadar yoluna gitmissin Allah'ın kulu cinlerle dalga geçitin kitapta yaziyor cinlere inanmayan insanlar kafirdir ama sen inaniyon o tamam ama benim Cîn kulumla dalga geçen insan ben müslümanim demesin benimlede dalga geçmiştir demis Ey yüce Allahimiz bir soruyu alay etmek te ön yargi arasi aliyor sen akil vermedin sen sadece kendini avuttun kandirdin
Kendim ile çelisiyorum diye bir kelime almadım sen kendi iç sesinle çelişiyor olmayasin öz saygını kaybetmissin
Peki simdi sen beni kafirlikle suclayarak bmm imanimi sorgulayarak hakkimda zan yuruttun gunaha girmedinmi
Aptal kelimesi bir konu hakkında tartisirken uretirken durduk yere kendine aptal demiş oluyorsun sana tavsiyem kimseyi yargılama ve konuşacaksan boş konusma bilmeden konusma bilginle anlayarak konuş sen burda kendi imanina rûkû yaptin imanlik bu degil senin imanin kalbinden ruhundan gelmeli eğer sen işte ben pis şey yapmiyom Allahımın gözüne giriyim diye yapiyorsan imanli olmuyorsun burda yapmadığım birşeyi suçlama yargi konustun aptal kelimesi vs kullanan insan bir olayda rakiptir kazanmaya calsiiyordur kendisini degeri olmadığı icin avutmak için böyle yontemi dener sne bana laf söylediğin icin yaptığın birşeyi söyledim
Allah seni islah etsin.
Hepimizin;)
var. adını söyleyemem
En güzelini yapiyon kesinlikle söyleme
Yok olsun isterdim
Hım
Şahsen ben bir cinim
Olabilir
Jyyh
Gülme