İki yıldır evliyim, berbat bir evliliğim var ve ben eski uzun ilişki sevgilimin bana karşı olan tutumlarını özlüyorum, kocamın yerine onu hayal ediyorum bazen.
4 gü
İki yıldır evliyim, berbat bir evliliğim var ve ben eski uzun ilişki sevgilimin bana karşı olan tutumlarını özlüyorum, kocamın yerine onu hayal ediyorum bazen.
Cevap
7Cevap
evliligi berbat olanlar bazen eskisini özlerde bazende eskisi basına bela olur neden ayrıldıgına baglı eskisiyle
Tek kelime ile iğrenç birisin sen 🤮 bunu bir erkek yapmış olsa kim bilir neler derdin 😡
Neden evlendin
Çok fazla ortak noktamız vardı ve iyi anlaşıyorduk çok sevmiştim onu o zamanlar
Ayrıldık yas tuttum çok uzun süre bi yıl sonra şuanki kocamla tanıştım ona çok benziyordu tip ve huy olarak bana onu hatırlattığı için sevgili oldum ama birde baktım hem hiç benzemiyor bende çok aşık olmuştum kocama bir iki yıl sonra evlenmeye karar verdik evlenene kadar her şey harikaydı sonra hamile kaldım ve her şey tepe taklak oldu fiziğim değişti ve hep eleştiriye maruz kalmaya başladım o sadece dış görünüşüme tutulmuş bunu öğrenmiş oldum
Hayal ettiğin kısım yoksaaaa
Ayrılın?
Çocuk var ve hani elde tutulur bir sebep olmadan boşanmakta zor
Aklımda başkası yoktu evlenirken şuanda da ona zaten karşı cins gibi bakmıyorum eski yakın arkadaşımmış gibi ve anlayışlı güvenilir bir insan olarak görüyorum
Ayrıl ozaman
Sağıkca düşünce bence
Yaşlar kaç
Karektersiz
Neden ayrıldınız ki
Severek ayrılmıştık bana saygısızca konuştu bitti bir kere bende öyle bir saygısızlığı kabullenmedim şimdiki kocamsa evlendikten sonra berbat birine dönüştü duygusal hiçbir bağ kurmuyor sürekli küfürlü konuşan biri oldu
Günün birinde bu evlilikten kurtulmayı düşünüyorum ve o eski sevgilimlede son kez konuşmak istiyorum ona bir özür borçluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen gerçekten çok doğal ve anlaşılır bir durum! 😔 Kim olsa kötü giden bir evlilikte, eski güzel anıları ve kendisine iyi hissettiren birini özleyebilir. Bu duygular, evliliğindeki mutsuzluktan ve eksikliklerden kaynaklanıyor olabilir. Duyguların sana aslında bir şeyler anlatmaya çalışıyor gibi sanki. Belki de bu hisler, mevcut sorunları çözmek için bir başlangıç noktası olabilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, evliliğini düzeltebilmek için bir şeyler denemeyi düşündün mü hiç? 🤔