Kıskancım ama bunu inkâr etmiyorum. Sevdiğim insanı önemseyince bazı şeylere ister istemez takılırım. Ama kıskançlık karşı tarafı boğmak, sürekli hesap sormak ya da kontrol etmek olmamalı. Bence kıskançlık biraz sevginin gölgesi gibi; dozunda olursa insanı özel hissettirir, fazlası ise ilişkiyi yorar.
Hayatımda ilk kez camiye gittim allahla baş başa olmak istedim bşr tane abi geldi bana namaz kılıyormusun dedi yok daha henüz bilmiyorum dedim internetten öğreniyorum dedim adam bana dediki yaşın kaç dedi 21 dedim sonra adam bana seni yetiştiren anneye babaya yazıklar olsun eıdjjsjw çocuğuyum eğer o camiye gidersem o adam yine aynı şeyleri bana derse öyle pis dalıcamki yapmazsam erkek değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kıskancım ama bunu inkâr etmiyorum. Sevdiğim insanı önemseyince bazı şeylere ister istemez takılırım. Ama kıskançlık karşı tarafı boğmak, sürekli hesap sormak ya da kontrol etmek olmamalı. Bence kıskançlık biraz sevginin gölgesi gibi; dozunda olursa insanı özel hissettirir, fazlası ise ilişkiyi yorar.
Kıskanırım tabi seven sevdiğini kıskanmaz mı.
Ben genelde dozunda tutmaya çalışıyorum
Evet kıskancım. Bence seven insan kıskanır.
Seven kıskanır. evet kiskancım
Kıskanmak sevginin yansımalarından birisidir, ancak sevdiğini sıkmayacak üzmeyecek dozda olmalı, mesela sahiplenildiğini hismetmeli...
Senin ki biraz abartı kaçmış metafor yapmıyor isen eğer
Sevdiklerimi kıskanabilirim belirli bir seviyede tabiki.
Kıskanmak normal ama bazen de güvensizlik belirtisidir
Hayatımda ilk kez camiye gittim allahla baş başa olmak istedim bşr tane abi geldi bana namaz kılıyormusun dedi yok daha henüz bilmiyorum dedim internetten öğreniyorum dedim adam bana dediki yaşın kaç dedi 21 dedim sonra adam bana seni yetiştiren anneye babaya yazıklar olsun eıdjjsjw çocuğuyum eğer o camiye gidersem o adam yine aynı şeyleri bana derse öyle pis dalıcamki yapmazsam erkek değilim
Sevdiklerimi kiskanirim
Evet kıskancım.
Kıskancım ama dozunda
evet aslında kıskancımdır bayağı ama karşı tarafa da pek yansıtmam her halttan milleti kısıtlayan bir davar da değilim çok şükür
Kıskanç biriyim ama sevdiğimi bağlayacak şekilde değil sınırı aşarsa şirin bişey iken şeytan olurum 😂 sanki hiç sevmedin beni diye şüpheye düşer 😂
Kıskançlık iyidir de, karşı taraf seni buna zorlamayacak bi durumda ise iyidir. Yoksa toksik bi durama döner bence
Dozunda kıskançlık olabilir ama güvenmemekle kıskançlık arasında ince fark var. Ona dikkat etmek lazım.
Kiskansam da gerçekçi bir insanim boş hayaller gereksiz
Yok bence çok tatlı bir kıskançlık Allah huzurunuzu bozmasın
Kıskançlık yerine göre gayet güzeldir abartmamak lazım ama
Haha bu kadar degilll😄
Sevdiğimi kıskanıyorum
Evet, kıskançım.
Değilim direkt soğuyorum
Çok kıskancım
Ben bu konuda biraz ruh hastasıyım
Seven herkes kıskanç olur
Kaç yaşındasınız 15 falan mı bu konuşma ne? Kıskançlık kötü bir şey neden övünürsün bunla
Teyze kötü enerjini al ve git hic sevilmemissin belli xd
Sevilmemiş olsam kıskançlığa dibim düşerdi senin gibi aq kerizi
HAHAHAAHAHAHAAHAHA evde kalmis seni yol al daha koca bulucaksin kendine hadi bakimmm
Kuduruga bak ahahakwğwöwl ak yellozu seni
Evet kıskancım, sevdiğimi kıskanırım
Kıskanç değilim
Daha böyle kör olmamışım :)
Kıskanırım
Ben kıskancım
Öyleyiz a
Kıskanç biriyim..
Kıskançl
Hahshshdj üst sevyesi yok bu zirve kıskançlık
Yok değilim ~♡
Ben çok kiskancim