43 yaşındayım, kimseyi beğenemiyorum, evlilik konusunda sorun bende mi gerçekten?

Şimdi arkadaşlar ben 43 yaşında ama yaşını hiç göstermeyen kariyerli, eli yüzü düzgün, bakımlı bir kadınım ve bu yaşıma kadar doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Çok sevdiğim, aşık olduğum tipte kişiler oldu ama ilişkiye dönmedi çünkü beklentiler farklıydı. Karşıma görücü usulü vs. evlilik için çıkanlar da oldu ama içime sinmedi ne tip olarak ne de diğer açılardan bir türlü uyumlanamadım. Bir kişiye çok aşık oldum, o da benden yaşça küçüktü hatta maddi açıdan da soru. Yaşanması muhtemeldi ama yine de onu kahve içmeye davet ettim ama o gerisini getirmeyince ben de kendimi geri çektim, sonra da hiç kimseden hoşlanmadım, kimseyi beğenemiyorum. Ben de dünya güzeli falan değilim, öyle bir iddiam yok ama herkesin bir tipi tarzı var, bu hayatta olmayınca olmuyor. Geçen gün 47 yaşında biri var, tanıştıralım dediler, olur dedim ama cidden hiç içime sinmedi. Adamda dişler kötü, boyu kısa ve bir erkeğe göre aşırı zayıftı, haliyle beğenmedim. Böyle olunca da "Sen de kimseyi beğenmiyorsun, ne havalısın, ne kibirlisin." diyorlar. Cidden ben bu kısır döngünün içindeyim, sorun bende mi cidden 🥹 Bu durumları yaşayan var mı benim gibi?
43 yaşındayım, kimseyi beğenemiyorum, evlilik konusunda sorun bende mi gerçekten?